OnlinePlus – webbureau i Odense

Fra idé til udvikling af et fantastisk produkt!

 

OnlinePlus er et webbureau i Odense, som har stor erfaring med design af hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, sociale medier og de fleste andre former for online markedsføring.

Hvem er webbureauet OnlinePlus?

OnlinePlus er et full-service webbureau i Odense. At vi er et full-service bureau, vil sige, at vi personligt tager os af hele processen fra indledende salg til det færdige produkt. Vi sidder alle samlet og udvikler alt in house – hvilket betyder at kommunikationsgangen er ganske kort, og vi gør meget ud af vidensdeling igennem alle vores projekter.

Helhed og ordentlighed i fokus

  • Vi har samlet et team af sælgere, designere, programmører, projektledere, marketingfolk og tekstforfattere. Alle er passionerede for opgaven, har spændende kompetencer og erfaring til at løfte opgaven.
  • Vi har mange forskellige fagområder samlet på et sted, som sparer på kryds og tværs, det gør, at vi kan skabe de gennemtænkte helhedskoncepter og professionelle designs, som passer til kundens identitet, nutidens medieplatforme og teknologi – Det kalder vi en helhedsløsning.
  • Vi lægger vægt på en løsning, der er ordentligt lavet. Ligesom vi ønsker at give en ordentlig rådgivning og have en tæt kundekontakt. Derfor er alle medarbejdere centreret i Danmark, så vi kan besøge nye som gamle kunder – Det kalder vi ordentlighed.

Hjemmesider, e-handelsløsninger, søgemaskineoptimering og webkommunikation lavet ordentligt med tanke på helheden og kundens profit – er vores nøgleord.

Har du brug for et webbureau? Uanset om du fysisk har hjemme i Odense, eller om du holder til i en helt anden del af landet, kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde om din webløsning. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 11 44 eller info@onlineplus.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelse


Please leave this field empty.

Eller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.