Byd velkommen til de nye ansigter i OnlinePlus

Mandag d. 2. september satte vores to nyeste kolleger foden inden for OnlinePlus. Lasse og Morten (fra venstre til højre) er vores nyeste tilføjelse til OP-familien, og det er vi bare ovenud lykkelige for. På baggrund af deres faglige baggrund og skønne personligheder, kommer de til at være en kæmpe del af vores daglige drift og sørge for at alt kører på skinner.

Hvad kan du bruge Lasse og Morten til?

Lasse er vores nye udvikler og kommer til at være vores go-to-guy med alt, hvad der hedder front- og backend i WordPress. Han har en kæmpe passion for alt, der dufter computerteknik. Lasse er uddannet Webintegrator og bruger en stor del af sin fritid på at nørde med programmering, kodning og lign. Det er hans opgave at sørge for, at vores kunder får nøjagtigt det, de ønsker. Men Lasse er hurtig på tasterne og har knækket koden til fedt design og programmering – Så det er vi helt trygge ved.

Morten er vores nye mand på Google Ads-holdet, og det er hans fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er synlige på Google, og at deres annoncer er spot on. Heldigvis har Morten en del års erfaring med i bagagen, som han har med helt fra Århus. Morten er århusianer med fødderne solidt plantet i hans mange sneaks. Og det er vi super glade for.

Begge er dygtige specialister, og måske er du den heldige, der får muligheden af at blive rådgivet af en eller begge herrer.

Velkommen til teamet Lasse og Morten!