Vil du i praktik hos OnlinePlus?

Hver januar og august udvider vi holdet på OnlinePlus med praktikanter inden for marketing og udvikling. Har du lyst til at være en del af et ungt og energisk hold, hvor det sociale er næsten lige så vigtigt som det faglige, så er det måske dig, vi leder efter. Vi er et full-service webbureau, så hvad end dine interesser er inden for opsætning af hjemmesider eller online markedsføring, så får du hos OnlinePlus rig mulighed for at udfordre dig selv.

I vores udviklingsafdeling bliver der hver dag arbejdet på at designe og opsætte fede webshops og hjemmesider, der bliver løst supportopgaver og skrevet en masse kode. I vores marketingsafdeling er vores fineste opgave at løfte vores kunders virksomheder gennem skræddersyede markedsføringsløsninger såsom SEO, Google Ads, E-mail marketing, SoMe og tekstforfatning.

Så brænder du for marketing eller udvikling, og vil du prøve kræfter med arbejdet i et webbureau i vækst, så send os en ansøgning. Hos os bliver dit praktikforløb skræddersyet efter dine ønsker, og du bliver hurtigt en del af vores team af engagerede specialister.

Du kan få praktikplads indenfor
Udvikling
Som praktikant inden for udvikling får du lov til at være med til udvikling og opsætning af hjemmesider og webshops for vores mange kunder. Du vil få indblik i hele processen fra start til slut, ligesom du vil komme til at prøve kræfter med blandt andet specialudvikling og integration mellem systemer.
Web- & grafisk design
Er du kreativ, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med design af hjemmesider? Som praktikant inden for web- og grafisk design får du lov til at følge med lige fra de første indledende samtaler med vores kunder til udarbejdelsen af designopslag baseret på kundens materiale og ønsker.
Sociale medier
Som praktikant inden for de sociale medier kommer du til at stifte bekendtskab med annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Du vil være med til at opsætte, overvåge samt justere skræddersyede annoncer, og du får mulighed for at lære at bruge de nye features på de sociale medier.
Søgemaskineoptimering
Er du interesseret i at hjælpe virksomhedsejere med at få bedre placeringer på Google samt blive klogere på teknisk optimering af hjemmesider samt webshops, så kan du komme i praktik inden for SEO. Her vil du få et indblik i, hvordan man laver skræddersyede SEO-løsninger, som alt sammen er med til at give mere trafik.
Tekstforfatning
Er du vild med at skrive? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med tekstforfatning hos et webbureau? Som tekstforfatter er der ikke to opgaver, der er ens. I din praktikperiode vil du blandt andet skulle skrive produktbeskrivelser, strategiske SEO-tekster samt interessante artikler for mange forskellige kunder.
Google Ads
Vil du udvikle dig og blive bedre til at anvende Google Ads? Som praktikant i Google Ads hos OnlinePlus får du et unikt indblik i de mange muligheder, der ligger i Google Ads. Du får derudover lov til at prøve kræfter med selv at lave målgruppe- og søgeordsanalyser samt opsætning, overvågning og justering af annoncer for vores kunder.
Har du spørgsmål til praktikplads hos OnlinePlus?
Jeppe Majgaard
CEO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig