Vi bruger sociale medier mere end nogensinde før

De sociale medier er kommet for at blive, derfor er det naturligvis vigtigt at du og din virksomhed er synlige på disse platforme. Ganske vist er der stor forskel på hvilke medier, som skal bruges til forskellige målgrupper og markedsføring, men alene på Facebook er der 3 mio. danske brugere – og tør du ignorere en platform med så mange potentielle kunder?

Facebook Case
Facebook Case

Det seneste år er Boulevardkroens følger skare blevet 7 gange så stor, og de er dermed gået fra 592 følgere til 4068 følgere.

Se mere
Processen
Analyse

Analyse

Vi starter med at udarbejde en analyse af din virksomhed for at tegne et præcist billede af den. I samarbejde med dig, udarbejdes tekster og billedmateriale til Facebooksiden. Dertil kommer en dialog om annoncerne, samt opslag og målet herfor.

Strategi

Strategi

Ud fra analysen laves der en strategi for den videre drift. Her er der mulighed for at udarbejde splittests eller planlægning af annoncer og opslag. Der laves designoplæg med både tekst, billeder og links – alt udarbejdes efter din godkendelse.

Opsætning af Facebook

Opsætning af Facebook

Efter godkendelse af strategi fra dig, bliver opsætningen af Facebook-siden igangsat. OnlinePlus udarbejder alle de relevante tekster og billeder til siden, enten ved brug af dit eget billedmateriale eller med vores billedbank.

Løbende optimering

Løbende optimering

Ud fra en løbende analyse af siden, har vi mulighed for at optimere din side, så den præsterer bedst muligt. Der bliver bl.a. analyseret på, hvilke opslag der præsterer bedst i forhold til interaktion og delinger. Herudfra er det muligt at planlægge den videre brug af siden.

Bliv kontaktet og få gratis rådgivning

Nettet er blevet socialt – lad os hjælpe dig

Mennesker lytter til andre mennesker og aldrig har det været nemmere at dele meninger. Derfor er det vigtigere end tidligere at have en strategi for din online tilstedeværelse på Facebook. Med en online markedsførings strategi for Facebook får du et overblik over, hvordan du bedst muligt kommunikerer og annoncerer til dine kunder.

Hos OnlinePlus kan vi hjælpe dig med din online markedsføring på Facebook, hvad enten du skal starte helt fra bunden, eller hvis du allerede har en Facebookside, som du gerne vil have mere ud af. Vores dygtige medarbejdere er altid opdateret med den nyeste viden inden for dette evigt foranderlige felt, så du er sikker på, at vi kender de nyeste funktioner og metoder.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Har du behov for en sparringspartner til en effektiv strategi for din markedsføring?
Kontakt os
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.