Samarbejde på tværs af broen

Erik Arkitekterne er et landsdækkende arkitektselskab, med 120 ansatte fordelt på 4 afdelinger rundt om i landet.

OnlinePlus har arbejdet sammen med Erik Arkitekterne i cirka 4 år, og blev da også udtaget som samarbejdspartner, da Erik Arkitekterne valgte at gå fra en DynamicWeb-løsning til en WordPress-løsning.

Skiftet til netop WordPress’ hjemmesidesystem var en væsentlig faktor i udvælgelsen af webbureau, da der fra Erik Arkitekternes side lå et ønske om mere frihed i design og opsætning. WordPress er et Open Source system, så en del af sidens funktioner er redigerbare. Det indledende arbejde Erik Arkitekterne har oplevet i WordPress efterlader et meget brugervenligt indtryk – ligeledes er WordPress en stor spiller på nettet, så sikkerheden for support og opdateringer længe fremover giver en tryghed som de færreste andre systemer kan tilbyde.

Selvom Erik Arkitekterne har base i Viborg oplever de en god dialog med OnlinePlus i Odense igennem udviklingen af den nye hjemmeside. Dialog, hurtighed og pris har hele tiden været grundstenene i Erik’s samarbejde med OnlinePlus.

Da Erik Arkitekterne selv har leveret deres hjemmesidedesign har der været meget dialog mellem dem og OnlinePlus for at opnå det perfekte sammenspil. Endda udfordringer med en omfattende referencebase er blevet løst til tilfredshed for Erik Arkitekterne.

“Opgaverne er blevet løst smertefrit når de er kommet igennem”

Joakim Hedegaard Olsen, Erik Arkitekterne
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.