Tilmeld dig vores 2020 seminarer her

Seminarer i 2020

Hos OnlinePlus er et nyt år lig med et væld af nye seminarer til dig, der ønsker at blive klogere på et eller flere specifikke emner inden for digital markedsføring. Vores stærke hold af specialister, som elsker at samarbejde og skabe brugbare løsninger, vil gerne dele deres store viden med dig, så du kan styrke din online markedsføring. I 2020 tilbyder vi seminarer med fokus på SEO, Facebook, trends og tendenser samt markedsføring til Black Friday.

 

Styrk din hjemmesides placering i Googles søgeresultater

Vidste du for eksempel, at SEO er altafgørende for dit websites synlighed i Googles organiske søgeresultater og din online succes? På vores SEO-seminar lærer du at finde de søgeord, som er relevante for lige præcis din virksomhed. Du får viden om, hvordan du kan optimere dit website ud fra de vigtigste SEO-faktorer og lærer at forstå link building og vigtigheden af links. Med dette kursus tager vi fat i de basale grundelementer på et niveau, hvor alle kan være med så glem ikke at sætte kryds i kalenderen d. 30. januar 2020 fra kl. 13.00-17.00. Du kan tilmelde dig SEO-seminaret her.

 

Få mest ud af Facebook

Ønsker du et indblik i, hvordan du med Facebook kan få mest ud af din annoncering og skabe salg for lavere klikpriser? Så kan du på vores Facebook-seminar lære at navigere i og bruge Facebook Business Manager, få viden om de forskellige annonceformer og hvordan du skaber relevant annonceindhold og måler effekten heraf. Find ud af, hvordan du med fordel kan bruge verdens største SoMe-platform i din markedsføring og tilmeld dig seminaret, som foregår d. 5. februar 2020 fra kl. 13.00-17.00. Læs mere om Facebook-seminaret her.

 

Bliv skarp på de nyeste trends og tendenser i 2020

Med seminaret ”Trends og tendenser” ser vi i fællesskab på, hvilke trends og tendenser, der har haft den største udvikling i 2019 og hvilke, der forventes at udvikle sig yderligere og komme til at dominere den digitale scene i 2020. Her bliver du godt klædt på inden for områder som design, SEO, Google Ads, sociale medier og Amazon, så du kan gafle kundernes opmærksomhed anno 2020. Gå ikke glip af den nyeste viden og sæt kryds i kalenderen d. 3. marts 2020 kl. 13.00-17.00. Vil du vide mere om 2020s trends og tendenser? Så klik her.

 

Slå din tidligere Black Friday-rekord

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du får en effektiv marketingstrategi til Black Friday? Og hvilke forberedelser, der skal gøres, for at du opnår målbare resultater? På vores Black Friday-seminar lærer du, hvordan du skaber synlighed omkring din webshop, du får tips og tricks til annoncering i Google Ads og viden om, hvordan du effektivt kan bruge Facebook, Instagram og nyhedsbreve i din marketingstrategi. Lyder dette som noget for dig? Så tilmeld dig seminaret, som afholdes både 15. september og 8. oktober 2020 begge fra 13.00-17.00.

Ovenstående seminarer er helt og aldeles gratis og foregår i vores lækre lokaler på Ruggårdsvej 103D, Odense C. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede nu og se frem til en eller flere eftermiddage med dygtige foredragsholdere og fokus på, hvordan du styrker din digitale markedsføring. Du finder et overblik over alle vores seminarer her.

Vi glæder os til at se dig!