OnlinePlus samler op på 2020 og ser på hvilke ny samarbejder, temauger, webinarer og seminarer, der har været med til at præge virksomheden.

Året der gik i OnlinePlus

Sidste nyt for 2020 

2020 er ved at være ved vejs ende, og sikke et spændende år det har været!  

Året har på mange måder været et meget anderledes og til tider udfordrende år. Men det har også været et år, der har budt på nye samarbejder, et team og hus i vækst og ikke mindst en digital udvikling, vi glæder os til at følge og ikke mindst bidrage til.  

Vi har samlet nogle af højdepunkterne for året her i OnlinePlus 

Du kan blandt andet læse om vores nye samarbejde med Energi Fyn, vores kommende webinar det nye år, få en smagsprøve på vores to største e-bøger og få et smugkig i, hvilke trends der spirede frem under afviklingen af Black Friday.  

 

God læselyst!  

 

Ny kunde  

Samarbejdet mellem Energi Fyn og OnlinePlus slår gnister  

Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Energi Fyn, der ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn. Vores opgave hos dem bliver at hjælpe dem med at eksekvere deres markedsføring på tværs af de sociale medieplatforme, samt optimere deres Google Ads og e-mail marketing.

Mød flere af vores kunder

 

Tendens  

Seminaret bliver online  

Vi holder jævnligt seminarer både i og ude af huset, da vi har et stærkt hold af specialister, der brænder for deres fag og gerne deler ud af deres viden inden for digital markedsføring.  

Blandt andet afholdt vi i starten af 2020 et seminar i SEO, hvor deltagerne lærte at udvikle deres SEO-strategi for at optimere deres synlighed på Google. Derudover har vi holdt et seminar i Facebookannoncering, hvor deltagerne fik tips og tricks til at styrke deres tilstedeværelse på de sociale medier.  

Men som så mange andre måtte vi tænke nyt, da det at samles flere sammen ikke længere var en mulighed2020 blev derfor året, hvor vi afholdt vores første webinar om de tre vigtigste måneder inden for e-handlen – ”De Tre Gyldne Måneder”.  

Deltagerne kunne fra hjemmekontoret lære, hvordan de skulle klargøre deres marketingkanaler, opbygge kampagner og justere budgetter for at få mest mulig succes med salgsdage som bl.a. Black Friday.  

Webinaret viste sig at blive en sådan succes, at vi har valgt at gentage den i 2021, hvor deltagerne vil lære at bruge Instagrams funktioner til at styrke engagementet på deres profil.  

Du kan stadig nå at tilmelde dig og læse mere her

 

Viden  

Årets to største e-bøger 

Vi tror på, at vidensdeling er vejen frem, og derfor udgiver vi hvert år e-bøger med den nyeste viden inden for digital marketing og e-handel. Vores udgivelser giver dig en bred indsigt i alt lige fra annoncering på sociale medier til marketingstrategier på store, internationale handelsdage samt trends og tendenser inden for e-handel.  

2020 var ingen undtagelse. I starten af året udgav vi vores Trends og Tendenser-bog, der gav et bud på, hvilke digitale forandringer der ville præge året 

Det var også i år, vi udgav en komplet guide til de største og vigtigste måneder inden for e-handlen under titlen ”De Tre Gyldne Måneder”. Det er nemlig i månederne november, december og januar, at udsalgsdagene Singles Day, Black Friday og Cyber Monday afvikles samt julesalget og januarudsalget. Men succesen kommer ikke af sig selv. Der skal en stærk marketingstrategi og skarp planlægning til, og bogen giver dig en indføring i begge dele.   

Få adgang til begge bøgerne her

 

Kig ind i huset

Temauger og medarbejderudvikling

Hvert år holder vi fokusuger i OnlinePlus. I uge 36 stillede vi skarpt på “Kommunikation og Service” hvor vi alle blev klogere på vores egen og hinandens personligheder. I uge 41 var det “Danmarks Mentale Sundhedsuge”. Her fik vi mentaltrænet under kyndig vejledning, og vi fik øvet os i at trække vejret helt ned i maven.
Formålet med ugerne i år var at sætte fokus på mental trivsel. Det er vigtigt for os som arbejdsplads at være med til at udvikle en kreativ og støttende kultur for medarbejderne. En kultur hvor alle bliver rustet mentalt til at finde og opretholde balance både på og uden for arbejdet.
Vi tror på, at det er med til skabe et godt arbejdsmiljø – og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for en stærk forretning.Hvad kræver dit liv af dig mentalt?

 

Nyheder fra huset  

Vi udvider butikken – igen!   

Byggeriet – Link til blogindlæg  

“Udvidelsen er jo et tydeligt tegn på, at butikken vokser! Og så glæder jeg mig over, at vores dygtige medarbejdere får lidt bedre plads igen – og især at vi får vores meget savnede fællesområder tilbage. Sidste gang vi byggede om, tænkte jeg, at der ville komme til at gå en del år, inden vi skulle i gang igen. Der gik 12 måneder. Så det bliver spændende at se, om vokseværket fortsætter, og hvad det kommer til at føre med sig.” 

Det var ordene fra Jeppe Majgaard, CEO hos OnlinePlus, da han viste rundt på byggepladsen tilbage i august. I dag er de nye arealer med stor glæde taget i brug   

Læs mere om udvidelsen her  

 

Priser 2020 

OnlinePlus bliver for anden gang Gazelleprismodtager  

Gazeller er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. De er nemlig vejen til vækst og et stærkt erhvervsliv – og vi er meget stolte over endnu engang at være iblandt vinderne 

Selvom det desværre ikke kunne lade sig gøre at holde den store fejring som planlagt i Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, fik vi stadigvæk fyret godt med konfettirør af i huset. 

Børsen Gazelle sætter fokus på de positive historier, og selvom 2020 har budt på uforudsete udfordringer, så har det været et år med vækst på alle måder i OnlinePlus – og vi ser spændte frem mod 2021.

 

Entrepreneur of the Year

Entrepreneur Of The Year er en konkurrence, der hylder de mennesker, der driver succesfulde virksomheder, skaber jobs og udvikling – og dermed inspirerer andre til at tænke i samme retning og måske endda forsøge at gå samme vej.

I år hyldede konkurrencen særligt virksomheder, der formåede at gribe de muligheder, der opstod på grund af krisen og som udviste omstillingsparathed og et langsigtet perspektiv, der kunne bringe dem styrket ud på den anden side.

Vi er meget stolte over at være blandt de nominerede, og vi sender en stor tak til EY og hele holdet i OnlinePlus, der har gjort det hele muligt.

 

Tilbage er der nu kun at ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Vi ses i 2021! 

 

Med venlig hilsen

OnlinePlus teamet