Shopping på Instagram når nye højder

Så er den her endelig. Den Instagram-feature vi længe har drømt om, og som kommer til at løfte ”Shopping Tags” til nye, usete højder!

Det er netop blevet offentliggjort, at Instagram lancerer en ny måde at shoppe på gennem det sociale medie. Featuren har fået navnet Instagram Checkout, og den er en af de største opdateringer, vi har set siden ”Shopping Tags”. Med Instagram Checkout får dine kunder mulighed for at købe dine produkter direkte på Instagram. Det kræver blot et par få tryk på mobilen eller tabletten, og så er produktet på vej til din kunde.

Er dette vigtigt for dig? Og er det noget, du skal forholde dig til? Har du en webshop, er svaret på disse spørgsmål helt sikkert et stort JA! I 2018 var der flere end 130 millioner mennesker, der trykkede ”køb” på et produkt på Instagram, og intet tyder på, at tallet vil blive mindre i år.

Kunderejsen bliver nemmere – og kortere

Nogle af de vigtigste tendenser i 2019 er, at alt inden for den digitale verden skal være nemt og bekvemt. Det gælder i særdeleshed shopping-oplevelsen, og Instagram Checkout er indbegrebet af nemt og bekvemt. Ved at lancere Instagram Checkout placeres hele kunderejsen på Instagram – kunderne behøver ikke engang besøge din webshop. Det betyder, at dine kunder let og hurtigt kan foretage et køb direkte på en platform, de er trygge ved. Når de så har færdiggjort købet, bliver de ført direkte tilbage til deres Instagram-feed.

Vi spår, at Instagram Checkout kommer til at betyde rigtig meget for shopping på Instagram. Vi tror, at vi vil opleve betydeligt højere konverteringsrater, som rigeligt vil kunne kompensere for det gebyr, Instagram tager ved brug af Instagram Checkout.

Instagram Checkout er stadig i sit spæde stadie. Har du Shopify, kan du alligevel snart se frem til at kunne slå Instagram Checkout til. Følg med her på siden og på Facebook, hvor vi løbende vil komme med opdateringer angående DanDomain og andre CMS-systemer.

Vi glæder os til at se, hvad Instagram Checkout fører med sig!

Skal jeg hjælpe dig videre med Instagram?
Jolene Liza Sapsworth
HEAD OF SOME
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig