Google hjælper Google Ads-annoncører med annoncekreditter

I dag har mange Google Ads-annoncører modtaget annoncekreditter fra 450-3.830 kr. som en hjælp under COVID-19. Mange annoncører har lidt under COVID-19, og annoncekreditterne er Googles tiltag for at hjælpe annoncørerne en lille smule.

Som udgangspunkt er annoncekreditterne tildelt de annoncører, hvor en af Googles algoritmer har vurderet, at annoncøren har haft en nedgang under COVID-19. Denne algoritme er dog ikke helt fejlfri, da vi har set flere annoncører modtage annoncekredit på trods af massiv fremgang i denne periode. Desværre har vi også set det modsatte med annoncører, der er gået helt i stå, men ikke har modtaget nogen form for annoncekredit.

Er du en af de heldige, har vi allerede taget kontakt til dig. Annoncekreditten sættes helt automatisk ind på din Google Ads-konto, hvor den efterfølgende fratrækkes dit forbrug, inden Google fakturerer dig.

Har du (endnu) ikke modtaget en annoncekredit, er der desværre ikke noget, vi kan gøre for at påvirke Google. Måske er du heldig at modtage kredit i de kommende dage.

For at få annoncekredit er det dog et krav, at du har haft forbrug på Google Ads i 10 ud af 12 måneder i det forgangne år samt januar og/eller februar i år.

Har du spørgsmål til din Google annoncering?
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig