Reception

9. marts 2018information-blog

Reception

Vi er flyttet i nye lækre lokaler – og det skal fejres!

Derfor byder vi alle forretningsforbindelser, familie og venner af huset velkommen til reception.

Vi sørger for drinks, snaks og hygge
En sådan fantastisk begivenhed skal selvfølgelig ikke gå stille for sig, og vi disker derfor op med alt, hvad hjertet begærer!

Så vil du heller ikke gå glip af pindemadder, kolde fadøl fra Albani og drinks fra byens bedste Gin bartender, jamen så er du mere end velkommen til at komme forbi.

Festlighederne finder sted:

6. april 2018 fra kl. 13:00

Du finder os i hjertet af Odense
Nærmere bestemt på: Rugårdsvej 103D, 5000 Odense C.

Kommer du langvejs fra, har vi ovenover lavet en lille guide til, hvor du kan parkere uden at ende dagen med en mundvige nedad. De grønne felter markerer nemlig steder, hvor du kan parkere gratis. Derudover kan du, på parkeringspladsen lige overfor vores lækre nye hjem, holde i tre timer ad gangen med p-skive.

Har du problemer med at finde en parkeringsplads, skal du selvfølgelig ikke tøve med at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig på rette vej.

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag og aften!

Jimmy Vejlemark
Skrevet af
Jimmy Vejlemark
Partner
Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter, af forskellig art, og holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet.
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.