Nytænkende tømrer giver ny flot hjemmeside

Når firmaer bor næsten dør om dør opstår samarbejde. For omkring 2 år siden begyndte samarbejdet mellem Dyreborg Tømrer og Snedker og OnlinePlus, og det kom der er en flot ny hjemmeside ud af.

For Dyreborg Tømrer og Snedker var det vigtigt at få en side der fremviste deres kompetencer på en overskuelig måde. Og som kunne tiltrække kunder.

Resultatet har fokus på Gulvarbejde, Døre og vinduer samt Nybyggeri, hvilket er deres speciale. Med en gennemgående footer opnås opmærksomhed og gode muligheder for kontakt.

Igennem hele opbyggelsen af hjemmesiden har der været en god sparring og dialog mellem Dyreborg Tømrer og OnlinePlus –  der er kommet ideer og indspark fra begge parter, så hjemmesiden indeholder alle de rette elementer. Netop nye tiltag er der også blevet integreret i form af sociale medier, herunder Instagram feed, hvilket giver noget nyt og anderledes til siden.

“Kontakten til OnlinePlus er meget professionel, også den måde det bliver lavet på og tingene bliver taget hånd om med det samme, når der er noget.”

Jesper Dyreborg, Dyreborg Tømrer og Snedker ApS
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.