Søg uopfordret

Hos os er hver enkelt medarbejder i fokus, og det er lige så vigtigt for os, at alle føler sig som en del af det bedste team i byen, som det er at brænde for det, vi laver. Vi er en meget social gruppe, og vi afholder mange årlige arrangementer, som gerne skulle gøre det endnu sjovere at arbejde hos os. Vi snakker ikke bare julefrokost, men også fredagsbarer, team building, DHL løb, temafester og meget mere. Vi tror på, at når vi investerer i vores medarbejdere, får vi gladere og dygtigere OnlinePlussere, som har lyst til at være hos os i mange år.

 

Skriv eller ring til os

Jeppe Majgaard
CEO

Medarbejderfordele
Sommerfest og julefrokost
OnlinePlus afholder en årlig julefrokost og sommerfest med mad og drikkelse. Der er også planlagt underholdning hvor alle kan være med.
Morgenmad hver fredag
OnlinePlus giver morgenmad til alle hver fredag fra kl. 8.30-9.00. Dette for at styrke det sociale mellem hinanden og samle op på ugen der er gået.
Fredagsbar
Hver fredag omkring fyraftenstid, giver OnlinePlus en øl eller vand samt chips til en fredagsbar og hygge med snak, bordfodbold, PlayStation og lignende.
Personaleforening
Hver medarbejder indbetaler hver måned 75 kr. til en personaleforening, som planlægger sjove og hyggelige ture, arrangementer og lignende i løbet af året.
Mærkedage og fødselsdage
Der fejres fødselsdage i OnlinePlus hvor medarbejderen får en gave og pyntet op på bordet. OnlinePlus’ fødselsdag fejres med kage og lækkerier 1. februar.
Efter- og videreuddannelse
OnlinePlus har indført medarbejdersamtaler for alle medarbejdere, hvor der vil blive drøftet efter- og videreuddannelsesbehov, trivsel og arbejdssituationen.