Overskuelighed, brugervenlighed og bisonokser

I udviklingen af Ditlevsdal Bison Farms nye hjemmeside var udfordringen at skabe en sammenhængende og brugervenlig side med fokus på både deres restauration, gårdbutik og events.

I udvælgelsen vandt OnlinePlus opgave, grundet det foregående samarbejde, som der ikke var noget at sætte en finger på. Og i den videre udvikling af siden oplevede Ditlevsdal en god sparring i forbindelse med design og programmering af moduler og kodning af sprog.

Et af de vigtigste punkter ved udviklingen af hjemmesiden var brugervenligheden. Det skulle være overskueligt uanset hvilken type service kunden ledte efter – og med en gennemgående topmenu inddelt til både generel information, og de forskellige muligheder for selskaber såvel som events, er det lykkedes at få plads til det hele.

“Vi synes, at I [red: OnlinePlus] reagerer når vi beder om det, så det er dejligt. Det er også noget af det der er vigtigt for os, også hvis der er noget vi kører fast i, eller lige skal have lagt ind, at tingene så kører. Og det synes jeg egentlig, at det gør.”

Niels Henrik Ove, Ditlevsdal Bison Farm
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.