Vores fantastiske team

Rådgivning og administration

André Rottwitt Stejlsted
Min fornemmeste opgave er at rådgive i øjenhøjde. Jeg brænder for at hjælpe nye og eksisterende kunder med at navigere rundt i, hvad der rører sig i det digitale univers. Dette indebærer også at finde den rigtige løsning til din virksomhed, så du kan opnå dit potentiale og nå i mål med dine projekter. Når jeg ikke er på landevejen, snakker jeg i telefon med nye og eksisterende kunder, hvor jeg samtidig indtager min daglige Pepsi Max dosis. I privaten går tiden med børn, ishockey og store mængder af computerspil.
André Rottwitt Stejlsted
Salgschef
Edith R. Gosvig
Mit arbejde skal helst være tæt på kunderne. Det giver mig enormt meget energi at lave løsninger, som hjælper virksomhederne med deres digitale strategi med henblik på vækst. Med en baggrund som salgschef for Uge-Bladet Skanderborg gennem 8 år og som foreningsmenneske, der engagerer sig lokalt, er jeg helt tæt på vores kunder i Jylland. Når jeg ikke lige bruger min energi på vores nye afdeling i Skanderborg, så finder I mig på golfbanen, til et netværksmøde eller et bestyrelsesmøde, hvis ikke den står på hjemlig hygge med min familie og gode venner.
Edith R. Gosvig
Salgschef, Skanderborg
Malene Bruun
Med en baggrund inden for handel og marketing brænder jeg for at opbygge webshops og har efterhånden ført en del kunder til succes. Jeg elsker at lave lækre designs, der er klar til optimal markedsføring. Webshops som slår igennem hos vores kunder og gør deres shop til en succes. Jeg har selv drevet webshop i mange år og det betyder, at jeg kan give mine kunder kompetent rådgivning, da jeg altid har og har haft, fingeren på pulsen inden for e-handel. I min fritid puster jeg ud med lange løbeture og mountainbike, og jeg tager gerne en maratonudfordring op i ny og næ.
Malene Bruun
Projektleder
Jimmy Vejlemark
Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter af forskellig art, og jeg holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet. Når jeg ikke har online markedsføring mellem hænderne, finder I mig enten i vandet, på cyklen eller på landevejene, hvor jeg træner op til et af mine mange ironmen – hvis altså ikke jeg motiverer mine kolleger med en sjov replik.
Jimmy Vejlemark
Partner og CMO
Jeppe Majgaard
Som administrerende direktør i OnlinePlus er det min fornemmeste opgave at holde det fulde overblik samt sørge for, at vores kunder og mine medarbejdere har det godt. Selvom jeg har mange administrative opgaver, bruger jeg også en del tid på møder med nuværende og nye kunder, hvilket giver en anden dimension til mit arbejde, som jeg sætter stor pris på. Jeg er en gæv fynbo med benene solidt plantet på jorden – når jeg ikke lige bruger dem til at gøre landevejene utrygge på min racercykel.
Jeppe Majgaard
CEO
Martin Ørum
Mit hjerte banker for online markedsføring. Med over 8 års erfaring sætter jeg en dyd i at være professionel og ærlig i min rådgivning af kundernes forretning på nettet. Jeg tager alle lige seriøst – uanset størrelse. For mig handler det om at rådgive både nye og eksisterende kunder til den bedste løsning, så de tjener flere penge. Man skulle tro, at mit halvlange hår er mit eneste feminine træk, men nogle vil også mene, at min passion for sneakers - med +30 par i samlingen - er en smule tøset.
Martin Ørum
Erhvervsrådgiver
Christian Westergaard
Min personlige interesse for hvordan og hvor det giver mest mening for virksomheder at disponere deres budget for markedsføring har ført mig til praktikforløb hos OnlinePlus i kraft af min uddannelse som markedsføringsøkonom på UCL. Her har jeg et halvt år tilbage og mangler bare at skrive hovedopgave. I min fritid kan jeg godt lide at spille poker for hyggens skyld og bruge tid med venner og familie. Og nåja, så er jeg tidligere Europamester i Unicykling. Sidstnævnte er også en fællesnævner for mine to brødre og mig, så det går der også lidt tid med.
Christian Westergaard
Erhvervsrådgiver
Helle Merete Sørensen
Jeg sidder som bogholder, og det er mig, der sørger for løn og ordre samt andre administrative ad hoc-opgaver. I min fritid elsker jeg at være social. Jeg er tidligere divisionstræner i håndboldklubben TPI – en klub, hvor jeg selv startede med at spille, da jeg var 6 år. I dag hepper jeg med fra sidelinjen, og jeg hjælper jævnligt til ved arrangementer i klubben. Du kan ofte finde mig til koncerter og festivaler – heriblandt Kløften i Haderslev. Og når jeg ikke danser til musikken, elsker jeg at læse og se film. Mit yndlingscitat fra filmens verden er meget passende 'show me the money!'
Helle Merete Sørensen
Regnskab og administration
Laura Adriana Gherlan
Som husassistent hos OnlinePlus er det min vigtigste opgave at skabe hyggelige, inspirerende og rene omgivelser på kontoret. Når jeg ikke er i gang med at svinge støvekosten eller balancere med løbende ad hoc opgaver, elsker jeg at være social og hygge om mine kolleger med en snak og masser af god stemning. Hver fredag sørger jeg for den traditionsrige fællesmorgenmad for hele holdet hos OnlinePlus. I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie, og ellers holder jeg af at sy, læse motiverende bøger, svømme og gå lange ture. Derudover elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye veganske retter.
Laura Adriana Gherlan
Husassistent

Marketing

Morten C.K. Andersen
Som Google Ads Specialist holder jeg mig konstant opdateret på, hvad Google laver af nye algoritmeændringer, hvilket i sig selv kunne være et fuldtidsjob. Det meste af min tid går dog med at oprette, monitorere og opdatere mine kunders Google Ads konti, hvilket er noget af et nørde-arbejde, som jeg virkelig nyder! Mit skrivebord er altid til at kende på kontoret, da det - i de fleste tilfælde – er dækket af farverige post-its, fordi jeg hele tiden får idéer til, hvordan jeg kan forbedre mine kunders resultater.
Morten C.K. Andersen
Google Ads Specialist
Morten Nørtoft
Mine faglige kompetencer kommer til udtryk gennem min uddannelse som cand.merc. (marketing), idet jeg også personligt interesserer mig for branchen indenfor salg og markedsføring. Særligt ift. hvordan jeg i min fornemste opgave som Google Ads-specialist skal rådføre mine kunder i, hvordan deres investering af marketingskroner resulterer mest fornuftigt med Google Ads. Privat er jeg lidt af en bondrøv fra Vestjylland, der nu bor i smilets by, Aarhus, og bruger en masse af min fritid med styrketræning, venner, familie og at trille vejene tyndslidte på mine rulleskøjter. Og så er jeg OnlinePlus-familiens anden sneak-freak.
Morten Nørtoft
GOOGLE ADS SPECIALIST
Maria Holm Petersen
Qua min uddannelse som cand.negot. i global markedsføring, har jeg tillært mig en masse kompetencer, jeg får mulighed for at bruge og udfordre i mit daglige arbejde som SEO Specialist hos Online Plus. Her kommer min mangeårige hands-on erfaring til udtryk i både min interesse for og arbejde med udviklingen af og nye features og tendenser indenfor SEO. Min fritid bruger jeg på at eksperimentere i køkkenet, og når jeg ikke er dér med mel til op over begge ører, kan man ofte finde mig til en masse koncerter med en veninde i den ene hånd og et glas rødvin i den anden.
Maria Holm Petersen
SEO Specialist
Nanna Ladegaard Larsen
Med en stor interesse for digitale trends og SEOs betydning for virksomheders perfomance står jeg klar til at hjælpe dig med udvikling af din SEO-strategi. Ud over on-site og off-site SEO har jeg et skarpt øje for god brugervenlighed på websites, der sikrer vores kunder en helhedsorienteret tilgang. Når jeg ikke er begravet i SEO-blogs, er jeg at finde på de danske kyster med min kite og mit surfboard.
Nanna Ladegaard Larsen
SEO Specialist
Anna Elisabeth Bøgh
Som tekstforfatter får jeg hver eneste dag lov til at gøre det, jeg elsker allermest – nemlig at skrive. Jeg er lynhurtig på tasterne (så hvis du kommer ind på kontoret og hører lyden af fingre, der hamrer mod tastaturet, så er det nok bare mig), og jeg gør en dyd ud af, at hver eneste tekst, jeg forfatter, er målrettet, velovervejet og selvfølgelig også velskrevet. Jeg bruger min fritid på at være kreativ, spille musik og skrive romaner. Jeg drømmer nemlig om at blive den nye J. K. Rowling – mindre kan ikke gøre det!
Anna Elisabeth Bøgh
Tekstforfatter
Mia Valentina Lauridsen
På grund af min forkærlighed for kommunikation og korrekt tegnsætning studerer jeg International Virksomhedskommunikation med engelsk og medier. Som tekstforfatter er det min fornemmeste opgave at sørge for, at det indhold, dine kunder bliver præsenteret for, er spot on. Det kræver et dybdegående indblik i din virksomhed, så din virksomhed kan fremstå troværdig, hvilket i sidste ende kan skaffe dig nye kunder. Min passion for kommunikation bliver kun overgået af min passion for sneakers.
Mia Valentina Lauridsen
Tekstforfatter
Camilla Møller Henningsen
Som tekstforfatter hos OnlinePlus kan jeg få lov til at gøre det, jeg allerbedst kan lide; nemlig at nørde med sproget og skrive. Min ypperste opgave er altid at få din tekst til at stå knivskarpt, da jeg ved, at godt content er vejen frem. Jeg har altid været fascineret af ord og drømmer om at blive forfatter. Det er nok også grunden til, at jeg i dag har en kandidat i Litteraturvidenskab. Når jeg ikke har næsen i en bog, har jeg en forkærlighed for ekstremt dårlige gyser- og hajfilm. Jo dårligere, jo bedre!
Camilla Møller Henningsen
Tekstforfatter
Sofie Haurum Rasmussen
Som online marketing specialist hos OnlinePlus er én af mine vigtigste opgaver at fastholde den gode relation til vores kunder gennem support, rådgivning og sparring. Med en BA i Medievidenskab og en kandidat i International Virksomhedskommunikation har jeg kombineret en stor viden om både tekstlige og visuelle virkemidler. Alt dette er nu samlet i en stor værktøjskasse, som jeg bruger hver dag hos OnlinePlus. I privaten bor jeg sammen med min kæreste og hans to akvarier. Meget af min tid bliver brugt i køkkenet, hvor jeg udfordrer mig selv i den gastronomiske verden.
Sofie Haurum Rasmussen
Online Marketing Specialist
Jolene Liza Sapsworth
Jeg holder mig altid opdateret på trends og tendenser på de sociale medier - ikke fordi jeg absolut skal, men fordi jeg slet ikke kan lade være! Jeg bestræber mig altid på at være nytænkende og kreativ, så jeg kan levere skarpe indsigter og sikre en rød tråd i mine kunders markedsføringsaktiviteter. I min fritid nyder jeg at holde mig i form - gerne ved hjælp af kilometervis af shopping.
Jolene Liza Sapsworth
SoMe Specialist
Sarah Maria Joost Larsen
Som projektleder for marketingafdelingen hos OnlinePlus sidder jeg med planlægning af projekter og procesoptimering. Med min passionerede og perfektionistiske tilgang til arbejdsopgaver er min fornemmeste opgave at sikre, at kundernes projekter kommer i mål på allerbedste vis. Den strategiske tilgang kommer i kraft af min uddannelse som Cand. Merc. i International Virksomhedsudvikling, og det var også her, jeg fandt ud af, at jeg elsker sociale arrangementer og er dronningen af et dansegulv - så byd mig gerne op til dans!
Sarah Maria Joost Larsen
Projektleder (på barsel)
Isabella Maria Jakobsen
Min mangeårige interesse for branding, formidling og tekstning resulterede i 2018 med en færdiggjort cand.merc. (kom) uddannelse. En faglig baggrund der hver dag kommer til udtryk i mit arbejde som content creator og SoMe-medarbejder her hos OnlinePlus. I min fritid trækker jeg tit i løbeskoene og får mig nogle kilometer i benene, sved på panden og vind i håret. Jeg holder også meget af at lave frivilligt arbejde med unge gennem forskellige organisationer, og føler mig rigtig meget hjemme, når jeg får lov at bruge mine franskkundskaber ved franske bøger, film og serier. Ja, kald mig bare lidt af en frankofil.
Isabella Maria Jakobsen
SoMe & Content Creator
Anne Lee Askholm
Min praktikplads hos OnlinePlus er et led i min uddannelse, da jeg er kandidatstuderende i International Virksomhedskommunikation på SDU. Her sidder jeg begravet i engelske fagbøger om kommunikation, målgruppesegmentering, organisationsteori, medieteori og alt derimellem, hvorfor mine arbejdsopgaver her i virksomheden spænder mellem annoncering på sociale medier, udarbejdelse af casemateriale, præsentationer, blogindlæg, og hvad der ellers minder om kommunikation. Min fritid bliver brugt på venner, fitness og mange, lange gåture i det grønne med min hund Eigil. Og jeg er på fjerde år i fuld gang med at integrere mig i den fynske kultur, da jeg er tilflytter fra Djævleøen.
Anne Lee Askholm
SoMe praktikant
Anne-Louise Riis Mogensen
Min faglige baggrund ligger i min uddannelse indenfor digital konceptudvikling, hvorfor jeg er praktikant her hos OnlinePlus. Som praktikant sidder jeg med ansvar for udarbejdelse af både grafik- og tekstmateriale til f.eks. seminarer og præsentationer. Når jeg ikke bruger mit falkeblik på studiet eller her i virksomheden, arbejder jeg i Sofie Schnoor-butikken i centrum. Er jeg heller ikke at finde dér, er jeg hos mine heste. Jeg er hestepige med stort H og har fire af slagsen. Hér er mit frirum fra hverdagens travlhed. Og så er jeg kæmpe Medinafan! #Mediva4ever
Anne-Louise Riis Mogensen
Kommunikationspraktikant
Kamille Sofie Mathiesen
Som kreativ multimediedesignstuderende fra UCL er det min fornemmeste opgave som praktikant at udarbejde grafisk design og grafiske elementer til masser af forskellige opgaver til brug både internt og eksternt. Mine evner og kompetencer er et udtryk for mine mange års nørderi og interesse for Photoshop og InDesign. Privat er jeg fra Roskilde og har nu boet i Odense i et år, hvor jeg bruger min fritid sammen med min kæreste, træning i fitness, veninder og familie og masser af madlavning – for jeg er glutenallergiker kombineret med at være en småøkologisk helsetosse.
Kamille Sofie Mathiesen
Grafik- & kommunikationspraktikant

Design, udvikling & support

Kirstine Christiansen
Som det kreative hoved i huset har jeg ansvaret for design af hjemmesider, webshops, logoer, grafisk materiale m.m. samt at holde mig opdateret på, hvilke nye trends der viser sig inden for designverdenen. Jeg brænder for at give vores kunder et visuelt flot resultat, som skaber værdi, og som de kan være stolte af at vise som deres ansigt udadtil. Jeg er en social ninja på kontoret og tager gerne initiativ til en fyraftensøl eller fællesspisning.
Kirstine Christiansen
Webdesigner
Thomas Christian Andersen
Med en baggrund som mediegrafiker og snart 10 års erfaring som designer i webdesign, video, animation og alt det andet er jeg klar til enhver grafisk udfordring, der kommer min vej. Jeg brænder virkelig for mit fag, udvider konstant min horisont, og jeg holder mig ajour omkring, hvad der hitter i design verdenen. At levere et finpudset og visuelt flot design til en klient - som rammer plet på klientens ønske - er et klap på skulderen hver gang, og det bliver jeg aldrig træt af. I min fritid træner jeg. Jeg løber gerne langs Odense Å, men også i min fritid har jeg projekter i luften - bogstaveligt talt! Jeg filmer nemlig videoer med en drone og redigerer og bearbejder dem også. Jeg kan simpelthen ikke lade være med altid at have et projekt i baghånden.
Thomas Christian Andersen
Webdesigner
Alessandro Magnussen
Som led i min uddannelse indenfor Digital Konceptudvikling, er jeg én af de få rå, der er blevet ansat som webdesignpraktikant her hos OnlinePlus. I praksis betyder det, at min mangeårige interesse for kreativ grafik og Photoshop-nørderi kommer til udtryk i mit daglige arbejde med designs af hjemmesider og webshops for hele paletten kunder i alle former og størrelser. Når ikke jeg sidder med firkantede øjne på min plads på kontoret, er jeg at finde på lange gåture rundt omkring i byen med min labrador Dobby. Er man til det, kan man kalde mig lidt af en ’globetrotter’, idet jeg har boet steder lige fra Bornholm til Brasilien.
Alessandro Magnussen
Webdesigner praktikant
Kim Svane
Med flere års erfaring inden for IT er det helt naturligt for mig at ”snakke flere sprog”, så du som kunde forstår mig samtidig med, at jeg også kan tage dialogen med andre nørder. Jeg er ansvarlig for virksomhedens IT, og jeg leverer både support til dig som kunde og til mine kollegaer, når tingene driller. Jeg er meget ambitiøs og udvikler mig hele tiden. Udover at arbejde så nyder jeg gerne lidt godt mad - efterfulgt af en lækker dessert med et glas god portvin.
Kim Svane
IT- og supportansvarlig
Martin Due Nielsen
Med over 10 års praktisk erfaring inden for webudviklingsfaget har jeg ansvaret for al udvikling af hjemmesider og webshops i huset sammen med mine dygtige kolleger. Til daglig styrer jeg vores produktion, så alt går som smurt. Jeg elsker mit arbejde – men når jeg får fri, elsker jeg endnu mere at trave Odense tynd med min kæreste i hånden og vores Fransk bulldog Walther.
Martin Due Nielsen
Udviklingschef
Anni Jensen
Med over 5 års erfaring inden for udvikling i WordPress står jeg klar til at hjælpe dig med udviklingen af din hjemmeside og evt. supportspørgsmål. Med ægte kvinde-power i en mandepræget verden får jeg respekt via mine seje udviklingsevner, der aldrig slår fejl. Bag mine briller er der en pige, der elsker koncerter og gåture.
Anni Jensen
Udvikler & Projektleder
Frederik Hauritz
Med en baggrund i multimediedesign og IT er det min opgave af levere hjemmesider, der matcher kundens forventninger og brand. Til daglig sikrer jeg kunderne funktionsdygtige og brugervenlige hjemmesider. Jeg står samtidig for supporten sammen med resten af produktionsteamet. Hvis du vil snakke web-udvikling over en kop kaffe en dag, kan du finde mig bagerst i lokalet – og du kan kende mig på min man-bun.
Frederik Hauritz
Udvikler
Lasse Skovgaard Nielsen
De sidste 15 år har jeg haft personligt stor interesse for og brugt meget tid på at nørde med computere; alt indenfor programmering, kodning, og lign. Det har resulteret i en uddannelse som Webintegrator, hvorfor det er min opgave at sidde med WordPress-hjemmesider. For mig er det en fornøjelse at blive udfordret i det daglige med forventninger og krav til de produkter og opgaver jeg udfører her hos OnlinePlus. I privaten bruger jeg en del tid på computerspil, hvilket heldigvis er en fælles interesse, jeg har med min kæreste.
Lasse Skovgaard Nielsen
Udvikler
Martin Jæger Pedersen
Jeg er uddannet webudvikler, og til daglig koder jeg DanDomain-webshops hos OnlinePlus. Jeg sætter en stor ære i at skabe et godt website til vores kunder, så de hos os altid bliver mødt af den bedste service. Min interesse for alt med computere følger mig også ind i min fritid, hvor jeg tilbringer det meste af min tid i den fortryllende verden af computer- og konsolspil.
Martin Jæger Pedersen
Udvikler
Alexander Møller Larsen
Med stor fornøjelse er jeg ikke længe praktikant her i virksomheden, men er blevet fastansat til at arbejde med dét, jeg er allerbedst til og rigtig godt kan lide: Udvikling af webshops indenfor DanDomain regi. Deraf kommer mit kælenavn ’Maskinen’, fordi mine kompetencer resulterer i, at jeg ”spytter den ene webshop ud efter den anden som en maskine”. Privat er jeg forlovet med mit livs kærlighed, kæmpefan af comedy og tidligere konkurrencegymnast, og jeg bruger gerne meget af min fritid på mine venner og familie.
Alexander Møller Larsen
Udvikler
Frederik Sanner Kjeldsen
Min nuværende rolle som afdelingens ’blæksprutte’ kommer sig af, at jeg med faglig baggrund indenfor datamatik og webudvikling har arbejdsopgaver, der spænder fra DanDomainudvikling og -designs til almen support og til rollen som lidt af en altmuligmand dér, hvor der er brug for hjælp. Jeg har skrevet kode i 10 år, så der er som regel ikke et problem værre, end at jeg ikke kan fixe det. Min fritid bliver brugt på min søde kæreste og mine venner og familie - gerne akkompagneret af god øl og gode grin. Meget af min tid bliver også brugt på min nyindkøbte PlayStation 4 og en masser lydbøger og podcasts.
Frederik Sanner Kjeldsen
Udvikler
Tine Ullum
Min faglige baggrund indenfor multimediedesign har givet mig muligheden for et praktikforløb som front-end udvikler her hos OnlinePlus, hvor jeg bruger mine kompetencer og personlige kreative interesser til at designe WordPress hjemmesider for kunder med alle slags forretninger. Når jeg ikke giver den som kontormus, kan du finde mig i forskellige kirker, da jeg i min fritid i mange år har været kirkesanger og en del af et smukt kirkekor. Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to hunde, der nyder godt af min passion for madlavning og mindfulness.
Tine Ullum
Praktikant front-end udvikler
Benjamin Lund Larsen
Jeg er i fuld gang med uddannelsen Web Development på UCL. Det betyder, at jeg som front-end udviklerpraktikant hos OnlinePlus får lov at fordybe mig og nørde med noget af det, jeg interesserer mig allermest for: at udvikle mig og udfordre mig selv i mit arbejde med udvikling og kodning af og designs til webshops. Alle mine dage starter med en tur i fitness, fordi én af mine passioner er styrketræning – og meget af det. Jeg er også tidligere Athletic Fitness udøver. Privat bor jeg sammen med min søde kæreste, og når jeg ikke ligger arm i arm med hende, kan jeg findes på briksen hos min favorittatovør.
Benjamin Lund Larsen
Praktikant front-end udvikler