Vores fantastiske team

Rådgivning og administration

Malene Bruun

Med en baggrund inden for handel og marketing brænder jeg for at opbygge webshops og har efterhånden ført en del kunder til succes. Jeg elsker at lave lækre designs, der er klar til optimal markedsføring. Webshops som slår igennem hos vores kunder og gør deres shop til en succes. Jeg har selv drevet webshop i mange år og det betyder, at jeg kan give mine kunder kompetent rådgivning, da jeg altid har og har haft, fingeren på pulsen inden for e-handel. I min fritid puster jeg ud med lange løbeture og mountainbike, og jeg tager gerne en maratonudfordring op i ny og næ.

Malene Bruun
CPO & Head of People and Culture
Jeppe Majgaard

Som administrerende direktør i OnlinePlus er det min fornemmeste opgave at holde det fulde overblik samt sørge for, at vores kunder og mine medarbejdere har det godt. Selvom jeg har mange administrative opgaver, bruger jeg også en del tid på møder med nuværende og nye kunder, hvilket giver en anden dimension til mit arbejde, som jeg sætter stor pris på. Jeg er en gæv fynbo med benene solidt plantet på jorden – når jeg ikke lige bruger dem til at gøre landevejene utrygge på min racercykel.

Jeppe Majgaard
CEO
Jimmy Vejlemark

Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter af forskellig art, og jeg holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet. Når jeg ikke har online markedsføring mellem hænderne, finder I mig enten i vandet, på cyklen eller på landevejene, hvor jeg træner op til et af mine mange ironmen – hvis altså ikke jeg motiverer mine kolleger med en sjov replik.

Jimmy Vejlemark
Kommerciel Direktør & Partner
Martin Ørum

Mit hjerte banker for online markedsføring. Med over 8 års erfaring sætter jeg en dyd i at være professionel og ærlig i min rådgivning af kundernes forretning på nettet. Jeg tager alle lige seriøst – uanset størrelse. For mig handler det om at rådgive både nye og eksisterende kunder til den bedste løsning, så de tjener flere penge. Man skulle tro, at mit halvlange hår er mit eneste feminine træk, men nogle vil også mene, at min passion for sneakers - med +30 par i samlingen - er en smule tøset.

Martin Ørum
Senior Digital Rådgiver
Mathis Birch

Jeg mener, at personlig rådgivning er den bedst mulige løsning for alle kunder, især fordi jeg elsker rejsen og at komme ud og møde kunderne, hvor de er, hvad enten det er på de bonede gulve eller på byggepladsen. Det giver i min optik et bedre samarbejde og ikke mindst resultat i sidste ende. Når jeg ikke suser rundt på vejene i mit hvide lyn, bruger jeg gerne tiden på masser af fysisk aktivitet. Særligt badminton og styrke er jeg svært begejstret for. Både privat og på kontoret sørger jeg for smil, for jeg står altid klar med en (dum)smart bemærkning, hvis jeg selv skal sige det.

Mathis Birch
Senior Digital Rådgiver
Anders Gransøe Nielsen

Som junior digital rådgiver gør jeg en dyd ud af at yde kunderne den optimale rådgivning omkring deres muligheder hos os. Min uddannelse i international handel og markedsføring kombineret med erhvervsmæssig erfaring inden for salg giver mig de rette kompetencer til at skabe værdi for både eksisterende og potentielle kunder.
Hvis mine venner skulle beskrive mig, ville min positive tilgang helt sikkert blive nævnt. Jeg elsker at skabe god stemning og er altid klar på et godt grin over kaffen. I min fritid bruger jeg en masse tid på at være sammen med mine venner og familie. Derudover bestræber jeg mig på at komme ud på så mange løbe- og gåture som muligt - når der altså ikke lige er fodbold i fjernsynet.

Anders Gransøe Nielsen
Junior digital rådgiver
Casper Jespersen Skree

Som digital rådgiver er jeg oftest kundernes første møde med OnlinePlus, og det er min opgave at rådgive eksisterende og nye kunder gennem det digitale univers, og hvilke indsatser der kan bidrage med mest til deres forretning.
Jeg er uddannet salgsassistent og har stor erfaring med telemarketing og kundeservice – det har lært mig at skabe relationer og aflæse kundens behov, hvilket er det helt perfekte grundlag for min rolle i OnlinePlus. Jeg elsker at møde kunderne dér, hvor de er, og sikrer mig altid, at de får en løsning, der er skræddersyet til deres unikke situation.
I min fritid triller jeg gerne rundt med en bold på en fodboldbane og styrketræner også en del.

Casper Jespersen Skree
Junior Digital Rådgiver
Amira Hirkil

Som husassistent i OnlinePlus sørger jeg for, at tingene kører på skinner her i huset. Det er min fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder og mine kolleger møder ind til et rent og organiseret kontor. Når jeg ikke har de lyserøde gummihandsker på og danser rundt med støvsugeren, tilbringer jeg tid med min familie og mine venner over en god middag. Jeg er nemlig det, man kalder en foodie. Jeg elsker at lave al slags mad og endnu mere at spise det. Indisk mad er især et hit derhjemme. Hvis jeg ikke er i færd med at eksperimentere med nye opskrifter, går jeg i naturen. Jeg nyder at gå ture og finde blomster, som jeg bruger til mine mange gør-det-selv-projekter. Jeg er ret fantasifuld og finder ofte på noget nyt at gå i gang med. Så hvis du mangler inspiration til en ny blomsterdekoration eller en ny opskrift, så deler jeg gerne ud!

Amira Hirkil
HUSASSISTENT

Marketing

Cæcilie Elten Krickau

Jeg er uddannet Designteknolog indenfor Branding og Marketing Management og har en PBA i Digital Konceptudvikling, samt erfaring med både Google Ads, SoMe, Marketing Automation og SEO. Jeg er derfor rigtig godt klædt på til at være kundernes første møde med OnlinePlus.
Som projektkoordinator i vores marketingafdeling sørger jeg for at on-boarde kunder og koordinere på tværs af vores teams. På den måde sikrer vi, at alle vores kunder får en god start hos os.
Når jeg skal slappe af, er det med et glas vin, venner og familie. Og uendeligt mange ture i fitness.

Cæcilie Elten Krickau
Projektkoordinator
Cecilie Fly Brask

Som Google Ads-specialist hos OnlinePlus er det min opgave at rådgive og ikke mindst optimere kundernes Ads-konti. Jeg bruger min viden fra min uddannelse i Digital Konceptudvikling samt erhvervserfaring til at rådgive kunder og finde den rette løsning for dem. Privat elsker jeg at gå ture, være til koncerter og så arrangerer jeg nogle musik-events i Odense.

Cecilie Fly Brask
Teamlead - Paid Search
Alexander Munk

Jeg er uddannet Digital Konceptudvikler fra UCL, og her er mine personlige og kreative kompetencer sat i spil. Jeg er nemlig vanvittigt dygtig til Photoshop, InDesign, o.lign., hvilket er en klar fordel i mit daglige arbejde på Google Ads-teamet hos OP. Bl.a. Displayannoncering er nemlig en stor del af min hverdag, så der får jeg lov til både at bruge min kreative og faglige kompetencer i vores kunders favør. Min fritid bliver brugt i selskab med min kæreste, familie og venner, og der er ofte PlayStation, læsning, et par øl og masser af hygge på menuen.

Alexander Munk
Teamlead - Paid Search
Emilie Danielsen

I mit arbejde med Google Ads bruger jeg min forretningsforståelse, som jeg har tilegnet mig under min uddannelse til cand.merc. Brand Management and Marketing Communication. Jeg har fokus på at forstå den enkelte kundes forretning, samt hvad jeg kan gøre for at hjælpe og vækste mine kunder. Min fritid bliver typisk brugt med mine venner eller familie, og så elsker jeg at rejse og gør det gerne flere gange om året.

Emilie Danielsen
Google Ads Specialist
Jacob Bartholdy

Som Google Ads specialist er det min fornemmeste opgave at skaffe mine kunder flere kunder gennem styring og optimering af deres Ads-konti foruden generel rådgivning heri. I kraft af min uddannelse som professionsbachelor i international handel og markedsføring har jeg oparbejdet stor forretningsforståelse, som kombineret med min erhvervsmæssige erfaring kommer mine kunder til gode.
Når jeg ikke tryller med budgetter og kampagner, bruger jeg en masse tid på at fedte mine hænder ind i harpiks i Tommerup, hvor jeg spiller divisionshåndbold. Derudover bruger jeg meget af min fritid i selskab med min kæreste, min hund, gode venner og computeren.

Jacob Bartholdy
Google Ads Specialist
Mette Nørgaard Pedersen

Som Junior Google ads medarbejder arbejder jeg med kampagner og budgetter for en række af vores kunder. Jeg hjælper dem med at styre og optimere disse, så vi får skabt en masse konverteringer til deres hjemmesider. Gennem min Pba. uddannelse i International handel & markedsføring har jeg opnået en generel forretningsforståelse. Samtidig har min erhvervserfaring indenfor kunderådgivning, salg, indkøb samt markedsføring givet mig konkrete værktøjer at trække på – tilsammen giver mig det helt rette fundament til at hjælpe kunderne.
Jeg bor i Odense, og når jeg har fri styrketræner jeg på højt plan, eller trækker stikket sammen med venner og familie.

Mette Nørgaard Pedersen
Google Ads medarbejder
Gina Rasmine Simonsen

Som Google Ads-medarbejder skal jeg arbejde for og med vores kunder omkring deres Google Ads-indsatser. Jeg rådgiver vores kunder i, hvordan de kan optimere deres Ads-konti og arbejder med en bred vifte af værktøjer for at sikre dem en masse konverteringer.
Jeg er cand.mag. i medievidenskab og har gennem studiejobs fået rig mulighed for at prøve forskellige marketingdiscipliner af – bl.a. i robotbranchen. Dét har kun givet mig blod på tanden til at gå ind i den digitale marketing verden her hos OnlinePlus, hvor jeg kommer til at trække på mine faglige og praktiske viden.
Jeg har medievidenskab i mit blod, og i min fritid sætter jeg gerne en god film eller serie på – og ellers render jeg gerne rundt i en hal med en håndbold i hånden.

Gina Rasmine Simonsen
Google Ads medarbejder
Signe Kræmmer

Som uddannet Multimediedesigner har jeg en kærlighed til grafisk arbejde og at tænke kreativt, så det snurrer mellem ørerne. Man kan kalde mig lidt af en grafisk alt-mulig-kvinde, da jeg gerne jonglerer med både display-bannere, billeder til hjemmesiden og giver en hånd med i forbindelse med udvikling af flot content. I min fritid får jeg gerne røde kinder i fitnesscenteret eller griner højt derhjemme til endnu en skæg Netflix-serie - The Office eller How I Met Your Mother ligger højt på ranglisten. Du finder mig også i køkkenet med mel mellem hænderne. Jeg elsker kage, men boller er klart mit speciale.

Signe Kræmmer
Graphic Performance Specialist
Niels Hassø Andersen

Jeg har gennem de sidste fem år arbejdet med SEO, og det er virkelig en branche, jeg brænder for. Min faglige interesse er primært til den tekniske side, men det er også meget vigtigt for mig, at jeg er med til at skabe en god synergi mellem alle elementer.
I det private vil jeg kalde mig selv lidt af en levemand. Jeg går nemlig meget op i gastronomi og ikke mindst et rigtig godt glas vin. Dog bliver det meste af tiden lige nu brugt sammen med min lille søn. Jeg har ambitioner om, at han med tiden skal blive lige så begejstret for LEGO og Star Wars som sin far.

Niels Hassø Andersen
HEAD OF SEO
Ditte Löfwall (Barsel)

Som færdiguddannet Markedsføringsøkonom med en overbygning i International Handel og Markedsføring fra UCL, spænder mine kompetencer bredt. Heldigvis er SEO-strategier og SEO-relateret tekstforfatning en del af dem, og derfor er jeg ansat her hos OnlinePlus. Her er min fornemste opgave at optimere vores kunders hjemmesider og webshops, så de kan ryge til tops i Google-søgninger foretaget af både eksisterende og potentielle kunder. I min fritid dyrker jeg badminton, hvor jeg er ganske ferm med en ketcher i den ene hånd og en fjerbold i den anden. Sammen med min kæreste bruger jeg mange hyggelige aftener på at udforske de mange gastronomiske tilbud og oplevelser, Odense gemmer på.

Ditte Löfwall (Barsel)
SENIOR SEO SPECIALIST
Victoria Hatting

Som SEO Specialist hjælper jeg vores kunder med at komme helt til tops i Google-søgninger. Dét gør jeg med højt humør, mens jeg trækker på min uddannelsesbaggrund i Litteraturvidenskab og ikke mindst min praktiske erfaring, som er ret solid inden for SEO-tekster. Tilsammen kommer det helt sikkert til at gavne vores kunder i OnlinePlus.
Mine fritidsinteresser spænder bredt fra gåture til brætspil og lidt begynder spansk. Og hvis ikke jeg er at finde på en squash-bane, kan du måske finde mig på en bar med gode venner ved min side og helt sikkert et smil på læben!

Victoria Hatting
SEO Specialist
Maja Lindved Andersen

Som Junior SEO medarbejder hjælper jeg virksomheder med at komme til tops på Google. Jeg er sideløbende i gang med at uddanne mig til multimediedesigner, hvilket giver mig den nødvendige viden om hjemmesider lige fra kodning til markedsføring, som kommer mig til gode i arbejdet med SEO. Når jeg ikke er at finde bag skærmen, elsker jeg at være i naturen – gerne med en god podcast eller lydbog i ørerne. Og så elsker jeg også at bage og nørde med forskellige kreative projekter.

Maja Lindved Andersen
SEO Specialist
Nicklas Søgaard

Som SEO-medarbejder er det min opgave at optimere vores kunders hjemmesider og hjælpe dem med at rangerer højt på Google. SEO er et område, jeg virkelig brænder for og elsker at nørde med –
jeg finder det særlig interessant, fordi det handler om at skabe værdi for kunden, men altid med brugeren og kundeoplevelsen in mente.
Jeg er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i digital marketing, og så har jeg en overbygning i forretningsudvikling, hvilket gør, at jeg arbejder med marketing med fokus på hele forretningen. Desuden har jeg erfaring fra både salg, digital marketing og tekstforfatning – egenskaber som jeg i stor stil vil trække på og bringe i spil, når jeg arbejder med vores SEO-kunder.

Nicklas Søgaard
SEO medarbejder
Camilla Møller Henningsen

Min stilling som content coordinator byder på mange forskellige opgaver, hvor jeg primært står for koordinering af vores forskellige projekter i content-afdelingen. Foruden at koordinere sidder jeg også som content specialist, hvor jeg får lov til at gøre det, jeg allerbedst kan lide; nemlig at nørde med sproget og skrive. Min ypperste opgave er altid at få din tekst til at stå knivskarpt, da jeg ved, at godt content er vejen frem. Jeg har altid været fascineret af ord og drømmer om at blive forfatter. Det er nok også grunden til, at jeg i dag har en kandidat i Litteraturvidenskab. Når jeg ikke har næsen i en bog eller skriver anmeldelser, har jeg en forkærlighed for ekstremt dårlige gyser- og hajfilm – jo dårligere, jo bedre! Og så er jeg også lidt af en gamer i min fritid.

Camilla Møller Henningsen
Content Coordinator
Katrine Hansen

I sommeren ’19 blev jeg færdiguddannet cand.mag. i Dansk. En uddannelse der har resulteret i et job som tekstforfatter her hos OnlinePlus. Her får jeg lov at arbejde med og fordybe mig i det danske sprog, grammatik og alt andet sprogligt, mine kompetencer rækker til. Jeg er lidt af en sprognørd, og det kommer også til udtryk i det private, hvor jeg bruger meget tid på at læse bøger, blogs, o.lign. Når ikke jeg ser alfabetet for mig, kan man finde mig i blåt og hvidt på tribunen for OB – både på ude- og hjemmebane! Jeg er nemlig inkarneret OB-fan.

Katrine Hansen
Content specialist
Erika Aksskjold

Jeg sidder som intern marketingassistent, hvor jeg sørger for at bringe ikke kun vores viden, men også alle de skarpe OnlinePlussere frem i manegen og vise, hvor gode vi er til det, vi laver. Min kandidat i international virksomhedskommunikation kombineret med en bachelor indenfor markedsføring giver mig de helt rette kompetencer til at skrive faglige og fængende tekster til alle vores platforme. Og så må jeg jo nok indrømme, at jeg er lidt af en ordjonglør og kommanørd helt ind il benet.
I min fritid dyrker jeg hverken parkour eller springer ud fra fly, men læser gerne en god bog, danser løs til en koncert eller vinder guld i at gennemføre diverse streamingtjenester – når jeg altså ikke lige catcher op med vennerne.

Erika Aksskjold
Intern marketingassistent
Jolene Liza Sapsworth

Jeg holder mig altid opdateret på trends og tendenser på de sociale medier - ikke fordi jeg absolut skal, men fordi jeg slet ikke kan lade være! Jeg bestræber mig altid på at være nytænkende og kreativ, så jeg kan levere skarpe indsigter og sikre en rød tråd i mine kunders markedsføringsaktiviteter. I min fritid nyder jeg at holde mig i form - gerne ved hjælp af kilometervis af shopping

Jolene Liza Sapsworth
HEAD OF SOME
Isabella Maria Jakobsen

Min mangeårige interesse for branding, formidling og tekstning resulterede i 2018 med en færdiggjort cand.merc. (kom) uddannelse. En faglig baggrund der hver dag kommer til udtryk i mit arbejde som SoMe specialist her hos OnlinePlus. I min fritid trækker jeg tit i løbeskoene og får mig nogle kilometer i benene, sved på panden og vind i håret. Udover at løbe gennem Odense gader og stræder er min yndlingsbeskæftigelse at slå benene op på sofaen og nyde et godt afsnit true crime-serie med et godt glas rødvin. Skal jeg give den rigtig gas, så skifter jeg sofaen og Netflix ud med et dansegulv og en stribe af de bedste Latino hits.

Isabella Maria Jakobsen
Senior SoMe Specialist
Jessica Thøgersen (Barsel)

Som uddannet IVK’er fra Syddansk Universitet er min spidskompetence kommunikation i alle former og afskygninger. Mine kommunikative og sproglige spidsfindigheder kommer til udtryk i mit arbejde med sociale medier og annoncering for alle slags virksomheder og webshops på den brede pallette af digitale platforme. I min fritid kan du finde mig med lynhurtige sko bundet om fødderne i færd med at tilbagelægge den ene kilometers løb efter den anden. Når jeg har fået vejret igen, ynder jeg med min kæreste, som er kok, at finde og besøge Odense små, specielle restauranter, der kan udvide mit repertoire indenfor haute cuisine.

Jessica Thøgersen (Barsel)
SOME SPECIALIST
Anna-Louise Egesborg

Som Junior SoMe medarbejder kan jeg rigtig få lov til at bruge min store interesse for sociale medier i arbejdet med annoncering på blandt andet Facebook. Jeg elsker at lære nye ting og suge ny viden til mig, og derfor læser jeg i øjeblikket til markedsføringsøkonom. I min fritid går jeg til dans, hvor jeg bruger meget af tiden på at danse hiphop. Når den ikke står på dans, nyder jeg også gerne et godt glas rødvin i godt selskab.

Anna-Louise Egesborg
SoMe medarbejder
Anders Dorin Ploug Berthelsen

Jeg arbejder som Junior SoMe medarbejder og hjælper en bred vifte af vores kunder med at blive set på de sociale medier, så vi får genereret en masse leads. Jeg elsker at arbejde med dette felt, fordi det er en verden, hvor det går hurtigt, og jeg altid bliver udfordret. Jeg har studeret serviceøkonomi og har en del erfaring indenfor både service og markedsføring, hvilket er en perfekt kombi til denne rolle.
Jeg bor i Svendborg med min kæreste og vores søn, og når jeg ikke surfer på de sociale medier, er jeg højst sandsynligt vært for en sammenkomst hos mig selv. Jeg holder meget af at bruge min fritid sammen med venner og familie og forkæle dem med et godt måltid. Derudover spiller jeg golf og har en stor interesse for både motorsport og fodbold.

