Oplever du også flere fejlmeldinger i Google Search Console?

Google annoncerede den 3. april, at de er begyndt at undersøge og indsamle data fra flere sider end tidligere.

 

Hvilke data vil dette påvirke i Search Console?

Google skriver, at det vil påvirke de fleste rapporter som for eksempel mobilanvendelighed, produkter, indeksdækning osv. Dog har Google ikke kommenteret på, hvilke rapporter der ikke påvirkes. Derfor kan du desværre forvente at opleve en stigning i fejl i alle dine rapporter.

 

Er det en plage – eller er det en mulighed?

Og hvorfor kommer Google så med denne udmelding? Det gør de for at komme med en forklaring på, hvorfor du som webmaster, hjemmesideejer eller udvikler måske begynder at opleve en stigning i dine rapporter fra den 3. april. Hvilke fejl er der så tale om? Det er højst sandsynligt ikke nye fejl. I stedet er det fejl, der har været der et stykke tid, men på sider Google ikke førhen har undersøgt.

Selvom disse fejlmeldinger kan være irriterende at støde på, så kan du alligevel få noget ud af det. Da Google begynder at undersøge flere sider end tidligere, kan du få et øget overblik over de områder, du evt. kan optimere på dit site. Denne opjustering fra Google vil selvfølgelig give lidt mere arbejde og sved på panden. Overordnet set er det dog en positiv ændring, da det gør det mere synligt for dig, hvilke områder der trænger til at blive optimeret. Og et optimeret site er, som bekendt, altid den bedste vej til et brugervenligt site.

 

 

Skal jeg hjælpe dig med Search Console?
Jimmy Vejlemark
CINO & Partner
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig