Vi udvider og åbner kontor i Skanderborg

Efter 8 år i branchen med hovedsæde i Odense udvider vi med en ny afdeling i Skanderborg. 

Vi er et full-service webbureau med speciale i skræddersyede digitale løsninger, og vi har base i hjertet af Odense. Vi dækker hele Danmark, og i dag skaber vi resultater for blandt andet Kildemoes, UNICEF og Semler Group.

I dag er vi 30 ansatte, der dagligt sidder med opgaver inden for webdesign og online marketing. Nogle af de vigtigste nøgleord for os hos OnlinePlus er nærvær og tilstedeværelse hos vores kunder, hvorfor udvidelsen til Skanderborg er et naturligt skridt at tage. ”Vi ønsker at være tæt på vores kunder i Jylland, og Skanderborg er den helt rigtige beliggenhed for vores nye kontor,” udtaler Jeppe Majgaard, direktør for OnlinePlus.

”Det er ikke kun kunderne, OnlinePlus vil være tættere på. Til dagligt samarbejder vi med hostingselskabet Zitcom, og vi er en af DanDomains største samarbejdspartnere. Begge virksomheder har deres base i Skanderborg, og med den nye afdeling i Skanderborg kommer vi til at kunne være i endnu tættere samarbejde med Zitcom og DanDomain, ”udtaler Jeppe Majgaard.

 

Edith Gosvig i spidsen for ny afdeling

I spidsen for vores nye Skanderborgafdeling kommer den lokalt engagerede drivkraft Edith Gosvig til at sidde. Edith Gosvig har en baggrund som salgschef for UgeBladet Skanderborg, men efter 8 år i den stilling var det tid til at søge nye udfordringer.

”Jeg har længe haft et ønske om at arbejde mere digitalt. At det så samtidig med fortsat kunne være en del af Skanderborg, er helt perfekt for mig. Et samarbejde med OnlinePlus kunne indfri dette, og så kender jeg også selskabet og folkene bag,” fortæller den nye salgschef for OnlinePlus’ Skanderborgafdeling, Edith Gosvig.

For os var det vigtigt, at den nye salgschef skulle have lokalt kendskab og en god portion erfaring med sig i bagagen. Og med Edith Gosvigs ekspertise og lokale engagement er vi slet ikke i tvivl om, at hun er den rigtige til at udgøre den daglige ledelse i Skanderborg.

”Planen med vores lokation i Skanderborg er at opbygge en afdeling af kompetente og passionerede rådgivere inden for hjemmesider, webshops og online markedsføring såsom SEO, Google Ads, Facebook, LinkedIn med mere. Vi glæder os til at være endnu tættere på vores kunder i det jyske og hjælpe flere virksomheder med deres digitale strategi,” fortæller Jeppe Majgaard, direktør i OnlinePlus.

 

Ny afdeling åbner op for nye muligheder

Den nye afdeling af OnlinePlus i Skanderborg åbner officielt d. 1. maj 2019, og vi kan allerede nu se de mange muligheder, den nye afdeling fører med sig. Både vores direktør Jeppe Majgaard og vores nye salgschef, Edith Gosvig, ser frem til det nye samarbejde, og de glæder sig til at komme i gang med at skabe gode resultater for endnu flere kunder i Jylland.

Vil du høre mere om vores digitale løsninger?
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig