Job hos OnlinePlus

OnlinePlus er en professionel og ambitiøs virksomhed i vækst. Vores drømme om at vokse og udvikle os hænger i den grad sammen med et hold af dygtige og kreative medarbejdere. Som arbejdsplads værner vi om hver enkel medarbejder, og lige så meget som vi forventer og prioriterer faglig dygtighed, så værner vi om et godt socialt miljø på arbejdspladsen. Vi værdsætter vores medarbejdere og plejer det sociale samvær ved at afholde uformelle arrangementer såsom fredagsbar, personalearrangementer i form af alt fra tartelet-spisning til comedyshows, sommerfest, julefrokost og mere.

Derudover er der altid plads til forslag og idéer, så vi kan have det sjovt i hinandens selskab. Kan du se dig selv som en del af vores team? Har du lyst til at tage del i det faglige såvel som det festlige? Så skal du holde øje med denne side, hvor vi slår aktuelle stillingsopslag op. Til hver en tid modtager vi også gerne uopfordrede jobansøgninger på info@onlineplus.dk

 

FuldtidJob

OnlinePlus søger skarp SEO specialist

Vi søger en dygtig og engageret SEO specialist til at løfte vores mange SEO kunder. Din hverdag vil primært bestå af optimering af både e-commerce- og websitekunder. Herunder styring af nyt content, opsætning af onsite SEO, eksekvering af linkbuilding strategi og analyse af data.
Læs mereAnsøg nu
Praktik

OnlinePlus har plads på holdet til nye praktikanter – skal du være med?

Vi søger løbende nye praktikanter hos OnlinePlus, og møder vi den rette person som brænder for sit fag, og for at lære endnu mere, så giver vi gerne muligheden for at den videre udvikling skal ske hos OnlinePlus.
Læs mereAnsøg nu
Fuldtid

OnlinePlus søger skarp mødebooker/salgsbackup

Vil du være en del af Danmarks hurtigst voksende web- og contentbureau, med placering i Odense? Har du flair for sublim kundehåndtering, både nye og eksisterende, og kan skabe det perfekte rum for dine kollegaer – så læs her:
Læs mereAnsøg nu
Praktik

Praktikplads ved OnlinePlus

Vi søger løbende nye praktikanter hos OnlinePlus, og møder vi den rette person som brænder for sit fag, og for at lære endnu mere, så giver vi gerne muligheden for at den videre udvikling skal ske hos OnlinePlus.
Læs mereAnsøg nu

Søg job hos OnlinePlus

Mange tak for din interesse i et job hos os. For at ansøge stillingen skal vi bruge nogle informationer, som du indtaster i følgende formular. Hvis din ansøgning matcher vores stilling, vil du blive kontaktet angående et personligt møde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgning Upload din ansøgning
CV Upload dit cv
Billede af ansøger Upload et billede af dig selv

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@onlineplus.dk

Det siger vores medarbejdere

OnlinePlus giver sine medarbejdere lov til at vokse med opgaverne og arbejde selvstændigt, samtidig med at det er et åbent miljø og med stor fokus på fællesskab og det sociale.

Webdesigner - Kirstine Christiansen
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.