Trends og Tendenser: Bliv helt klar til 2019

OnlinePlus teamet har nørdet sig frem til de bedste bud på, hvad 2019 vil komme til at byde på af digitale trends og tendenser. Den viden kan alle få del i – helt gratis. OnlinePlus elsker nemlig vidensdeling, og derfor har vi besluttet at afholde et Trends og Tendenser seminar, hvor deltagerne vil blive fuldstændig opdaterede på, hvad der rør sig i den digitale markedsføringsverden.

På seminaret vil vi blandt andet runde spændende emner som SEO, Google Ads, sociale medier, design og Amazon, og vi vil komme med vores bedste bud på, hvordan din forretning kan udnytte de digitale tendenser i 2019.

 

Find vej i den digitale jungle

Det er vores dygtige kollega og partner i OnlinePlus, Jimmy Vejlemark, der står for den guidede tur i den digitale jungle, og vi lover, at det bliver en spændende udflugt. Jimmy har vejledt over 700 webprojekter, og han sætter en ære i at holde sig opdateret på de evigt skiftende digitale trends, så der er ingen risiko for at fare vild i Amazons nye tiltag eller Googles altid foranderlige algoritmer.

Vi har også lavet en fiks lille bog om emnet, som du får med helt gratis, når du deltager i seminaret. Så kan du koncentrere dig 100% om at lytte uden at få kramper i hånden af at tage noter – vi har nemlig allerede skrevet det hele ned for dig.

Tilmeld dig til her. Vi glæder os til at se dig!

 

Dato: 14. marts 2019

Tidspunkt: 13:00 – 17:00

Lokation: Rugårdsvej 103D, Odense C

Skal jeg hjælpe dig med din strategi for 2019?
Jimmy Vejlemark
Partner & CMO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig