Glædelig jul fra OnlinePlus

Vi er ved at runde året 2019 af, som for os har været et fantastisk og dynamisk år på flere fronter.

Vi har internt i OnlinePlus eksekveret flere tiltag for medarbejderne med fokus på den fysiske og psykiske sundhed. Dette har resulteret i sundere vaner og mere opmærksomhed på hinanden. Derudover har vores ansvarlige team for planlægning af sociale events og teambuilding, afholdt ikke mindre end 10 events i 2019.  Formålet var personlig og faglig udvikling og ikke mindst gøre teamet endnu stærkere.

Vidensdeling med vores kunder har været et vigtigt punkt på agendaen for 2019, hvor vi kan se tilbage på mere end 12 afholdte seminarer inden for design, markedsføring som Google Ads, Facebook, SEO m.fl. og ikke mindst vores helt store omkring Black Friday. Vores seminarer blev afviklet for kunder i hele Danmark med positiv respons, og vi takker ydmygt for de mange dejlige tilbagemeldinger. Vi har naturligvis planlagt en stribe af spændende seminarer i 2020, som vil blive publiceret løbende.

Fra hovedkontoret i Odense og med kunder i hele Danmark åbnede vi den 1. maj 2019 kontoret i Skanderborg. Samtidig med åbningen har vi haft et ønske om at komme tættere på vores jyske kunder, hvor vi bl.a. er blevet medlem af Cityforeningen, Skanderborg Erhverv samt Skanderborg Håndbold.

Bag kulissen inden for produkt- og forretningsudvikling har vi været flittige og glæder os til at fortælle meget mere om dette i 2020, hvor vi kan hjælpe virksomheder med webshops i endnu større grad end i dag og samtidig præsentere nye tiltag inden for vores services til markedsføring.

Vores tætte samarbejder med vores kunder er blevet endnu stærkere. Sammen har vi vækstet, hvilket har øget vores kundetilfredshed endnu mere og bygget broer til nye kunder og forretningsforbindelser. For at vi kan opretholde vores serviceniveau og de fælles målsætninger, vi sammen sætter med vores kunder, har vi rekrutteret til OnlinePlus, der efterhånden tæller 40 professionelle og dejlige medarbejdere.

Det nye år bliver med virkelig mange spændende tiltag, som vi glæder os til at dele jer. En stor tak skal lyde til vores kunder, netværk og venner af huset – og ikke mindst hele teamet i OnlinePlus. Vi ser frem til at tage hul på 2020 i samarbejde med jer alle.

Afslutningsvis vil vi ønske jer en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Med venlig hilsen

Jimmy, Malene og Jeppe