Book en specialist

Hos OnlinePlus elsker vi vores fag. Faktisk elsker vi det så meget, at vi har lyst til at dele det hele med dig! Er du interesseret i at vide mere om DanDomain, eller kunne du tænke dig at blive en haj til det der med SoMe, så er du kommet til det rette sted. Vores dygtige specialister afholder workshops i alle vores systemer og produkter, hvor du får indsigt i samtlige guldkorn, tips og tricks og gode råd til, hvordan du kan få succes.

Du kan lære mere om:

Skal vi hjælpe dig med at blive bedre? Så kontakt os for en pris allerede i dag!

Book en workshop i dag

Bliv endnu skarpere på dine digitale indsatser

Hos OnlinePlus sidder vi på en stor værktøjskasse af viden inden for alt lige fra digital markedsføring til webudvikling og design. Under samme tag har vi en lang række af specialister inden for hvert vores fag, og fælles for os alle er vores faglige stolthed, passion og vores ønske om at lære fra os.

Derfor kunne vi rigtig godt tænke os at åbne værktøjskassen for dig og din virksomhed, dit firma, din institution eller noget helt fjerde. Hvem I er, og hvor I kommer fra er uden betydning. Det vigtigste er blot, at I har lysten til at lære nyt, og at I har lysten til at tilbringe en dag sammen med én eller flere af vores specialister.

Vi afholder workshops i alle vores produkter. Det betyder, at du blandt andet kan komme til workshop inden for disse områder:

  • SEO
  • Google Ads
  • E-mail marketing
  • Sociale Medier
  • WordPress
  • HostedShop og DanDomain Classic
  • Shopify

Vores workshops er kendetegnet ved en god balance mellem undervisning, sparring, selvstændigt arbejde og spørgsmål. Det sikrer jer den bedste oplevelse og selvfølgelig også det største udbytte. Når du og dine medkursister er færdige med vores workshop, kan vi derfor garantere, at jeres værktøjskasser er blevet fyldt op med viden og information, som I med garanti kan implementere i jeres hverdag.

I er velkomne hos os – ellers kommer vi gerne til jer

Når vores specialister afholder workshops, er intet overladt til tilfældighederne, og vi former de enkelte workshops efter jeres behov. Har du eksempelvis et firma, der gerne vil lære, hvordan du og dine kolleger kan anvende de sociale medier med henblik på konverteringer, er det udgangspunktet for workshoppen. Arbejder du omvendt på en institution, og vil du gerne have, at alle ansatte kan anvende jeres WordPress hjemmeside, så giver vi jer en grundig indføring i brugen af WordPress.

Kunne du tænke dig at komme til workshop hos en af vores specialister, så åbner vi gerne dørene for den lille såvel som store forsamling. Vi kommer også gerne ud i hele landet og holder workshops på eksempelvis din arbejdsplads eller i et kontorfællesskab. Omgivelserne er underordnede, så længe der er plads til at lade tankerne få frit spil.

Lyder det som noget for jer? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os! Så skræddersyr vi den helt rigtige workshop ud fra jeres behov og ønsker.

Bliv kontaktet
Jeppe Majgaard
CEO
Bliv kontaktet
Bliv kontaktet