Kvalitetsfyldte tekster, der skabte klarhed over nicheprodukter.

Dansk Højtryk A/S er en virksomhed, som til daglig producerer og forhandler kloakspulere, højtryksanlæg, mobile højtryksrensere og andre maskiner samt alt tilhørende tilbehør til vedligeholdelse og reparation af disse.

I samarbejde med OnlinePlus fik virksomheden nye og velskrevne tekster, på både dansk og engelsk, i forbindelse med, at de gerne ville ud til en bredere og mere international kundekreds.

Fordi virksomheden har specialiseret sig inden for en niche, spillede samarbejdet mellem dem og OnlinePlus en stor rolle fra begyndelsen.
Med et tæt samarbejde mellem tekstforfatter og Dansk Højtryk A/S, kom vi i mål med detaljerede og fangende tekster, som fik beskrevet de teknisk svære produkter, som virksomheden tilbyder.

Efter et succesfuldt samarbejde med udarbejdelsen af danske tekster, da valgte Dansk Højtryk A/S at få OnlinePlus til at oversætte de samme tekster til engelsk – og dette blev gjort på kun én uge. Efter knap en måneds samarbejde har virksomheden nu fået tekster til deres hjemmeside, som er velskrevne, fængende og teknisk korrekte, og virksomheden er nu klar til at få deres produkter på det internationale marked.

“Vi valgte OnlinePlus fordi de altid var høflige og nemme at komme i kontakt med, og deres priser var ovenikøbet meget overskuelige. Forløbet er gået over al forventning, og vi har kun gode ting at sige om de mennesker, vi har samarbejdet med hos OnlinePlus.”

Jonas Brok, Dansk Højtryk A/S
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.