Forkæl dine kunder med flotte og velformulerede nyhedsbreve

Du har forhåbentlig travlt med din virksomhed og den daglige rutine, men det er vigtigt at huske på kundepleje. Uanset om du har en webshop eller en hjemmeside, så er nyhedsbreve en super god måde at være i jævnlig kontakt med dine kunder samt informere dem om nyheder, tilbud og andet godt.

Nyhedsbrev case
Nyhedsbrev case

Serafine er en webshop der sælger modetøj, fodtøj og accessories til kvinder. Ud fra en måned med fire nyhedsbreve viser tallene at 48% af Serafines trafik kommer via nyhedsbreve. Det samme gør 42% af hendes indkomst.

Processen
Analyse og design

Analyse og design

Ud fra dine behov vurderer vi i fællesskab, hvor mange nyhedsbreve om måneden der er den rigtige løsning for din forretning og dine kunder. Herefter laver vores dygtige specialist et designudkast af skabelonen til dit nyhedsbrev. Vores specialist vil også fungere som din kontaktperson på dit abonnement på nyhedsbreve fremadrettet. Når skrifttype, funktioner, opsætning, billeder m.m. har præcis det udtryk du ønsker, så går vi straks videre i processen.

Udvikling og dialog

Udvikling og dialog

Alle vores nyhedsbreve produceres i MailChimp. Du skal derfor oprette en konto hertil. Den godkendte skabelon opsættes derefter via din egen personlige MailChimp-konto. Herefter tager vi en snak om processen fremadrettet og hvilke tanker du har gjort dig hertil. Råd og vejledning er en del af dit abonnement.

Planlægning og opsætning

Planlægning og opsætning

I tæt dialog med din kontaktperson planlægges der en kalender for udsendelse af dine nyhedsbreve samt ønsker til temaer for fremtidige nyhedsbreve m.m. Enten fremsender du materiale til nyhedsbrevet og ellers kan din kontaktperson tage roret for dig. Din kontaktperson vil stå for al produktion, opsætning og udsendelse. Når nyhedsbrevet er opsat og klar, sendes det til korrektur, hvor du giver feedback, således nyhedsbrevet bliver som ønsket.

Udsendelse og opfølgning

Udsendelse og opfølgning

Når nyhedsbrevet er godkendt, sørger vi for at nyhedsbrevet sendes ud på aftalte dato og klokkeslæt. Proceduren med planlægning og opsætning gentages ved hvert nyhedsbrev. Vi følger naturligvis løbende op på dine resultater med nyhedsbreve. Du vil modtage en månedlig rapport med oversigt over antal klik, omsætning m.m. gennem Google Analytics.

Bliv kontaktet og få gratis rådgivning

Ram dine kunder bedre – og se resultatet på bundlinjen

Facebook og andre sociale medier kan være effektive i en online strategi. Men de kan ikke erstatte et professionelt opsat nyhedsbrev. Uanset om du endnu ikke har en nyhedsmail, eller bare ønsker at få bedre konvertering fra din nuværende, så kan vi hjælpe dig med at øge dit salg gennem nyhedsbrev. Hos OnlinePlus står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig med at gøre dit nyhedsbrev til en effektiv salgskanal, hvor resultatet altid er målbart og til at forstå.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig med at skabe effektive nyhedsbreve der fremmer dit salg?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.