Anders Dorin Ploug Berthelsen
SoMe medarbejder
Emilie Aagaard Ernst

Jeg sidder til dagligt som junior SoMe medarbejder og hjælper vores kunder med at optimere deres annoncering på tværs af platforme. Jeg elsker at arbejde med Facebook og Instagram, fordi jeg kan målrette vores kunders kampagner ned til mindste detalje samt komme med kreative visuelle indspark og sørge for at kampagnerne er succesfulde! Jeg er uddannet markedsføringsøkonom, og det har klædt mig rigtig godt på til ikke bare at kunne varetage opgaver inden for digital markedsføring, men dedikere mig fuldt ud til dem.
Jeg bor i Odense med min kæreste og vores hund. Min fritid går med lange gåture, og så elsker jeg at lave et lækkert måltid og nyde et godt glas vin til. Derudover har jeg lidt af et kreativt gen, og jeg har næsten altid gang i et spændende DIY-projekt.

Emilie Aagaard Ernst
SoMe medarbejder

Design, udvikling & support

Sofie Haurum Rasmussen

Som online marketing specialist hos OnlinePlus er én af mine vigtigste opgaver at fastholde den gode relation til vores kunder gennem support, rådgivning og sparring. Med en BA i Medievidenskab og en kandidat i International Virksomhedskommunikation har jeg kombineret en stor viden om både tekstlige og visuelle virkemidler. Alt dette er nu samlet i en stor værktøjskasse, som jeg bruger hver dag hos OnlinePlus. I privaten bor jeg sammen med min kæreste og hans to akvarier. Meget af min tid bliver brugt i køkkenet, hvor jeg udfordrer mig selv i den gastronomiske verden.

Sofie Haurum Rasmussen
Head of project management
Christian Tobias Frydkjær

I min rolle som IT-supporter sørger jeg for, at vores IT altid spiller! Og så er det mig, der har styr på, hvilket udstyr vi skal have i huset, således at vores digitale hverdag altid forløber gnidningsfrit. Derudover hjælper jeg vores kunder med domæner, og sørger for at de får den bedst mulige support.
Jeg har en uddannelse i Informationsvidenskab, IT og Interaktivt design, og jeg har nørdet med computere, siden jeg fik min første PC som 8-årige. Desuden elsker jeg at have fingeren på pulsen i en verden, der er i konstant udvikling, og at kunne hjælpe andre videre med deres tekniske udfordringer gør mig glad helt ned i maven – derfor er det den helt perfekte rolle, jeg har fået i OnlinePlus.

Christian Tobias Frydkjær
IT-supporter
Kirstine Christiansen

Som det kreative hoved i huset har jeg ansvaret for design af hjemmesider, webshops, logoer, grafisk materiale m.m. samt at holde mig opdateret på, hvilke nye trends der viser sig inden for designverdenen. Jeg brænder for at give vores kunder et visuelt flot resultat, som skaber værdi, og som de kan være stolte af at vise som deres ansigt udadtil. Jeg er en social ninja på kontoret og tager gerne initiativ til en fyraftensøl eller fællesspisning.

Kirstine Christiansen
Senior Designer
Anna Rasmussen
Anna Rasmussen
UX specialist
Kristoffer Mariager Grum

For mig er det en drøm, at jeg kan få lov til at arbejde med det, jeg elsker allermest - nemlig kodning. Som en del af udvikler-teamet hos OnlinePlus er mine primære opgaver at være med til at udvikle nye temaer i Hostedshop, så vores kunders webshops er knivskarpe – både på det æstetiske og funktionelle plan. Når jeg ikke koder på livet løs i OnlinePlus-regi, tilbringer jeg tid med min kone og mine venner. Vi bruger gerne tid i fitnesscenteret eller udfordrer hinanden med en god omgang brætspil.

Kristoffer Mariager Grum
Udvikler
Jacob Glumby Sørensen

Jeg er ved at uddanne mig til software ingeniør, hvorfor jeg i øjeblikket sidder som praktikant i udviklingsafdelingen, hvor jeg hjælper det øvrige team med HostedShop-løsninger til vores kunder. Den digitale branche er i konstant udvikling, og det passer mig helt perfekt, da jeg elsker at lære nye ting og udvikle mine kompetencer. Oprindeligt er jeg fra Vestjylland, men flyttede til Odense for otte år siden og blev hængende – Fyn er jo fin! Privat bor jeg sammen med min kæreste og min søn på et år.

