Vores fantastiske team

Rådgivning og administration

André R. Stejlsted

Min fornemmeste opgave er at rådgive i øjenhøjde. Jeg brænder for at hjælpe nye og eksisterende kunder med at navigere rundt i, hvad der rører sig i det digitale univers. Dette indebærer også at finde den rigtige løsning til din virksomhed, så du kan opnå dit potentiale og nå i mål med dine projekter. Når jeg ikke er på landevejen, snakker jeg i telefon med nye og eksisterende kunder, hvor jeg samtidig indtager min daglige Pepsi Max dosis. I privaten går tiden med børn, ishockey og store mængder af computerspil.

André R. Stejlsted
CSO
Edith R. Gosvig

Mit arbejde skal helst være tæt på kunderne. Det giver mig enormt meget energi at lave løsninger, som hjælper virksomhederne med deres digitale strategi med henblik på vækst. Med en baggrund som salgschef for Uge-Bladet Skanderborg gennem 8 år og som foreningsmenneske, der engagerer sig lokalt, er jeg helt tæt på vores kunder i Jylland. Når jeg ikke lige bruger min energi på vores nye afdeling i Skanderborg, så finder I mig på golfbanen, til et netværksmøde eller et bestyrelsesmøde, hvis ikke den står på hjemlig hygge med min familie og gode venner.

Edith R. Gosvig
Salgschef, Skanderborg
Malene Bruun

Med en baggrund inden for handel og marketing brænder jeg for at opbygge webshops og har efterhånden ført en del kunder til succes. Jeg elsker at lave lækre designs, der er klar til optimal markedsføring. Webshops som slår igennem hos vores kunder og gør deres shop til en succes. Jeg har selv drevet webshop i mange år og det betyder, at jeg kan give mine kunder kompetent rådgivning, da jeg altid har og har haft, fingeren på pulsen inden for e-handel. I min fritid puster jeg ud med lange løbeture og mountainbike, og jeg tager gerne en maratonudfordring op i ny og næ.

Malene Bruun
CPO & Head of People and Culture
Jimmy Vejlemark

Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter af forskellig art, og jeg holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet. Når jeg ikke har online markedsføring mellem hænderne, finder I mig enten i vandet, på cyklen eller på landevejene, hvor jeg træner op til et af mine mange ironmen – hvis altså ikke jeg motiverer mine kolleger med en sjov replik.

Jimmy Vejlemark
Partner & CMO
Jeppe Majgaard

Som administrerende direktør i OnlinePlus er det min fornemmeste opgave at holde det fulde overblik samt sørge for, at vores kunder og mine medarbejdere har det godt. Selvom jeg har mange administrative opgaver, bruger jeg også en del tid på møder med nuværende og nye kunder, hvilket giver en anden dimension til mit arbejde, som jeg sætter stor pris på. Jeg er en gæv fynbo med benene solidt plantet på jorden – når jeg ikke lige bruger dem til at gøre landevejene utrygge på min racercykel.

Jeppe Majgaard
CEO
Martin Ørum

Mit hjerte banker for online markedsføring. Med over 8 års erfaring sætter jeg en dyd i at være professionel og ærlig i min rådgivning af kundernes forretning på nettet. Jeg tager alle lige seriøst – uanset størrelse. For mig handler det om at rådgive både nye og eksisterende kunder til den bedste løsning, så de tjener flere penge. Man skulle tro, at mit halvlange hår er mit eneste feminine træk, men nogle vil også mene, at min passion for sneakers - med +30 par i samlingen - er en smule tøset.

Martin Ørum
Senior Digital Rådgiver
Christian Westergaard

Min personlige interesse for hvordan og hvor det giver mest mening for virksomheder at disponere deres budget for markedsføring har ført mig til OnlinePlus som rådgiver i kraft af min uddannelse som markedsføringsøkonom på UCL. I min fritid kan jeg godt lide at spille poker for hyggens skyld og bruge tid med venner og familie. Og nå ja, så er jeg tidligere Europamester i Unicykling. Sidstnævnte er også en fællesnævner for mine to brødre og mig, så det går det også lidt tid med.

Christian Westergaard
DIGITAL RÅDGIVER
Mathis Birch

Jeg mener, at personlig rådgivning er den bedst mulige løsning for alle kunder, især fordi jeg elsker rejsen og at komme ud og møde kunderne, hvor de er, hvad enten det er på de bonede gulve eller på byggepladsen. Det giver i min optik et bedre samarbejde og ikke mindst resultat i sidste ende. Når jeg ikke suser rundt på vejene i mit hvide lyn, bruger jeg gerne tiden på masser af fysisk aktivitet. Særligt badminton og styrke er jeg svært begejstret for. Både privat og på kontoret sørger jeg for smil, for jeg står altid klar med en (dum)smart bemærkning, hvis jeg selv skal sige det.

Mathis Birch
Digital Rådgiver
Jesper Kjær

Med 15 års erfaring inden for medieverdenen kan man roligt sige, at jeg befinder mig godt med at rådgive og finde muligheder, der sikrer succes for vores kunder.
Jeg er vild med online markedsføring og værdsætter et godt, tæt samarbejde, hvor det fælles mål er at finde den rigtige platform til at vækste kundens forretning.
Når jeg ikke rådgiver kunder, er jeg sammen med min familie og dyrker masser af sport, fitness, løb og paddletennis samt skiture om vinteren.
Jeg følger også lidt med i, hvordan det går med AGF i Århus, så jeg er også altid frisk på at snakke lidt fodbold :)

Jesper Kjær
Digital Rådgiver
Helle Merete Sørensen

Jeg sidder som bogholder, og det er mig, der sørger for løn og ordre samt andre administrative ad hoc-opgaver. I min fritid elsker jeg at være social. Jeg er tidligere divisionstræner i håndboldklubben TPI – en klub, hvor jeg selv startede med at spille, da jeg var 6 år. I dag hepper jeg med fra sidelinjen, og jeg hjælper jævnligt til ved arrangementer i klubben. Du kan ofte finde mig til koncerter og festivaler – heriblandt Kløften i Haderslev. Og når jeg ikke danser til musikken, elsker jeg at læse og se film. Mit yndlingscitat fra filmens verden er meget passende 'show me the money!'

Helle Merete Sørensen
REGNSKAB OG ADMINISTRATION
Amira Hirkil

Som husassistent i OnlinePlus sørger jeg for, at tingene kører på skinner her i huset. Det er min fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder og mine kolleger møder ind til et rent og organiseret kontor. Når jeg ikke har de lyserøde gummihandsker på og danser rundt med støvsugeren, tilbringer jeg tid med min familie og mine venner over en god middag. Jeg er nemlig det, man kalder en foodie. Jeg elsker at lave al slags mad og endnu mere at spise det. Indisk mad er især et hit derhjemme. Hvis jeg ikke er i færd med at eksperimentere med nye opskrifter, går jeg i naturen. Jeg nyder at gå ture og finde blomster, som jeg bruger til mine mange gør-det-selv-projekter. Jeg er ret fantasifuld og finder ofte på noget nyt at gå i gang med. Så hvis du mangler inspiration til en ny blomsterdekoration eller en ny opskrift, så deler jeg gerne ud!

Amira Hirkil
HUSASSISTENT

Marketing

Morten K. Jester

Som Head of PPC holder jeg mig konstant opdateret på, hvad Google laver af nye algoritmeændringer, hvilket i sig selv kunne være et fuldtidsjob. Det meste af min tid går dog med at oprette, monitorere og opdatere mine kunders Google Ads konti, hvilket er noget af et nørde-arbejde, som jeg virkelig nyder! Mit skrivebord er altid til at kende på kontoret, da det - i de fleste tilfælde – er dækket af farverige post-its, fordi jeg hele tiden får idéer til, hvordan jeg kan forbedre mine kunders resultater.

Morten K. Jester
Head of PPC
Alexander Munk

Jeg er uddannet Digital Konceptudvikler fra UCL, og her er mine personlige og kreative kompetencer sat i spil. Jeg er nemlig vanvittigt dygtig til Photoshop, InDesign, o.lign., hvilket er en klar fordel i mit daglige arbejde på Google Ads-teamet hos OP. Bl.a. Displayannoncering er nemlig en stor del af min hverdag, så der får jeg lov til både at bruge min kreative og faglige kompetencer i vores kunders favør. Min fritid bliver brugt i selskab med min kæreste, familie og venner, og der er ofte PlayStation, læsning, et par øl og masser af hygge på menuen.

Alexander Munk
SENIOR GOOGLE ADS SPECIALIST
Cecilie Fly Brask

Som Google Ads-specialist hos OnlinePlus er det min opgave at rådgive og ikke mindst optimere kundernes Ads-konti. Jeg bruger min viden fra min uddannelse i Digital Konceptudvikling samt erhvervserfaring til at rådgive kunder og finde den rette løsning for dem. Privat elsker jeg at gå ture, være til koncerter og så arrangerer jeg nogle musik-events i Odense.

Cecilie Fly Brask
GOOGLE ADS SPECIALIST
Emilie Danielsen

I mit arbejde med Google Ads bruger jeg min forretningsforståelse, som jeg har tilegnet mig under min uddannelse til cand.merc. Brand Management and Marketing Communication. Jeg har fokus på at forstå den enkelte kundes forretning, samt hvad jeg kan gøre for at hjælpe og vækste mine kunder. Min fritid bliver typisk brugt med mine venner eller familie, og så elsker jeg at rejse og gør det gerne flere gange om året.

Emilie Danielsen
Google Ads Specialist
Jacob Bartholdy

Som Google Ads specialist er det min fornemmeste opgave at skaffe mine kunder flere kunder gennem styring og optimering af deres Ads-konti foruden generel rådgivning heri. I kraft af min uddannelse som professionsbachelor i international handel og markedsføring har jeg oparbejdet stor forretningsforståelse, som kombineret med min erhvervsmæssige erfaring kommer mine kunder til gode.
Når jeg ikke tryller med budgetter og kampagner, bruger jeg en masse tid på at fedte mine hænder ind i harpiks i Tommerup, hvor jeg spiller divisionshåndbold. Derudover bruger jeg meget af min fritid i selskab med min kæreste, min hund, gode venner og computeren.

Jacob Bartholdy
Google Ads Specialist
Signe Kræmmer

Som uddannet Multimediedesigner har jeg en kærlighed til grafisk arbejde og at tænke kreativt, så det snurrer mellem ørerne. Man kan kalde mig lidt af en grafisk alt-mulig-kvinde, da jeg gerne jonglerer med både display-bannere, billeder til hjemmesiden og giver en hånd med i forbindelse med udvikling af flot content. I min fritid får jeg gerne røde kinder i fitnesscenteret eller griner højt derhjemme til endnu en skæg Netflix-serie - The Office eller How I Met Your Mother ligger højt på ranglisten. Du finder mig også i køkkenet med mel mellem hænderne. Jeg elsker kage, men boller er klart mit speciale.

Signe Kræmmer
GRAPHIC PERFORMANCE ASSISTENT
Niels Hassø Andersen

Jeg har gennem de sidste fem år arbejdet med SEO, og det er virkelig en branche, jeg brænder for. Min faglige interesse er primært til den tekniske side, men det er også meget vigtigt for mig, at jeg er med til at skabe en god synergi mellem alle elementer.
I det private vil jeg kalde mig selv lidt af en levemand. Jeg går nemlig meget op i gastronomi og ikke mindst et rigtig godt glas vin. Dog bliver det meste af tiden lige nu brugt sammen med min lille søn. Jeg har ambitioner om, at han med tiden skal blive lige så begejstret for LEGO og Star Wars som sin far.

Niels Hassø Andersen
HEAD OF SEO
Maria Holm Petersen

Qua min uddannelse som cand.negot. i global markedsføring, har jeg tillært mig en masse kompetencer, jeg får mulighed for at bruge og udfordre i mit daglige arbejde som SEO Specialist hos Online Plus. Her kommer min mangeårige hands-on erfaring til udtryk i både min interesse for og arbejde med udviklingen af og nye features og tendenser indenfor SEO. Min fritid bruger jeg på at eksperimentere i køkkenet, og når jeg ikke er dér med mel til op over begge ører, kan man ofte finde mig til en masse koncerter med en veninde i den ene hånd og et glas rødvin i den anden.

Maria Holm Petersen
SEO specialist
Ditte Löfwall

Som færdiguddannet Markedsføringsøkonom med en overbygning i International Handel og Markedsføring fra UCL, spænder mine kompetencer bredt. Heldigvis er SEO-strategier og SEO-relateret tekstforfatning en del af dem, og derfor er jeg ansat her hos OnlinePlus. Her er min fornemste opgave at optimere vores kunders hjemmesider og webshops, så de kan ryge til tops i Google-søgninger foretaget af både eksisterende og potentielle kunder. I min fritid dyrker jeg badminton, hvor jeg er ganske ferm med en ketcher i den ene hånd og en fjerbold i den anden. Sammen med min kæreste bruger jeg mange hyggelige aftener på at udforske de mange gastronomiske tilbud og oplevelser, Odense gemmer på.

Ditte Löfwall
SENIOR SEO SPECIALIST
Camilla Møller Henningsen

Som tekstforfatter hos OnlinePlus kan jeg få lov til at gøre det, jeg allerbedst kan lide; nemlig at nørde med sproget og skrive. Min ypperste opgave er altid at få din tekst til at stå knivskarpt, da jeg ved, at godt content er vejen frem. Jeg har altid været fascineret af ord og drømmer om at blive forfatter. Det er nok også grunden til, at jeg i dag har en kandidat i Litteraturvidenskab. Når jeg ikke har næsen i en bog, har jeg en forkærlighed for ekstremt dårlige gyser- og hajfilm. Jo dårligere, jo bedre!

Camilla Møller Henningsen
Content Coordinator
Katrine Hansen

I sommeren ’19 blev jeg færdiguddannet cand.mag. i Dansk. En uddannelse der har resulteret i et job som tekstforfatter her hos OnlinePlus. Her får jeg lov at arbejde med og fordybe mig i det danske sprog, grammatik og alt andet sprogligt, mine kompetencer rækker til. Jeg er lidt af en sprognørd, og det kommer også til udtryk i det private, hvor jeg bruger meget tid på at læse bøger, blogs, o.lign. Når ikke jeg ser alfabetet for mig, kan man finde mig i blåt og hvidt på tribunen for OB – både på ude- og hjemmebane! Jeg er nemlig inkarneret OB-fan.

Katrine Hansen
Tekstforfatter
Jolene Liza Sapsworth

Jeg holder mig altid opdateret på trends og tendenser på de sociale medier - ikke fordi jeg absolut skal, men fordi jeg slet ikke kan lade være! Jeg bestræber mig altid på at være nytænkende og kreativ, så jeg kan levere skarpe indsigter og sikre en rød tråd i mine kunders markedsføringsaktiviteter. I min fritid nyder jeg at holde mig i form - gerne ved hjælp af kilometervis af shopping

Jolene Liza Sapsworth
HEAD OF SOME
Jessica Thøgersen

Som uddannet IVK’er fra Syddansk Universitet er min spidskompetence kommunikation i alle former og afskygninger. Mine kommunikative og sproglige spidsfindigheder kommer til udtryk i mit arbejde med sociale medier og annoncering for alle slags virksomheder og webshops på den brede pallette af digitale platforme. I min fritid kan du finde mig med lynhurtige sko bundet om fødderne i færd med at tilbagelægge den ene kilometers løb efter den anden. Når jeg har fået vejret igen, ynder jeg med min kæreste, som er kok, at finde og besøge Odense små, specielle restauranter, der kan udvide mit repertoire indenfor haute cuisine.

Jessica Thøgersen
SOME SPECIALIST
Isabella Maria Jakobsen

Min mangeårige interesse for branding, formidling og tekstning resulterede i 2018 med en færdiggjort cand.merc. (kom) uddannelse. En faglig baggrund der hver dag kommer til udtryk i mit arbejde som SoMe specialist her hos OnlinePlus. I min fritid trækker jeg tit i løbeskoene og får mig nogle kilometer i benene, sved på panden og vind i håret. Udover at løbe gennem Odense gader og stræder er min yndlingsbeskæftigelse at slå benene op på sofaen og nyde et godt afsnit true crime-serie med et godt glas rødvin. Skal jeg give den rigtig gas, så skifter jeg sofaen og Netflix ud med et dansegulv og en stribe af de bedste Latino hits.

Isabella Maria Jakobsen
SOME Specialist
Anna-Louise Egesborg

Som SoMe-praktikant kan jeg rigtig få lov til at bruge min store interesse for sociale medier i arbejdet med annoncering på blandt andet Facebook. Jeg elsker at lære nye ting og suge ny viden til mig, og derfor læser jeg i øjeblikket til markedsføringsøkonom. I min fritid går jeg til dans, hvor jeg bruger meget af tiden på at danse hiphop. Når den ikke står på dans, nyder jeg også gerne et godt glas rødvin i godt selskab.

Anna-Louise Egesborg
SoMe praktikant

Design, udvikling & support

Sofie Haurum Rasmussen

Som online marketing specialist hos OnlinePlus er én af mine vigtigste opgaver at fastholde den gode relation til vores kunder gennem support, rådgivning og sparring. Med en BA i Medievidenskab og en kandidat i International Virksomhedskommunikation har jeg kombineret en stor viden om både tekstlige og visuelle virkemidler. Alt dette er nu samlet i en stor værktøjskasse, som jeg bruger hver dag hos OnlinePlus. I privaten bor jeg sammen med min kæreste og hans to akvarier. Meget af min tid bliver brugt i køkkenet, hvor jeg udfordrer mig selv i den gastronomiske verden.

Sofie Haurum Rasmussen
Head of project management
Nikolaj Sejersen Jepsen

Min primære opgaver i OnlinePlus som projektkoordinator er at sørge for, at alle deadlines bliver mødt, og at vores kunder altid er glade. Jeg har en uddannelse i Digital Konceptudvikling og elsker at optimere alle steder, jeg kan. Ja, faktisk kan der godt gå lidt sport i det. Når jeg ikke rocker den digitale verden, tilbringer jeg gerne tid i naturen - helst med en fiskestang. Ellers udfordrer jeg mine kollegaer med en omgang brætspil eller mine superviden inden for egyptisk mytologi.

Nikolaj Sejersen Jepsen
PROJEKTLEDER
Jakob Skovvang Nielsen

Jeg sidder klar ved supporttelefonen i udviklerafdelingen, hvor jeg gør mit bedste for at finde den bedste løsning for kunden. Oprindeligt er jeg faktisk uddannet skolelærer i dansk, biologi og madkundskab, men IT-verdenen trak i mig, så jeg har også en kandidat i IT og webkommunikation. Derudover er jeg en rigtig odenseaner – born and raised – og udforsker gerne byen på mit skateboard. Ellers bruger jeg gerne tid i fitnesscenteret med kammeraterne eller vinder stort i et spil Kendama.

Jakob Skovvang Nielsen
SUPPORT & FRONTEND UDVIKLER
Hans Peter Gammeltoft

Jeg er i gang med et praktikforløb i udviklingsafdelingen, hvor jeg assisterer med supporten. Jeg er derfor også den første, som vores kunder kommer i kontakt med, når de ringer eller skriver ind. Foruden at hjælpe med support er jeg også i gang med en uddannelse som multimediedesigner. Privat er jeg en ydmyg knejt fra Vestjylland, der ikke er bange for at prøve kræfter med nye spændende opgaver. Min fritid bruges gerne på at gå en masse ture og udforske Odense og det fynske landskab.

Hans Peter Gammeltoft
SUPPORT & FRONTEND UDVIKLER PRAKTIKANT
Kirstine Christiansen

Som det kreative hoved i huset har jeg ansvaret for design af hjemmesider, webshops, logoer, grafisk materiale m.m. samt at holde mig opdateret på, hvilke nye trends der viser sig inden for designverdenen. Jeg brænder for at give vores kunder et visuelt flot resultat, som skaber værdi, og som de kan være stolte af at vise som deres ansigt udadtil. Jeg er en social ninja på kontoret og tager gerne initiativ til en fyraftensøl eller fællesspisning.

Kirstine Christiansen
Senior Designer
Anni Jensen

Med over 5 års erfaring inden for udvikling i WordPress står jeg klar til at hjælpe dig med udviklingen af din hjemmeside og evt. supportspørgsmål. Med ægte kvinde-power i en mandepræget verden får jeg respekt via mine seje udviklingsevner, der aldrig slår fejl. Bag mine briller er der en pige, der elsker koncerter og gåture.

Anni Jensen
Udvikler
Dennis Middelbo

Som en del af udviklerteamet er jeg med til at designe og opbygge Elementor- og WooCommerce-løsninger for vores kunder. Jeg elsker alt, hvad der har med design og hjemmesider at gøre, og jeg har altid været fascineret af, hvordan forskellige medier kan fortælle en historie eller fortælle noget om personen bag. I min fritid er jeg lidt af en ’gamer’. Faktisk har jeg tidligere været semi-professionel PUBG-spiller. Når jeg ikke sidder ved skærmen, leger jeg Gordon Ramsay i køkkenet, da jeg har en stor passion for madlavning og elsker at eksperimentere med nye opskrifter.

Dennis Middelbo
Udvikler
Kristoffer Mariager Grum

For mig er det en drøm, at jeg kan få lov til at arbejde med det, jeg elsker allermest - nemlig kodning. Som en del af udvikler-teamet hos OnlinePlus er mine primære opgaver at være med til at udvikle nye temaer i Hostedshop, så vores kunders webshops er knivskarpe – både på det æstetiske og funktionelle plan. Når jeg ikke koder på livet løs i OnlinePlus-regi, tilbringer jeg tid med min kone og mine venner. Vi bruger gerne tid i fitnesscenteret eller udfordrer hinanden med en god omgang brætspil.

Kristoffer Mariager Grum
Udvikler
Andreas Lagoni

Jeg sidder i huset som front-end udvikler, hvor jeg arbejder på Wordpress-sider. Ellers er jeg ikke bleg for at hjælpe mine kollegaer, hvor end jeg kan. Lige for tiden sidder jeg med support-delen og arbejder koncentreret på at udvikle vores egen hjemmeside. Når jeg ikke arbejder, er jeg ved at uddanne mig til webudvikler. Min fritid bruger jeg gerne sammen med vennerne og familien og måske en bytur i ny og næ, når jeg altså ikke sidder foran computeren og koder hjemmesider. Bare for sjov.

Andreas Lagoni
Udvikler
Caroline Sieck Høpner

Som uddannet multimediedesigner kan jeg i den grad udfolde min kreativitet og mine kompetencer, når jeg sidder og opsætter og designer hjemmesider i Elementor. Selvom jeg er en kreativ sjæl, har jeg også mange faste vaner, som der helst ikke må laves om på. Alle her på kontoret ved fx at den lyserøde kop med dovendyr på er MIN. Punktum.
I min fritid elsker jeg at bruge min tid i fitness og få sved på panden. Så kan jeg nemlig bagefter sidde med god samvittighed på sofaen og hygge med et tegneprogram på iPaden.

Caroline Sieck Høpner
Udvikler
Zachary Nedergaard Aagesen

Jeg sidder som WordPress-udvikler her i huset, hvor mine kompetencer som uddannet multimediedesigner i den grad kommer til udtryk, når jeg tryller med custom WordPress- og WooCommerce-løsninger til vores kunder. Jeg lærer allerbedst ved hands-on-experience, og derfor er jeg også virkelig glad for de mange forskelligartede opgaver, som det at være en del af udviklerteamet byder på. Når jeg ikke koder fede løsninger til vores kunder, så elsker jeg at lave og spille musik med mit band Rocket Rope. Jeg er derfor ofte at finde på banegården på vej til min hjemby, Nyborg, hvor jeg spiller med bandet.

Zachary Nedergaard Aagesen
Udvikler
Jacob Glumby Sørensen

Jeg er ved at uddanne mig til software ingeniør, hvorfor jeg i øjeblikket sidder som praktikant i udviklingsafdelingen, hvor jeg hjælper det øvrige team med HostedShop-løsninger til vores kunder. Den digitale branche er i konstant udvikling, og det passer mig helt perfekt, da jeg elsker at lære nye ting og udvikle mine kompetencer. Oprindeligt er jeg fra Vestjylland, men flyttede til Odense for otte år siden og blev hængende – Fyn er jo fin! Privat bor jeg sammen med min kæreste og min søn på et år.

Jacob Glumby Sørensen
Udvikler