Opgrader din side med professionelt tekstindhold

Det er super vigtigt at have godt med tekstindhold på websites og webshops. Tekster af fornuftig længde med varierende indhold gør din side mere attraktiv for både kunderne og Google. Lad vores kreative tekstforfattere producere interessant, fangende og korrekt tekst til din side.

Processen
Dialog og analyse

Dialog og analyse

Uanset om du skal have skrevet tekst i forbindelse med søgemaskineoptimering eller for at få en masse godt og flot indhold på din side, så finder vores kompetente medarbejdere i samarbejde med dig frem til, hvilke søgeord eller emner der er relevante for din side.

Research

Research

Ud fra de valgte søgeord eller emner går vores dygtige tekstforfattere på research, så de har de allerbedste forudsætninger for at skrive en oplysende og fyldestgørende tekst til din side. Du er altid velkommen til at sende inspiration til indholdet fra eksempelvis leverandører.

Tekstproduktion og korrektur

Tekstproduktion og korrektur

Så går vores professionelle tekstforfattere til tasterne for at skrive spændende og læsbare tekster der er både æggende, vækkende og dækkende. Der fokuseres på at ramme virksomhedens udtryk samt levere en sprogligt stærk tekst. Teksterne sendes herefter til gennemgang hos kunden.

Opsætning og opfølgning

Opsætning og opfølgning

Når kunden er tilfreds og teksterne godkendte, så sørger vi for at få opsat teksten korrekt og tiltalende på siden. Nu er det tid til at se resultaterne af tekstforfatningen på din side. Hvis det er en shop viser det sig ofte, at være meget indbringende at have godt med tekst om de forskellige brands.

Bliv kontaktet og få gratis rådgivning

Skab omsætning med professionelt indhold

Content is KING. AdWords, SEO og Facebook er alle måder at skaffe besøgende til din hjemmeside. Men hvis dit indhold er uinteressant eller fyldt med fejl er dine kunder væk igen inden der er gået 10 sekunder. Hos OnlinePlus mestrer vores dygtige tekstforfattere kunsten at skrive professionelle tekster til både Google og til dine kunder. Ved at fastholde dine besøgende på hjemmesiden øger du chancen for at de foretager et køb, og dermed bliver en faktisk kunde. Vores tekstforfattere står klar til at hjælpe dig med at konvertere besøgende til slutkunder.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Har du brug for en ekspert til at skrive velformulerede tekster for din virksomhed?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.