Familieejet Dampshop fandt det rette design

I 2012 startede Dolfus Damp deres salg af e cigaretter og tilbehør. Med en hurtigt voksende succes har kæden nu 6 fysiske butikker og en webshop. Netop webshoppen havde brug for en overhaling, og da ejeren Ralph fandt Stay Fit designet fra OnlinePlus på DanDomains themestore var det kærlighed ved første blik.

Ralph, ejeren af Dolfus Damp, havde igennem længere tid holdt øje med DanDomain efter det helt rette shoptema, da det eksisterende design og partner ikke helt levede op til forventningerne. Derigennem fandt han OnlinePlus’ Stay Fit design i Themestore. Selvom der er tale om vores dyreste design, var der efter et besøg fra vores sælger, ikke nogen tøven at spore.

I kraft af den eksisterende DanDomain løsning som Dolfus Damp havde var overgangen til det nye design ganske smertefrit. Dolfus Damp har været i kontakt med en stor del af bureauet, da der ud over det nye design også blev lavet en SEO aftale (søgemaskineoptimering). Arbejdet med teamet er, uanset medarbejderen, forløbet professionelt, hurtigt og ensartet.

Med det nye design på webshoppen får Dolfus Damp en masse positiv feedback på at siden er flot og dertil også nem at navigere på som kunde.

“Det har været håndteret utrolig professionelt, jeg har kun mødt kompetente medarbejdere gennem samarbejdet med OnlinePlus. Der har været en rigtig god kommunikation allerede fra starten af og der er blevet svaret konstruktivt, ydet god service og support.”

Ralph Petersen, Dolfus Damp
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.