• ROAS15
  • Øget omsætning25%
  • Gennemsnitlig ordreværdi1.250 kr.
  • Eksponeringer pr. måned330.000+

Introduktion

Frk. Himmelblå er en fin lille butik placeret i Kolding midtby. Forretningen er lille i kvadratmeter, men bestemt ikke lille af format. Frk. Himmelblå ejes af Mette Buhl. Hendes hjerte ligger i Kolding og i produkter af fantastisk kvalitet. Derfor er butikken og ligeledes webshoppen fyldt med eksklusive tasker, smukt tøj, ekstravagant fodtøj og alt andet som et kvindehjerte begærer til garderoben. I blandt kategorierne på Frk. Himmelblås webshop kan du finde fristende produkter fra Marc Jacobs, Kenzo, Michael Kors, Baum und Pferdgarten, Moncler, Mulberry og mangle flere spændende brands.

Udfordring

Vores samarbejde med frk-himmelblaa.dk startede med søgemaskineoptimering af hendes webshop samt oprettelse af produkter og kategorier. Efter denne indsats så vi en fremgang for organisk trafik på mere end 1100% – se deres SEO-case her. Fire måneder efter den store succes blev begge parter enige om at udnytte det store potentiale yderligere ved at sætte fart på shoppen. Med det unikke og eksklusive udvalg af produkter, som Frk. Himmelblås sortiment indeholder, stod det klart at der skulle arbejdes effektivt med Search/Google CPC (Cost Per Click). Dette er et åbenlyst valg, når man er en shop der fører mærker såsom Marc Jacobs, Michael Kors og Moncler, da disse brands har en månedlig potentiel rækkevidde på mere end 250.000 visninger i googles shopping netværk.

Løsning

Vi valgte at benytte os af Google Shopping, da det gav os mulighed for at udnytte hele sortimentet hos Frk. Himmelblå, ydermere er det en super effektiv måde at gå til opgaven på. Denne taktik kræver relativt lidt tid fra vores side, men har et stort potentiale for kunden.

I første omgang bliver alle produkter lagt online på Google Shopping, hvorfra vi kan finde frem til hvilke produkter der performer bedst, og endnu vigtigere, hvilke der ikke rammer vores fastsatte mål. Forud for enhver kampagne af denne type, fastsætter vi en absolut minimumsgrænse for ROAS (Return on Advertising Spend), hvilket i dette tilfælde var fastsat til 4. Vi skal derfor som et minimum sikre kunden et salg på 4.000 kr. hver gang der bruges 1.000 kr. på Adwords.

Det unikke ved denne kampagne er prisen pr. klik (CPC). Med tanke på at gennemsnitsordren på webshoppen er et godt stykke over de 1.000 kr., så er det ret så fantastisk at levere en gennemsnitlig CPC på blot 1,09 kr. hvilket gør, at vi kan drive store mængder af trafik til webshoppen til en meget lav pris, hvor hver eneste ordre indbringer et beløb på over 1.000 kr. Med en konverteringsprocent på ca. 1,4% har vi dermed betalt mindre end 90 kr. for en konvertering som i gennemsnit har haft en værdi af 1.250 kr. og dermed en ROAS på hele 15.

Afslutningsvis skal det siges, at kampagnen sagtens kunne leveres med en bedre ROAS isoleret set og dermed lande omkring de 20-25, men i samme omgang har vi hjulpet Frk. Himmelblå med Facebook remarketing, derved bliver noget af trafikken konverteret igennem Facebook som kanal.

 

Resultat

Frk. Himmelblå har med hjælp fra Google Shopping øget antallet af ordrer og omsætning markant. Igennem de første to måneder med Google Shopping har dette tiltag skabt en øget omsætning og ordretilgang på hele 25%. Hele opsætningen var klar efter blot tre dage. Udover den direkte tilgang af ordrer fra kampagnen, skabes der også en øget mængde af trafik og synlighed fra andre kanaler.

Kender du det, at “noget er så godt, at det vil du gerne beholde for dig selv” – Og så på den anden side, så har de -Online Plus, fortjent at få den ros, som de så meget har fortjent :-)

Mette Himmelblå, Frk. Himmelblå
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.