OnlinePlus’ nye hjemmeside er klar!

11. august 2017information-blog

OnlinePlus’ nye hjemmeside er klar!

Så er den her endelig, OnlinePlus nye hjemmeside har nu fået luft under vingerne, og vi er klar med et nyt og opdateret design. Vi har gjort det nemmere for dig at finde frem til den nødvendige information, og den løsning som matcher din virksomheds behov.

Vi har skåret ind til benet og fjernet alt det overflødige, så fokus er på det vi er bedst til. Nemlig DanDomain webshops, WordPress hjemmesider, design og online markedsføring. Derudover har vi til vores kerneområder, tilføjet spændende cases på vores løsninger, så du kan se håndgribelige eksempler på hvordan vi håndterer og løfter opgaver for vores kunder.

Læs bl.a. casen om Boulevardkroen, som ønskede at kommunikere effektivt med deres målgruppe via Facebook, og som på blot et år har 7 doblet deres følges skare på Facebook. Nu oplever kroen månedligt stor interaktion på deres opslag, hvoraf over 80% er lokale kunder. De har derfor fået en kommunikationskanal som har øget rækkevidden for deres budskaber, og som skaber et fællesskab for deres besøgende.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores nye hjemmeside, og skabe effektive online løsninger for endnu flere kunder. Så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag til en snak om din virksomheds online profilering.

 

Pernille Skovsted
Skrevet af
Pernille Skovsted
Social media specialist
Hos OnlinePlus sidder jeg til dagligt som Social Media Specialist, og arbejder hovedsageligt med annoncering og kommunikation via sociale medier, og med content produktion til platformene. Jeg samarbejder med en bred vifte af kunder, og kan derfor håndtere digital annoncering for mange forskellige brancher. Jeg bliver drevet af synlige resultater som skaber værdi for virksomheden og deres kunder, og har en passion for kreativ kommunikation.
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.