GLOBALT FIRMA MED LOKAL SAMARBEJDSPARTNER

Danfoss Semco A/S er en global leder i salg, udvikling, produktion og service af certificerede fastinstallerede brandslukningsanlæg. Som en del af Danfoss gruppen er det en organisation med over 24.000 ansatte verden over – afdelingen for Danfoss Semco har base i Odense, og er ansvarlige for både land og marine divisionerne.

Samarbejdet mellem OnlinePlus og Danfoss Semco blev påbegyndt i 2014, efter en udbudsrunde, hvor OnlinePlus’ tilbud bedst matchede deres ønsker. Det der var med til at tiltrække Danfoss Semco var designet – der var et anderledes pift og muligheder for at tilpasse, samt specialdesigne flere elementer som Danfoss Semco ville få brug for.

Igennem udviklingen af Danfoss Semcos hjemmeside blev der udarbejdet flere forskellige elementer, som var specifikke for netop deres side. Der var bl.a. brug for et låst ekstranet. Eftersom at der er tale om en international virksomhed var der et behov for flere sprog – herunder kinesisk – og en tilpasning af Google Maps, som skelner imellem land, marine og hovedkontakter.

Danfoss Semco er blevet meget tilfredse med resultatet som fuldt har levet op til forventningerne. Selve arbejdet med vores team, fra salgssituationen til udvikling har været positiv og hjemmesideløsningen er overskuelig for dem selv at arbejde i.

“Resultatet har været tilfredsstillende. Siden levede op til vore forventninger, og der er et fornuftigt forhold imellem pris og kvalitet.”

Susan Bang, Danfoss Semco A/S
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.