Olav Linde bygger om hos OnlinePlus og direktør Jeppe Majgaard viser hvad der skal laves om

Vokseværket fortsætter!

Så meget, at vi har brug for flere kvadratmeter – igen! 151 af slagsen for at være helt præcis – og arbejdet er allerede i fuld gang her på matriklen.  

 

Til trods for at 2020 har budt på nogle store udfordringer, så har krisen været med til at få interessen for nethandel til at stige. Det har betydet, at vi har fået flere henvendelser og startet nye spændende, samarbejder i 2020.  

Det er vi meget taknemmelige for – da det har givet os mulighed for at rekruttere endnu flere dygtige medarbejdere til vores team. Det er vigtigt for os at sikre, at vi kan fortsætte vores gode arbejde med at levere komplette hjemmeside– og webshopløsninger, og hjælpe vores kunder med at skabe mere synlighed ved hjælp af SEO, Google Ads, e-mail marketingtekstforfatning og SoMe.   

 

“Udvidelsen er jo et tydeligt tegn på at butikken vokser! Og så glæder jeg mig over, at vores dygtige medarbejdere får lidt bedre plads igen – og især at vi får vores meget savnede fællesområder tilbage. ” – Direktør Jeppe Majgaard.   

 

Der bliver blandt andet bygget et nyt mødelokale, et loungeområde og et stort åbent kontorlandskab, så der bliver plads til den udvidede rådgivningsstab og udviklerne igen kan strække armene uden at ramme sidemandens tastatur 

 

Desuden bliver der tilføjet en gangbro mere i samme rå stil som den eksisterende, og vi har været heldige at kunne finde to store, runde jernvinduer, som skal pryde køkkenet.  

 

 “Selvfølgelig er det lidt af en udfordring at have byggeplads oven i arbejdstiden, men vi har forsøgt at lave en række gode foranstaltninger, for at det skal genere så lidt som muligt. Det er på med de store hørebøffer og et godt tryk på Pyt-knappen. Erfaringen siger os, at resultatet er det hele værd 

Sidste gang vi byggede om, tænkte jeg, at der ville komme til at gå en del år, inden vi skulle i gang igen. Der gik 12 måneder. Så, det bliver spændende at se, om vokseværket fortsætter, og hvad det kommer til at føre med sig.” – Direktør Jeppe Majgaard.  

Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig