Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvor godt din hjemmeside eller webshop er optimeret til Googles søgerobotter

Optimér din hjemmeside eller webshop til Googles søgerobotter. Har du ikke tiden i hverdagen til at arbejde målrettet med din SEO strategi? Så overlad arbejdet til OnlinePlus i Odense. Vores SEO-eksperter vil arbejde målrettet med din online synlighed for at få dig placeret i toppen af Google.

Modtag SEO rapport indenfor 3 minutter

Hvis du klikker på “Få rapport” accepterer du OnlinePlus privatlivspolitik som kan læses her: onlineplus.dk/gdpr

* Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som indeholder brugbar information, tips og tricks inden for online markedsføring. Men selvfølgelig ingen spam – det lover vi!

SEO Case
SEO Case

Frk. Himmelblå er en eksklusiv butik placeret centralt i Kolding. Frk. Himmelblå har tilhørende en webshop, hvor der forhandles eksklusive brands.

Se mere
Processen
Analyse

Analyse

Vores SEO-ekspert udarbejder en analyse af din side i forhold til Google samt tekniske udfordringer, manglende mobilvenlighed, døde links etc. Der laves en dybdegående analyse af interessante søgeord og din nuværende placering på Google. Analysen giver et komplet overblik over udfordringer og potentiale.

Udvælgelse af søgeord

Udvælgelse af søgeord

Ud fra analysen af interessante søgeord samt virksomhedens placeringer, udvælges de ord, der er relevante for din virksomhed at være synlig på. Ordene skal typisk indeholde kompetencer og en geografisk afgrænsning. Ordene vælges også ud fra, hvor hård konkurrencen er på ordet i forvejen og ud fra dette lægges der en plan. Hele vejen igennem rådgives kunden af vores SEO-ekspert.

Tekstforfatning

Tekstforfatning

Ud fra de valgte søgeord udarbejder vores tekstforfatter professionelle tekster, der appellerer til Googles søgemaskine og dermed øger din synlighed. Igennem vores tekstforfatning sikres du tekster der har stor værdi i forhold til læsbarhed og som samtidig vækker interesse hos den besøgende, så det forhåbentlig ender i en ny kunde til dig.

Implementering

Implementering

De korrekturlæste og godkendte tekster opsættes herefter på kundens site. Teksterne opsættes i de relevante kategorier med overskrifter og underoverskrifter. SEO-eksperten implementerer teksterne med fokus SEO-effekt og så det samtidig fremstår æstetisk og i overensstemmelse med resten af siden.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding er ekstremt væsentligt, når det kommer til søgeordsoptimering og den gode placering på Google. Links der henviser til andre hjemmesiders indhold, fungerer som en form for anbefaling og verificering af egen side. Google registrerer disse links og tolker det som positivt, hvilket betyder positive resultater for din side.

Vedligehold & Rapport

Vedligehold & Rapport

Vi holder løbende opsyn med din synlighed og placering på Google. Hver måned modtager du rapporter som beskriver den forgangne måneds udvikling og resultater. Der rettes løbende til, så vi kan effektivisere din søgemaskineoptimering yderligere, og du kan få den højst mulige rangering på Google.

Bliv kontaktet og få gratis rådgivning

Vil du selv lave SEO optimering?

Har du tiden til selv at lave SEO optimering og styrke din online profil og markedsføring, så kan vi hos OnlinePlus undervise dig i brugen af både WordPress og DanDomains systemer. Her viser vi dig, hvordan du selv kan lave søgemaskineoptimering (SEO), og vi giver dig fif og tricks til at sikre, at Google finder din hjemmeside. Læs mere om SEO optimeringskurserne.

Kontakt os til sparring om, hvordan vi sammen kan løfte din online markedsføring.
Ring til os på 70 22 11 44 eller e-mail salg@onlineplus.dk

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Vil du forbedre din placering i søgeresultaterne og optimere dit indhold?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.