OnlinePlus søger knivskarp erhvervsrådgiver

Har du allerede som barn set mulighederne i markedet og solgt lunkent saftevand på varme sommerdage eller indgået en urimelig god pris på dit slidte legetøj? Og siden da vidst, at dit kald i livet er et salgsjob, hvor du uden omtanke på kundens situation, ønsker og behov langer det ene salg efter det andet over disken for profittens skyld?

Så er dette job nok ikke noget for dig, for vi søger en dygtig erhvervsrådgiver, som har mod på og interesse i den digitale verden og kan skabe gode resultater for virksomheden og ikke mindst den enkelte kunde. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at være den fødte sælger, men har du et veludviklet salgsgen, og kunne du tænke dig at blive del af et af Danmarks hurtigst voksende digitale bureauer centralt placeret i Odense, så kan du meget vel være den, vi søger til vores rådgiverafdeling.

Vi er, ligesom din mødekalender forhåbentlig bliver, fuldt booket op og vækster med kunder i hele Danmark, der tæller alt fra mindre håndværksvirksomheder til store internationalt anerkendte brands. Derfor leder vi efter dig, der trives med at jonglere flere opgaver på samme tid og har godt og grundigt styr på dine møder, kunder og tilbud samt en god portion proaktivitet. Samtidig er det kun en fordel, hvis du er udadvendt og god til at skabe relationer.

Dit kendskab til digital markedsføring er heller ikke afgørende, for vi sørger for at give dig en grundig oplæring, så du får en generel viden om hjemmesider og webshops og er godt klædt på til den digitale verden og eksekvering af marketingstrategier.

Dog sætter vi stor pris på, at du har:

 • dokumenteret salgserfaring fra branchen
 • minimum 1-2 års erfaring med mødebooking eller salg over telefonen
 • god forretningsforståelse og evnen til at sætte dig ind i dine kunders situation

Din hverdag vil bestå af mødebooking og afholdelse af salgsmøder med nuværende og potentielle kunder.

Kort sagt er dine primære opgaver at:

 • skabe merværdi for dine kunder
 • lave analyser af kunder og potentielle kunders nuværende opsætning med henblik på mersalg/ optimering
 • indgå i en tæt kontakt med virksomheder i alle størrelser både over telefon og fysiske møder

Lyder dette som noget for dig, kan følgende kun blive endnu bedre. Vi er et, synes vi selv, ungt og sjovt team, som har et godt fællesskab både i og uden for arbejdet.

Derudover får du:

 • løn svarende til dine kvalifikationer
 • 37 ugentlige timer til at udføre et solidt stykke arbejde
 • mulighed for firmabil
 • fredagsmorgenmad og fredagsbar
 • verdens flotteste kolleger – især når det er Dress Up Friday
 • en aktiv personaleforening, arrangementer og teambuilding
 • personlig og faglig udvikling gennem interne og eksterne kurser

Er du ikke helt skræmt væk, og ønsker du at bidrage både fagligt og socialt i et job med gode muligheder for udvikling og sparring med kompetente kolleger, synes vi, du i en kort ansøgning skal skrive, hvorfor du er den ideelle mand eller kvinde til stillingen. Send den sammen med dit CV, og det flotteste billede af dig selv, du kan grave frem, til CSO André Rottwitt Stejlsted på e-mail [email protected]. Husk for guds skyld at skrive ”Erhvervsrådgiver” i emnefeltet og knyt gerne en lille kommentar til det vedhæftede.

Fristen for din ansøgning er 31/7, men send den hellere i dag end i morgen, for vi behandler og evaluerer løbende alle indkomne ansøgninger. Tiltrædelse sker efter aftale.