Jacob Glumby Sørensen
Udvikler
René Reinholdt
René Reinholdt
Udvikler
Anni Jensen

Med over 5 års erfaring inden for udvikling i WordPress står jeg klar til at hjælpe dig med udviklingen af din hjemmeside og evt. supportspørgsmål. Med ægte kvinde-power i en mandepræget verden får jeg respekt via mine seje udviklingsevner, der aldrig slår fejl. Bag mine briller er der en pige, der elsker koncerter og gåture.

Anni Jensen
Udvikler
Thomas Quist Larsen

Som Frontend udvikler indenfor custom Wordpress og WooCommerce er det mit job at bygge hjemmesider og webshops op fra bunden, hvor jeg skræddersyr løsninger til hver enkelt kunde og hjælper dem med deres webshopløsninger. Jeg har en Pba. i webudvikling og stor erhvervserfaring indenfor netop frontend. Jeg elsker at omsætte design til kode – selvfølgelig pixel perfect så kunden får det, de er blevet lovet.
Når jeg ikke koder hjemmesider, spiller jeg CS:GO og FIFA. Og så har jeg en madklub, hvor vi mødes for selskabet og måltidet på diverse spisesteder i Odense.
Desuden er jeg fynbo med stort F, og kan helt sikkert bestikkes med et stykke brunsviger!

Thomas Quist Larsen
Udvikler
Yrsa Jensen

Som Frontend udvikler hos OnlinePlus laver jeg bl.a. brugervenlige templates til WordPress og WooCommerce samt custom-løsninger for vores kunder. Det passer mig helt perfekt, da mit hjerte banker for at skabe den ultimative brugeroplevelse og altid at udvikle med brugeren i centrum.
Jeg er seneste uddannet Pba. i webudvikling og har desuden 14 års erfaring inden for udvikling, design og UX – både som ansat og som selvstændig. Det har givet mig de helt rette kompetencer til at håndtere kunder, imødekomme deres forventninger og altid designe den helt rette løsning til dem.

Yrsa Jensen
Udvikler
Andreas Lagoni

Jeg sidder i huset som fullstack udvikler på deltid grundet uddannelse. Lige for tiden sidder jeg og koder et nyt produkt fra bunden i Node.js og Javascript frameworket Vue. Ellers er jeg ikke bleg for at hjælpe mine kollegaer, hvor end jeg kan. Når jeg ikke arbejder, er jeg ved at uddanne mig til webudvikler. Min fritid bruger jeg gerne sammen med vennerne og familien og måske en bytur i ny og næ, når jeg altså ikke sidder foran computeren og koder hjemmesider. Bare for sjov.

Andreas Lagoni
Udvikler
Dennis Middelbo

Som en del af udviklerteamet er jeg med til at designe og opbygge Elementor- og WooCommerce-løsninger for vores kunder. Jeg elsker alt, hvad der har med design og hjemmesider at gøre, og jeg har altid været fascineret af, hvordan forskellige medier kan fortælle en historie eller fortælle noget om personen bag. I min fritid er jeg lidt af en ’gamer’. Faktisk har jeg tidligere været semi-professionel PUBG-spiller. Når jeg ikke sidder ved skærmen, leger jeg Gordon Ramsay i køkkenet, da jeg har en stor passion for madlavning og elsker at eksperimentere med nye opskrifter.

Dennis Middelbo
Udvikler
Caroline Sieck Høpner

Som uddannet multimediedesigner kan jeg i den grad udfolde min kreativitet og mine kompetencer, når jeg sidder og opsætter og designer hjemmesider i Elementor. Selvom jeg er en kreativ sjæl, har jeg også mange faste vaner, som der helst ikke må laves om på. Alle her på kontoret ved fx at den lyserøde kop med dovendyr på er MIN. Punktum.
I min fritid elsker jeg at bruge min tid i fitness og få sved på panden. Så kan jeg nemlig bagefter sidde med god samvittighed på sofaen og hygge med et tegneprogram på iPaden.

Caroline Sieck Høpner
Udvikler