Facebook giver liv til nyt socialt medie

Facebook har lige offentliggjort, at der er et nyt familiemedlem på vej! En ny, ungdommelig app, der primært vil henvende sig til det yngre publikum. Det nye sociale medie er blevet døbt ”Threads”, og er stadig på sit spæde stadie, hvor den bliver testet internt i Facebook. Der kan dog ikke gå længe, før vi får æren at byde det nye Threads velkommen til social media-junglen, hvor de store spillere som Facebook, Instagram, Snapchat regerer arenaen.

Med Threads kommer du endnu tættere på dine venner

Facebook har meldt ud af, at Threads vil skille sig ud på forskellige parametre. Først og fremmest er det nye medie tiltænkt unge brugere, som ikke er interesseret at tagge livsbegivenheder, se reklamer og nyheder, eller læse mormors statusopdateringer på Facebook. Derudover er det heller ikke video- eller billedeposts, som er fokus i den nye sociale platform, som vi ellers kender det fra Instagram. Threads er nemlig en ’her og nu’-app, hvor man kan dele stories og lokation, men kun med udvalgte personer. Det er nemlig her, app’en særligt skiller sig ud fra dem, vi allerede kender. Med Threads kan man nemlig kun dele beskeder, lokation, status og selv batteriniveau med sine nærmeste venner. Du kan se, om dine venner er på farten eller er hjemme, om de er sultne, spiller spil eller ser tv – alt efter hvad de angiver på app’en. Threads er primært en ’Message-app’ med sjove funktioner, som vi kender fra Snapchat og Instagram, hvor man kan dele videoer og billeder – Bare for det yngre publikum.

Vi ved endnu ikke, hvornår Threads ser dagens lys, men Facebooks far, Mark Zuckerberg udtaler, at Threads’ primære fokus er privatliv og sikkerhed. Det skal derfor være muligt for unge brugere at interagere med hinanden og dele indhold helt privat – uden at blive fundet af andre uvedkommende profiler.

Vi glæder os til at se, hvad denne app bringer med sig!