Vores fantastiske team

Rådgivning og administration

André Rottwitt Stejlsted
Min fornemmeste opgave er at rådgive i øjenhøjde. Jeg brænder for at hjælpe nye og eksisterende kunder med at navigere rundt i, hvad der rører sig i det digitale univers. Dette indebærer også at finde den rigtige løsning til din virksomhed, så du kan opnå dit potentiale og nå i mål med dine projekter. Når jeg ikke er på landevejen, snakker jeg i telefon med nye og eksisterende kunder, hvor jeg samtidig indtager min daglige Pepsi Max dosis. I privaten går tiden med børn, ishockey og store mængder af computerspil.
André Rottwitt Stejlsted
CSO
Edith R. Gosvig
Mit arbejde skal helst være tæt på kunderne. Det giver mig enormt meget energi at lave løsninger, som hjælper virksomhederne med deres digitale strategi med henblik på vækst. Med en baggrund som salgschef for Uge-Bladet Skanderborg gennem 8 år og som foreningsmenneske, der engagerer sig lokalt, er jeg helt tæt på vores kunder i Jylland. Når jeg ikke lige bruger min energi på vores nye afdeling i Skanderborg, så finder I mig på golfbanen, til et netværksmøde eller et bestyrelsesmøde, hvis ikke den står på hjemlig hygge med min familie og gode venner.
Edith R. Gosvig
Salgschef, Skanderborg
Malene Bruun
Med en baggrund inden for handel og marketing brænder jeg for at opbygge webshops og har efterhånden ført en del kunder til succes. Jeg elsker at lave lækre designs, der er klar til optimal markedsføring. Webshops som slår igennem hos vores kunder og gør deres shop til en succes. Jeg har selv drevet webshop i mange år og det betyder, at jeg kan give mine kunder kompetent rådgivning, da jeg altid har og har haft, fingeren på pulsen inden for e-handel. I min fritid puster jeg ud med lange løbeture og mountainbike, og jeg tager gerne en maratonudfordring op i ny og næ.
Malene Bruun
CPO & Head of People and Culture
Jimmy Vejlemark
Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter af forskellig art, og jeg holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet. Når jeg ikke har online markedsføring mellem hænderne, finder I mig enten i vandet, på cyklen eller på landevejene, hvor jeg træner op til et af mine mange ironmen – hvis altså ikke jeg motiverer mine kolleger med en sjov replik.
Jimmy Vejlemark
Partner og CMO
Jeppe Majgaard
Som administrerende direktør i OnlinePlus er det min fornemmeste opgave at holde det fulde overblik samt sørge for, at vores kunder og mine medarbejdere har det godt. Selvom jeg har mange administrative opgaver, bruger jeg også en del tid på møder med nuværende og nye kunder, hvilket giver en anden dimension til mit arbejde, som jeg sætter stor pris på. Jeg er en gæv fynbo med benene solidt plantet på jorden – når jeg ikke lige bruger dem til at gøre landevejene utrygge på min racercykel.
Jeppe Majgaard
CEO
Martin Ørum
Mit hjerte banker for online markedsføring. Med over 8 års erfaring sætter jeg en dyd i at være professionel og ærlig i min rådgivning af kundernes forretning på nettet. Jeg tager alle lige seriøst – uanset størrelse. For mig handler det om at rådgive både nye og eksisterende kunder til den bedste løsning, så de tjener flere penge. Man skulle tro, at mit halvlange hår er mit eneste feminine træk, men nogle vil også mene, at min passion for sneakers - med +30 par i samlingen - er en smule tøset.
Martin Ørum
Erhvervsrådgiver
Christian Westergaard
Min personlige interesse for hvordan og hvor det giver mest mening for virksomheder at disponere deres budget for markedsføring har ført mig til OnlinePlus som rådgiver i kraft af min uddannelse som markedsføringsøkonom på UCL. I min fritid kan jeg godt lide at spille poker for hyggens skyld og bruge tid med venner og familie. Og nå ja, så er jeg tidligere Europamester i Unicykling. Sidstnævnte er også en fællesnævner for mine to brødre og mig, så det går det også lidt tid med.
Christian Westergaard
Erhvervsrådgiver
Camilla Holstebro
Den gode kundeoplevelse er alfa og omega for mig. At lukke et andet menneske ind i sin virksomhed kræver tillid - en tillid, jeg bliver enormt stolt over at blive tildelt, når jeg får lov til at rådgive mine kunder. Med en baggrund i handel og marketing brænder jeg for at hjælpe kunderne til at vækste og finde lige præcis den løsning, der passer til netop dem og deres virksomhed. Ingen mennesker er ens, og det samme gør sig gældende for virksomheder - så det at kunne levere en skræddersyet løsning og se outputtet er lige præcis dét, jeg ELSKER ved mit job. Når jeg ikke er på landevejen for at besøge kunder, boltrer jeg mig gerne i diverse erhvervsnetværk. I sommermånederne sejler jeg en masse og om vinteren står den på skiferie.
Camilla Holstebro
Erhvervsrådgiver
Mathis Birch
Mathis Birch
Erhvervsrådgiver
Helle Merete Sørensen
Jeg sidder som bogholder, og det er mig, der sørger for løn og ordre samt andre administrative ad hoc-opgaver. I min fritid elsker jeg at være social. Jeg er tidligere divisionstræner i håndboldklubben TPI – en klub, hvor jeg selv startede med at spille, da jeg var 6 år. I dag hepper jeg med fra sidelinjen, og jeg hjælper jævnligt til ved arrangementer i klubben. Du kan ofte finde mig til koncerter og festivaler – heriblandt Kløften i Haderslev. Og når jeg ikke danser til musikken, elsker jeg at læse og se film. Mit yndlingscitat fra filmens verden er meget passende 'show me the money!'
Helle Merete Sørensen
Regnskab og administration
Amira Hirkil
Som husassistent i OnlinePlus sørger jeg for, at tingene kører på skinner her i huset. Det er min fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder og mine kolleger møder ind til et rent og organiseret kontor. Når jeg ikke har de lyserøde gummihandsker på og danser rundt med støvsugeren, tilbringer jeg tid med min familie og mine venner over en god middag. Jeg er nemlig det, man kalder en foodie. Jeg elsker at lave al slags mad og endnu mere at spise det. Indisk mad er især et hit derhjemme. Hvis jeg ikke er i færd med at eksperimentere med nye opskrifter, går jeg i naturen. Jeg nyder at gå ture og finde blomster, som jeg bruger til mine mange gør-det-selv-projekter. Jeg er ret fantasifuld og finder ofte på noget nyt at gå i gang med. Så hvis du mangler inspiration til en ny blomsterdekoration eller en ny opskrift, så deler jeg gerne ud!
Amira Hirkil
Husassistent

Marketing

Morten K. Jester
Som Head of PPC holder jeg mig konstant opdateret på, hvad Google laver af nye algoritmeændringer, hvilket i sig selv kunne være et fuldtidsjob. Det meste af min tid går dog med at oprette, monitorere og opdatere mine kunders Google Ads konti, hvilket er noget af et nørde-arbejde, som jeg virkelig nyder! Mit skrivebord er altid til at kende på kontoret, da det - i de fleste tilfælde – er dækket af farverige post-its, fordi jeg hele tiden får idéer til, hvordan jeg kan forbedre mine kunders resultater.
Morten K. Jester
Head of PPC
Morten Nørtoft
Mine faglige kompetencer kommer til udtryk gennem min uddannelse som cand.merc. (marketing), idet jeg også personligt interesserer mig for branchen indenfor salg og markedsføring. Særligt ift. hvordan jeg i min fornemste opgave som Google Ads-specialist skal rådføre mine kunder i, hvordan deres investering af marketingskroner resulterer mest fornuftigt med Google Ads. Privat er jeg lidt af en bondrøv fra Vestjylland, der nu bor i smilets by, Aarhus, og bruger en masse af min fritid med styrketræning, venner, familie og at trille vejene tyndslidte på mine rulleskøjter. Og så er jeg OnlinePlus-familiens anden sneak-freak.
Morten Nørtoft
GOOGLE ADS SPECIALIST
Line Aagaard
Line Aagaard
Ads Praktikant
Alexander Munk
Jeg er uddannet Digital Konceptudvikler fra UCL, og her er mine personlige og kreative kompetencer sat i spil. Jeg er nemlig vanvittigt dygtig til Photoshop, InDesign, o.lign., hvilket er en klar fordel i mit daglige arbejde på Google Ads-teamet hos OP. Bl.a. Displayannoncering er nemlig en stor del af min hverdag, så der får jeg lov til både at bruge min kreative og faglige kompetencer i vores kunders favør. Min fritid bliver brugt i selskab med min kæreste, familie og venner, og der er ofte PlayStation, læsning, et par øl og masser af hygge på menuen.
Alexander Munk
GOOGLE ADS SPECIALIST
Cecilie Fly Brask
Som Google Ads-specialist hos OnlinePlus er det min opgave at rådgive og ikke mindst optimere kundernes Ads-konti. Jeg bruger min viden fra min uddannelse i Digital Konceptudvikling samt erhvervserfaring til at rådgive kunder og finde den rette løsning for dem. Privat elsker jeg at gå ture, være til koncerter og så arrangerer jeg nogle musik-events i Odense.
Cecilie Fly Brask
GOOGLE ADS SPECIALIST
Signe Kræmmer
Signe Kræmmer
Video Praktikant
Pernille Flensted
Her på kontoret er det min opgave at give dig et lille kig ind i vores hverdag via de sociale medier Facebook, LinkedIn og min personlige favorit Instagram. Jeg elsker at arbejde med kommunikation og formidling, især når det foregår i samarbejde med alle mine dygtige kollegaer. Sociale medier er en fantastisk måde at give sin virksomhed personlighed, tiltrække nye samarbejdspartnere, rekruttere medarbejdere og ikke mindst en oplagt mulighed for at komme i direkte kontakt med kunderne. Når jeg ikke render rundt med næsen i skærmen, dyrker jeg gerne yoga, løber ture rundt omkring i Odense og udnytter café- og bylivet sammen med veninderne. Jeg er yderst dedikeret til kaffe-stempelkort (også gerne vin, hvis de fandtes).
Pernille Flensted
SOME & Content Manager
Maria Holm Petersen
Qua min uddannelse som cand.negot. i global markedsføring, har jeg tillært mig en masse kompetencer, jeg får mulighed for at bruge og udfordre i mit daglige arbejde som SEO Specialist hos Online Plus. Her kommer min mangeårige hands-on erfaring til udtryk i både min interesse for og arbejde med udviklingen af og nye features og tendenser indenfor SEO. Min fritid bruger jeg på at eksperimentere i køkkenet, og når jeg ikke er dér med mel til op over begge ører, kan man ofte finde mig til en masse koncerter med en veninde i den ene hånd og et glas rødvin i den anden.
Maria Holm Petersen
SEO Specialist
Ditte Löfwall
Som færdiguddannet Markedsføringsøkonom med en overbygning i International Handel og Markedsføring fra UCL, spænder mine kompetencer bredt. Heldigvis er SEO-strategier og SEO-relateret tekstforfatning en del af dem, og derfor er jeg ansat her hos OnlinePlus. Her er min fornemste opgave at optimere vores kunders hjemmesider og webshops, så de kan ryge til tops i Google-søgninger foretaget af både eksisterende og potentielle kunder. I min fritid dyrker jeg badminton, hvor jeg er ganske ferm med en ketcher i den ene hånd og en fjerbold i den anden. Sammen med min kæreste bruger jeg mange hyggelige aftener på at udforske de mange gastronomiske tilbud og oplevelser, Odense gemmer på.
Ditte Löfwall
SEO Specialist
Anne Dahl
Anne Dahl
SEO Praktikant
Laura Lindegaard Garfalk
Laura Lindegaard Garfalk
Content Praktikant
Anna Elisabeth Bøgh
Som tekstforfatter får jeg hver eneste dag lov til at gøre det, jeg elsker allermest – nemlig at skrive. Jeg er lynhurtig på tasterne (så hvis du kommer ind på kontoret og hører lyden af fingre, der hamrer mod tastaturet, så er det nok bare mig), og jeg gør en dyd ud af, at hver eneste tekst, jeg forfatter, er målrettet, velovervejet og selvfølgelig også velskrevet. Jeg bruger min fritid på at være kreativ, spille musik og skrive romaner. Jeg drømmer nemlig om at blive den nye J. K. Rowling – mindre kan ikke gøre det!
Anna Elisabeth Bøgh
Tekstforfatter
Camilla Møller Henningsen
Som tekstforfatter hos OnlinePlus kan jeg få lov til at gøre det, jeg allerbedst kan lide; nemlig at nørde med sproget og skrive. Min ypperste opgave er altid at få din tekst til at stå knivskarpt, da jeg ved, at godt content er vejen frem. Jeg har altid været fascineret af ord og drømmer om at blive forfatter. Det er nok også grunden til, at jeg i dag har en kandidat i Litteraturvidenskab. Når jeg ikke har næsen i en bog, har jeg en forkærlighed for ekstremt dårlige gyser- og hajfilm. Jo dårligere, jo bedre!
Camilla Møller Henningsen
Tekstforfatter
Katrine Hansen
Det er ikke længe siden, jeg fik fornøjelsen af at kyle alle mine dyrtkøbte fagbøger i skraldespanden, for i sommer blev jeg færdiguddannet cand.mag. i Dansk. En uddannelse der har resulteret i et job som tekstforfatter her hos OnlinePlus. Her får jeg lov at arbejde med og fordybe mig i det danske sprog, grammatik og alt andet sprogligt, mine kompetencer rækker til. Jeg er lidt af en sprognørd, og det kommer også til udtryk i det private, hvor jeg bruger meget tid på at læse bøger, blogs, o.lign. Når ikke jeg ser alfabetet for mig, kan man finde mig i blåt og hvidt på tribunen for OB – både på ude- og hjemmebane! Jeg er nemlig inkarneret OB-fan.
Katrine Hansen
Tekstforfatter
Sofie Haurum Rasmussen
Som online marketing specialist hos OnlinePlus er én af mine vigtigste opgaver at fastholde den gode relation til vores kunder gennem support, rådgivning og sparring. Med en BA i Medievidenskab og en kandidat i International Virksomhedskommunikation har jeg kombineret en stor viden om både tekstlige og visuelle virkemidler. Alt dette er nu samlet i en stor værktøjskasse, som jeg bruger hver dag hos OnlinePlus. I privaten bor jeg sammen med min kæreste og hans to akvarier. Meget af min tid bliver brugt i køkkenet, hvor jeg udfordrer mig selv i den gastronomiske verden.
Sofie Haurum Rasmussen
Online Marketing Specialist
Jolene Liza Sapsworth
Jeg holder mig altid opdateret på trends og tendenser på de sociale medier - ikke fordi jeg absolut skal, men fordi jeg slet ikke kan lade være! Jeg bestræber mig altid på at være nytænkende og kreativ, så jeg kan levere skarpe indsigter og sikre en rød tråd i mine kunders markedsføringsaktiviteter. I min fritid nyder jeg at holde mig i form - gerne ved hjælp af kilometervis af shopping.
Jolene Liza Sapsworth
Head of SoMe
Emilie Ernst Aagaard
Emilie Ernst Aagaard
SoMe Praktikant
Jessica Thøgersen
Som nyudklækket IVK’er fra Syddansk Universitet er min spidskompetence kommunikation i alle former og afskygninger. Mine kommunikative og sproglige spidsfindigheder kommer til udtryk i mit arbejde med sociale medier og annoncering for alle slags virksomheder og webshops på den brede pallette af digitale platforme. I min fritid kan du finde mig med lynhurtige sko bundet om fødderne i færd med at tilbagelægge den ene kilometers løb efter den anden. Når jeg har fået vejret igen, ynder jeg med min kæreste, som er kok, at finde og besøge Odense små, specielle restauranter, der kan udvide mit repertoire indenfor haute cuisine.
Jessica Thøgersen
SoME Specialist
Isabella Maria Jakobsen
Min mangeårige interesse for branding, formidling og tekstning resulterede i 2018 med en færdiggjort cand.merc. (kom) uddannelse. En faglig baggrund der hver dag kommer til udtryk i mit arbejde som content creator og SoMe-medarbejder her hos OnlinePlus. I min fritid trækker jeg tit i løbeskoene og får mig nogle kilometer i benene, sved på panden og vind i håret. Udover at løbe gennem Odense gader og stræder er min yndlingsbeskæftigelse at slå benene op på sofaen og nyde et godt afsnit true crime-serie med et godt glas rødvin. Skal jeg give den rigtig gas, så skifter jeg sofaen og Netflix ud med et dansegulv og en stribe af de bedste Latino hits.
Isabella Maria Jakobsen
SOME specialist

Design, udvikling & support

Nikolaj Sejersen Jepsen
Min primære opgaver i OnlinePlus som projektkoordinator er at sørge for, at alle deadlines bliver mødt, og at vores kunder altid er glade. Jeg har en uddannelse i Digital Konceptudvikling og elsker at optimere alle steder, jeg kan. Ja, faktisk kan der godt gå lidt sport i det. Når jeg ikke rocker den digitale verden, tilbringer jeg gerne tid i naturen - helst med en fiskestang. Ellers udfordrer jeg mine kollegaer med en omgang brætspil eller mine superviden inden for egyptisk mytologi.
Nikolaj Sejersen Jepsen
Projektleder
Kim Svane
Med flere års erfaring inden for IT er det helt naturligt for mig at ”snakke flere sprog”, så du som kunde forstår mig samtidig med, at jeg også kan tage dialogen med andre nørder. Jeg er ansvarlig for virksomhedens IT, og jeg leverer både support til dig som kunde og til mine kollegaer, når tingene driller. Jeg er meget ambitiøs og udvikler mig hele tiden. Udover at arbejde så nyder jeg gerne lidt godt mad - efterfulgt af en lækker dessert med et glas god portvin.
Kim Svane
IT- og supportansvarlig
Kirstine Christiansen
Som det kreative hoved i huset har jeg ansvaret for design af hjemmesider, webshops, logoer, grafisk materiale m.m. samt at holde mig opdateret på, hvilke nye trends der viser sig inden for designverdenen. Jeg brænder for at give vores kunder et visuelt flot resultat, som skaber værdi, og som de kan være stolte af at vise som deres ansigt udadtil. Jeg er en social ninja på kontoret og tager gerne initiativ til en fyraftensøl eller fællesspisning.
Kirstine Christiansen
Senior designer
Peter Gellert Kätow
Peter Gellert Kätow
Design Praktikant
Anni Jensen
Med over 5 års erfaring inden for udvikling i WordPress står jeg klar til at hjælpe dig med udviklingen af din hjemmeside og evt. supportspørgsmål. Med ægte kvinde-power i en mandepræget verden får jeg respekt via mine seje udviklingsevner, der aldrig slår fejl. Bag mine briller er der en pige, der elsker koncerter og gåture.
Anni Jensen
Udvikler
Martin Jæger Pedersen
Jeg er uddannet webudvikler, og til daglig koder jeg DanDomain-webshops hos OnlinePlus. Jeg sætter en stor ære i at skabe et godt website til vores kunder, så de hos os altid bliver mødt af den bedste service. Min interesse for alt med computere følger mig også ind i min fritid, hvor jeg tilbringer det meste af min tid i den fortryllende verden af computer- og konsolspil.
Martin Jæger Pedersen
Udvikler
Frederik Sanner Kjeldsen
Min nuværende rolle som afdelingens ’blæksprutte’ kommer sig af, at jeg med faglig baggrund indenfor datamatik og webudvikling har arbejdsopgaver, der spænder fra DanDomainudvikling og -designs til almen support og til rollen som lidt af en altmuligmand dér, hvor der er brug for hjælp. Jeg har skrevet kode i 10 år, så der er som regel ikke et problem værre, end at jeg ikke kan fixe det. Min fritid bliver brugt på min søde kæreste og mine venner og familie - gerne akkompagneret af god øl og gode grin. Meget af min tid bliver også brugt på min nyindkøbte PlayStation 4 og en masser lydbøger og podcasts.
Frederik Sanner Kjeldsen
Udvikler
Benjamin Lund Larsen
Jeg er i fuld gang med uddannelsen Web Development på UCL. Det betyder, at jeg som front-end udviklerpraktikant hos OnlinePlus får lov at fordybe mig og nørde med noget af det, jeg interesserer mig allermest for: at udvikle mig og udfordre mig selv i mit arbejde med udvikling og kodning af og designs til webshops. Alle mine dage starter med en tur i fitness, fordi én af mine passioner er styrketræning – og meget af det. Jeg er også tidligere Athletic Fitness udøver. Privat bor jeg sammen med min søde kæreste, og når jeg ikke ligger arm i arm med hende, kan jeg findes på briksen hos min favorittatovør.
Benjamin Lund Larsen
Udvikler
Christopher Bruun Hansen
Som uddannet Mediegrafiker kombineret med erfaring indenfor webintegration, er det min fornemste opgave hver dag at arbejde med og fordybe mig i både front- og backend-udvikling af hjemmesider for vores mange, alsidige kunder og deres forretninger. I min fritid ligger jeg ikke på den lade side, da jeg i mange år har dyrket håndbold, indtil nu hvor jeg har fundet kærligheden til mountainbikes. Derhjemme er jeg lidt af en serienørd, og min uudtømmelige mængde paratviden gør, at jeg tit bliver kaldt et ’omvandrende leksikon’.
Christopher Bruun Hansen
Udvikler
Dennis Middelbo
Som en del af udvikler-teamet er jeg med til at designe og opbygge Elementor-løsninger for vores kunder. Jeg elsker alt, hvad der har med design og hjemmesider at gøre, og jeg har altid været fascineret af, hvordan forskellige medier kan fortælle en historie eller fortælle noget om personen bag. I min fritid er jeg lidt af en ’gamer’. Faktisk har jeg tidligere været professionel PUBG-spiller. Når jeg ikke sidder ved skærmen, leger jeg Gordon Ramsay i køkkenet, da jeg har en stor passion for madlavning og elsker at eksperimentere med nye opskrifter.
Dennis Middelbo
Udvikler
Kristoffer Mariager Grum
For mig er det en drøm, at jeg kan få lov til at arbejde med det, jeg elsker allermest - nemlig kodning. Som en del af udvikler-teamet hos OnlinePlus er mine primære opgaver at være med til at udvikle nye temaer i Hostedshop, så vores kunders webshops er knivskarpe – både på det æstetiske og funktionelle plan. Når jeg ikke koder på livet løs i OnlinePlus-regi, tilbringer jeg tid med min kone og mine venner. Vi bruger gerne tid i fitnesscenteret eller udfordrer hinanden med en god omgang brætspil.
Kristoffer Mariager Grum
Udvikler
Andreas Lagoni
Jeg sidder i huset som front-end udvikler, hvor jeg arbejder på Wordpress-sider. Ellers er jeg ikke bleg for at hjælpe mine kollegaer, hvor end jeg kan. Lige for tiden sidder jeg med support-delen og arbejder koncentreret på at udvikle vores egen hjemmeside. Når jeg ikke arbejder, er jeg ved at uddanne mig til webudvikler. Min fritid bruger jeg gerne sammen med vennerne og familien og måske en bytur i ny og næ, når jeg altså ikke sidder foran computeren og koder hjemmesider. Bare for sjov.
Andreas Lagoni
Udvikler
Victor Wolden West-Larsen
Victor Wolden West-Larsen
Udvikler Praktikant
Emil Petersen
Emil Petersen
Udvikler Praktikant
Mads Welling Andersen
Mads Welling Andersen
Udvikler Praktikant
Caroline Sieck Høpner
Caroline Sieck Høpner
Udvikler Praktikant
Jonas Pedersen
Jonas Pedersen
Udvikler Praktikant