Vi er blevet nomineret!

Her hos OnlinePlus arbejder vi hver dag med at hjælpe webshopkunder på tværs af alle brancher med design, udvikling, marketing og support og altid med ét mål for øje – nemlig vores kunders succes.  

sommers trådte medarbejder nummer 50 ind ad døren, og det første hammerslag til vores 151 kvadratmeter store udvidelse er faldet. Kort sagt: vi knokler for, at vi kan blive ved med at vækste og hjælpe endnu flere kunder med at nå deres målsætninger og mere til.  

 

Og det er blevet bemærket. Vi har nemlig fået den store ære af at være nomineret til dette års EY Entrepreneur Of The Year, og vi kan næsten ikke få armene ned eller holde stoltheden i ave.    

 

EY Entrepreneur OThe Year er en konkurrence, der hylder de mennesker, der driver succesfulde virksomheder, skaber jobs og udvikling – og dermed inspirerer andre til at tænke i samme retning og måske endda forsøge at gå samme vej.  

Det er de virksomheder, der med vision, vilje og vedholdenhed formår at komme frem og fører ideer succesfuldt ud i livet trods udfordringer – de virksomheder og virksomhedsejere, der er inspirerende rollemodeller for andre. 

I år hylder konkurrencen særligt virksomheder, der formår at gribe de muligheder, der opstår på grund af krisen og som udviser omstillingsparathed og et langsigtet perspektiv, der kan bringe dem styrket ud på den anden side.  

 

Nomineringen er et kæmpe skulderklap til alle vores super dygtige medarbejdere og ledergruppe! Sammen har de formået at skabe en arbejdsplads i vækst og en arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab og engagement.  

 

En kæmpe tak skal lyde herfra til EY og ikke mindst til alle vores dygtige medarbejdere og ledelse, der har gjort det hele muligt!!

Jeppe Majgaard
CEO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig