OnlinePlus bliver Google Premier Partner 2023

I går fik vi nyheden om, at vi hos OnlinePlus er blevet Google Premier Partner i 2023. Og det betyder, at vi er en del af top3 % af alle danske Google Ads-bureauer. Det må vi godt være stolte af.  

Anerkendelsen betyder, at vi er blevet udvalgt som et af Danmarks bedste marketingbureauer. Som et digitalt væksthus med speciale i marketing er dette en meget stor udmærkelse at få. Det understreger om noget vores specialisters ekstraordinære og dedikerede indsats til Google-marketing.   

Som Premier Partner kan vi skille os ud fra mængden og vise vores kunder og alle andre i branchen, at vi besidder stor faglighed og Google Ads-ekspertise – og at vi lever op til deres skarpe krav og høje standarder ved at opnå nogle af bedste resultater i landet.  

Det vidner også om det unikke samarbejde, vi hver dag har med Google. Og vi glæder os til at se det fortsætte i fremtiden med eksklusiv adgang til endnu flere muligheder og et endnu tættere samarbejde.  

Nyheden får ikke kun stor betydning for OnlinePlus og vores arbejdsindsats, men samtidig afkaster det en masse nye muligheder til vores kunder – som vil skabe stor værdi for dem og deres forretning.  

For dig som kunde betyder det helt konkret:  

  • Adgang til rapporter om betaversioner af kommende produkter giver produktindsigt, som kan hjælpe med at skabe vækst for kunderne.  
  • Adgang til global forbrugerindsigt, som kan hjælpe med at træffe bedre beslutninger for din virksomhed og muliggøre strategiske samtaler med kunderne. 
  • Målrettet support til strategier og salg til Premier Partners baseret på markedets og virksomhedens størrelse. 
  • Kampagnetilbud giver mulighed for at booste dine nye kunders annonceringsbudgetter med Google Ads-kredit. 
  • Google Partner-badget viser, at vi har den seneste Google Ads-ekspertise og hjælper med, at du kan skille dig ud over for kunder og i branchen. 

Den prestigefyldte anerkendelse er blevet tildelt til OnlinePlus på baggrund af vores kunders enorme vækst i samarbejde med os, eskalering i antallet af nye kunder samt fastholdelse af eksisterende kunder. Anerkendelsen betyder ligeledes, at vi benytter et bredt udvalg af kampagnetyper – lige fra Google Shopping til Youtube. Og ikke mindst stilles der krav til, at specialisterne er certificerede i Googles egne produkter.  

Dette er resultatet af en gennemarbejdet og tværfaglig indsats, der hele tiden skaber nye muligheder for os og vores kunder. Som Premier Partner kan vi nu tilbyde endnu mere avancerede og effektive digitale strategier, der kan eskalere din online synlighed og konvertering. 

Jimmy Vejlemark
CINO & Partner
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig