Vores fantastiske team

Rådgivning og administration

André Rottwitt Stejlsted
Min fornemmeste opgave er at rådgive i øjenhøjde. Jeg brænder for at hjælpe nye og eksisterende kunder med at navigere rundt i, hvad der rører sig i det digitale univers. Dette indebærer også at finde den rigtige løsning til din virksomhed, så du kan opnå dit potentiale og nå i mål med dine projekter. Når jeg ikke er på landevejen, snakker jeg i telefon med nye og eksisterende kunder, hvor jeg samtidig indtager min daglige Pepsi Max dosis. I privaten går tiden med børn, ishockey og store mængder af computerspil.
André Rottwitt Stejlsted
Salgschef
Malene Bruun
Med en baggrund inden for handel og marketing brænder jeg for at opbygge webshops. Jeg elsker at lave fede designs, der er klar til optimal markedsføring, og som slår igennem hos vores kunder og gør deres shop til en succes. Ud over mit arbejdet i OnlinePlus er jeg den heldige ejer af webshoppen MiniMirakler.dk. Det betyder, at jeg kan give mine kunder kompetent rådgivning, fordi jeg altid har fingeren på pulsen inden for e-handel. I min fritid puster jeg ud med lange løbeture og mountainbike, og jeg tager gerne en maratonudfordring op i ny og næ.
Malene Bruun
Projektleder
Jimmy Vejlemark
Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter af forskellig art, og jeg holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet. Når jeg ikke har online markedsføring mellem hænderne, finder I mig enten i vandet, på cyklen eller på landevejene, hvor jeg træner op til et af mine mange ironmen – hvis altså ikke jeg motiverer mine kolleger med en sjov replik.
Jimmy Vejlemark
Partner og CMO
Jeppe Majgaard
Som administrerende direktør i OnlinePlus er det min fornemmeste opgave at holde det fulde overblik samt sørge for, at vores kunder og mine medarbejdere har det godt. Selvom jeg har mange administrative opgaver, bruger jeg også en del tid på møder med nuværende og nye kunder, hvilket giver en anden dimension til mit arbejde, som jeg sætter stor pris på. Jeg er en gæv fynbo med benene solidt plantet på jorden – når jeg ikke lige bruger dem til at gøre landevejene utrygge på min racercykel.
Jeppe Majgaard
CEO
Martin Ørum
Mit hjerte banker for online markedsføring. Med over 7 års erfaring, sætter jeg en dyd i at være professionel og ærlig i min rådgivning af kundernes forretning på nettet. Jeg tager alle lige seriøst – uanset størrelse. For mig handler det om at rådgive både nye og eksisterende kunder til den bedste løsning, så de tjener flere penge. Man skulle tro, at mit halvlange hår er mit eneste feminine træk, men nogle vil også mene, at min passion for sneakers, med +30 par i samlingen, er en smule tøset.
Martin Ørum
Erhvervsrådgiver
Maria Lunddal Krogh Larsen
Det meste af min tid går med regnskab og administration samt alt, hvad der har med nye ordre og fakturaer at gøre. Det betyder, at du som kunde altid vil komme forbi mit bord, inden du bliver sendt videre til mine dygtige kolleger – og det vil jeg glæde mig til. Når jeg har et ledigt øjeblik, løber jeg ofte rundt for at købe gaver til fødselarerne og fredags-morgenbrød til kontoret. Også i min fritid kan jeg lide at snøre løbeskoene, og jeg gør det så tit, jeg kan komme til det.
Maria Lunddal Krogh Larsen
Regnskab og administration

Marketing

Jolene Liza Sapsworth
Jeg holder mig altid opdateret på trends og tendenser på de sociale medier - ikke fordi jeg absolut skal, men fordi jeg slet ikke kan lade være! Jeg bestræber mig altid på at være nytænkende og kreativ, så jeg kan levere skarpe indsigter og sikre en rød tråd i mine kunders markedsføringsaktiviteter. I min fritid nyder jeg at holde mig i form - gerne ved hjælp af kilometervis af shopping.
Jolene Liza Sapsworth
SoMe Specialist
Anna Elisabeth Bøgh
Som tekstforfatter får jeg hver eneste dag lov til at gøre det, jeg elsker allermest – nemlig at skrive. Jeg er lynhurtig på tasterne (så hvis du kommer ind på kontoret og hører lyden af fingre, der hamrer mod tastaturet, så er det nok bare mig), og jeg gør en dyd ud af, at hver eneste tekst, jeg forfatter, er målrettet, velovervejet og selvfølgelig også velskrevet. Jeg bruger min fritid på at være kreativ, spille musik og skrive romaner. Jeg drømmer nemlig om at blive den nye J. K. Rowling – mindre kan ikke gøre det!
Anna Elisabeth Bøgh
Tekstforfatter
Maria Holm Petersen
Som SEO specialist har jeg ansvarsområder både inden for SEO og Google Ads. Min kombinerede viden på begge områder gør det muligt for mig at forstå din virksomheds udfordringer og ikke mindst potentiale til fulde. På kontoret kan jeg altid genkendes på mit gode humør, som ofte stammer fra den kop kaffe, jeg har i hånden – for sådan starter jeg glædeligt hver morgen hos OnlinePlus. Jeg er kontorets solstråle, og jeg bruger mine skinnene og glædesmedbringende evner på kolleger såvel som kunder.
Maria Holm Petersen
SEO Specialist
Mia Valentina Lauridsen
På grund af min forkærlighed for kommunikation og korrekt tegnsætning studerer jeg International Virksomhedskommunikation med engelsk og medier. Som tekstforfatter er det min fornemmeste opgave at sørge for, at det indhold, dine kunder bliver præsenteret for, er spot on. Det kræver et dybdegående indblik i din virksomhed, så din virksomhed kan fremstå troværdig, hvilket i sidste ende kan skaffe dig nye kunder. Min passion for kommunikation bliver kun overgået af min passion for sneakers.
Mia Valentina Lauridsen
Tekstforfatter
Morten C.K. Andersen
Som Google Ads Specialist holder jeg mig konstant opdateret på, hvad Google laver af nye algoritmeændringer, hvilket i sig selv kunne være et fuldtidsjob. Det meste af min tid går dog med at oprette, monitorere og opdatere mine kunders Google Ads konti, hvilket er noget af et nørde-arbejde, som jeg virkelig nyder! Mit skrivebord er altid til at kende på kontoret, da det - i de fleste tilfælde – er dækket af farverige post-its, fordi jeg hele tiden får idéer til, hvordan jeg kan forbedre mine kunders resultater.
Morten C.K. Andersen
Google Ads Specialist
Olivia Frederikke Schatz-Jakobsen
Hos OnlinePlus arbejder jeg som tekstforfatter, og jeg brænder for inspirerende og fængende historiefortælling. Hvad enten det handler om øl, sko eller babylegetøj – alle tekster kan gøres spændende. Som uddannet serviceøkonom er det for mig altid vigtigt, at kundens oplevelse hos din virksomhed bliver noget helt særligt – og den unikke oplevelse kan sagtens opstå igennem gode tekster. Men hvem er jeg bag mine tekster? Jeg er et menneske, der er fascineret af den højre hjernehalvdel, en som synger i badet og en, som elsker at tegne tusindvis af sjove streger.
Olivia Frederikke Schatz-Jakobsen
Tekstforfatter
Sarah Maria Joost Larsen
Som projektleder for marketingafdelingen hos OnlinePlus sidder jeg med planlægning af projekter og procesoptimering. Med min passionerede og perfektionistiske tilgang til arbejdsopgaver er min fornemmeste opgave at sikre, at kundernes projekter kommer i mål på allerbedste vis. Den strategiske tilgang kommer i kraft af min uddannelse som Cand. Merc. i International Virksomhedsudvikling, og det var også her, jeg fandt ud af, at jeg elsker sociale arrangementer og er dronningen af et dansegulv - så byd mig gerne op til dans!
Sarah Maria Joost Larsen
Projektleder
Louise Damkjær
Som Google Ads Medarbejder er det min finurlige opgave at være specialist i at opsætte og optimere din virksomheds Google Ads konti. Med en god blanding af analytisk og kreativ tilgang, går min hverdag ud på at navigere i Google’s annonceunivers, til dét formål at skabe gode og varige resultater. Jeg lægger en dyd i at tage chancer og udfordre mig selv – også i min fritid. Min sidste bopæl var på en fransk caribisk ø, og jeg drømmer om snart at svæve sammen med fuglene som solofaldskærmsudspringer.
Louise Damkjær
Google Ads medarbejder
Lene Emma Winther Jørgensen
Som tekstforfatter hos OnlinePlus sidder jeg dybt begravet i en verden af legende tekster, billedlige vendinger og fejlfri kommasætning. Jeg er en vaskeægte sprognørd, og jeg hører til den gruppe af mennesker, der krummer tæer over stave- og grammatikfejl – derfor finder du ingen af delene i mine tekster. Udenfor arbejdstiden lægger jeg en stor interesse i psykologiens vidunderligt kringlede verden. Koncerter, tv-serier og god mad er en direkte vej til mit hjerte, men i toppen af mit interessetræ sidder min familie og min kæreste, som fylder al overskydende fritid.
Lene Emma Winther Jørgensen
Tekstforfatter
Mette Pihl Fly
Som marketing praktikant hos OnlinePlus har jeg fået en perfekt mulighed for at udvikle min viden og evner omkring online marketing i et team af specialister. Til dagligt studerer jeg til Markedsføringsøkonom som har givet mig den generelle viden omkring marketingverdenen. OnlinePlus hjælper mig med at udvikle dette, samt give mig ny viden indenfor SEO blandt andet. Når jeg ikke stræber efter mere viden inden for marketing, har jeg en forkærlighed for gode bøger.
Mette Pihl Fly
Marketing
Maria Skovmand Jørgensen
Som SoMe praktikant hos OnlinePlus bliver jeg klogere indenfor de forskellige trends og tendenser, der er på de sociale medier. Jeg elsker den digitale verden og de muligheder det giver til at målrette annonceringer på. Jeg er i gang med min uddannelse i international handel og markedsføring, som har givet mig den teoretiske viden indenfor salg og markedsføring.
Maria Skovmand Jørgensen
SoMe
Nanna Ladegaard Larsen
Med en stor interesse for digitale trends og SEOs betydning for virksomheders perfomance står jeg klar til at hjælpe dig med udvikling af din SEO-strategi. Ud over on-site og off-site SEO har jeg et skarpt øje for god brugervenlighed på websites, der sikrer vores kunder en helhedsorienteret tilgang. Når jeg ikke er begravet i SEO-blogs, er jeg at finde på de danske kyster med min kite og mit surfboard.
Nanna Ladegaard Larsen
SEO Specialist
Sidse Brogaard Thestesen
Som tekstforfatter har jeg den kreative værktøjskasse i orden. Den bruger jeg til at skabe fængende tekster, uanset om jeg skriver om velsmagende vine, elegante egetræsgulve eller noget helt tredje. Jeg tryller også gerne tekster om fra dansk til engelsk – eller omvendt. Jeg har læst Antropologi og Journalistik på Uni – da jeg er lidt af en nysgerrig nørd, kunne et fag ikke gøre det. Derhjemme er jeg en kæmpe læsehest, så kom glad, hvis du mangler en anbefaling. Hører du nogen på kontoret skråle med på Disney eller Queen, så er det nok bare mig.
Sidse Brogaard Thestesen
Tekstforfatter
Sofie Haurum Rasmussen
Som e-mail marketing specialist hos OnlinePlus får jeg lov til at fordybe mig i vores kunders personlige talerør til deres kunder. Jeg elsker at dykke ned i de forskellige identiteter og være med til skabe en personlig kontakt til deres læsere. Med en BA i Medievidenskab og en kandidat i International Virksomhedskommunikation har jeg kombineret en stor viden om både tekstlige og visuelle virkemidler. Alt dette er nu samlet i en stor værktøjskasse, som jeg bruger hver dag hos OnlinePlus.
Sofie Haurum Rasmussen
E-mail marketing
Cecilie Stark
Cecilie Stark
Marketing

Design, udvikling & support

Kirstine Christiansen
Som det kreative hoved i huset har jeg ansvaret for design af hjemmesider, webshops, logoer, grafisk materiale m.m. samt at holde mig opdateret på, hvilke nye trends der viser sig inden for designverdenen. Jeg brænder for at give vores kunder et visuelt flot resultat, som skaber værdi, og som de kan være stolte af at vise som deres ansigt udadtil. Jeg er en social ninja på kontoret og tager gerne initiativ til en fyraftensøl eller fællesspisning.
Kirstine Christiansen
Webdesigner
Thomas Christian Andersen
Med en baggrund som Mediegrafikker, og snart 10 års erfaring som designer, i webdesign, video, animation og alt det andet, er jeg klar til enhver grafisk udfordring der kommer min vej, og jeg brænder virkelig for mit fag, jeg udvider konstant min horisont, og holder mig ajour med hvad der hitter i design verdenen. At levere et finpudset og visuelt flot design til en klient, som rammer klientens ønske, er hver gang et klap på skulderen, jeg aldrig bliver træt af. I min fritid træner jeg og løber jeg gerne langs Odense Å, men også i min fritid har jeg projekter i luften, bogstaveligt talt! Så filmer jeg videoer med en drone og redigere og bearbejder dem, jeg kan simpelthen ikke lade være, med altid at have et projekt i baghånden.
Thomas Christian Andersen
Webdesigner
Kim Svane
Med flere års erfaring indenfor IT, ligger det mig naturligt at ”snakke flere sprog”, således så både du som kunde forstår mig, men at jeg også kan tage dialogen med andre nørder. Jeg er ansvarlig for virksomhedens IT, og leverer både support til dig som kunde, og til mine kollegaer når tingene de driller. Jeg er meget ambitiøs og udvikler mig hele tiden. Udover at arbejde så nyder jeg gerne lidt godt mad, efterfulgt af en lækker dessert med et glas god portvin.
Kim Svane
IT- og supportansvarlig
Anni Jensen
Med over 4 års erfaring inden for udvikling i WordPress står jeg klar til at hjælpe dig med udviklingen af din hjemmeside og evt. supportspørgsmål. Med ægte kvinde-power i en mandepræget verden får jeg respekt via mine seje udviklingsevner, der aldrig slår fejl. Bag mine briller er der en pige, der elsker koncerter og gåture.
Anni Jensen
Udvikler & Projektleder
Frederik Hauritz
Med en baggrund i multimediedesign og IT er det min opgave af levere hjemmesider, der matcher kundens forventninger og brand. Til daglig sikrer jeg kunderne funktionsdygtige og brugervenlige hjemmesider. Jeg står samtidig for supporten sammen med resten af produktionsteamet. Hvis du vil snakke web-udvikling over en kop kaffe en dag, kan du finde mig bagerst i lokalet – og du kan kende mig på min man-bun.
Frederik Hauritz
Udvikler
Martin Jæger Pedersen
Jeg er uddannet webudvikler, og til daglig koder jeg DanDomain-webshops hos OnlinePlus. Jeg sætter en stor ære i at skabe et godt website til vores kunder, så de hos os altid bliver mødt af den bedste service. Min interesse for alt der har med computere at gøre, følger mig også ind i min fritid, hvor jeg tilbringer det meste af min tid i den fortryllende verden af computer- og konsolspil.
Martin Jæger Pedersen
Udvikler
Martin Due Nielsen
Med over 10 års praktisk erfaring inden for webudviklingsfaget har jeg ansvaret for al udvikling af hjemmesider i huset sammen med mine dygtige kolleger. Til daglig styrer jeg vores produktion, så alt går som smurt. Jeg elsker mit arbejde – men når jeg får fri, nyder jeg også at tage rundt i verden, når chancen byder sig.
Martin Due Nielsen
Udviklingschef
Troels Møllerup Brunsvig Jensen
Som udvikler i OnlinePlus gør jeg brug af mit kendskab indenfor ren PHP kode, til at skabe ny funktionalitet og løse de unikke opgaver en kunde kan sidde med. Da man aldrig ved hvad nyt en opgave kan byde på, er ingen dage ens, og det er hvad jeg elsker ved mit fag. I min fritid sørger jeg for at komme ud på min cykel og deltage i paintball, bueskydning og sværdfægtning, samt at slappe af med computerspil og hjemmelavede programmeringsopgaver.
Troels Møllerup Brunsvig Jensen
Backend udvikler
Alexander Møller Larsen
Jeg er i gang med at uddanne mig som multimedie designer, og har fået den fornøjelse at være praktikant på OnlinePlus. Mit primære område er som DanDomain Udvikler, hvor jeg ikke kun lære nyt om web-udvikling men også om hvordan det er at arbejde i en virksomhed som OnlinePlus. Udover min interesse i computere of webudvikling, så bruger jeg også min fritid på at udøve konkurrencesport samt socialisere mig med familie, venner og kollegaer.
Alexander Møller Larsen
Udvikler
Erol Bakic
Jeg er multimediestuderende hos UCL og praktikant hos OnlinePlus. Til dagligt arbejder jeg med PHP, HTML, SASS og JavaScript. Jeg har 1½ års erfaring med webudvikling med WordPress som CMS. Hos OnlinePlus udvikler jeg hjemmesider, og i mit arbejde med dette anvender jeg mine kompetencer inden for det digitale felt. Jeg har passion for front-end udvikling, og jeg sætter stort fokus på, at front-end følger designet pixel for pixel.
Erol Bakic
Udvikler
Simon Darwin Hallas
Simon Darwin Hallas
Udvikler