• Konverteringer:1544
  • Omsætning:604.734kr.
  • Investeringsafkast:23ROAS

Introduktion

Garnudsalg har siden 2011 udbredt kærlighed til godt håndværk og håndarbejde, herunder strik med kvalitetsgarn. Den aalborgensiske virksomhed har, udover deres butik i Aalborg, en webshop, hvor du kan købe strikkepinde, strikkeopskrifter og garn af absolut topkvalitet. Garnudsalgs personale er uddannet inden for tekstiler og fibre, hvilket gør dem til lidt af en autoritet på emnet. Har du spørgsmål, har de svarene!

Udfordring

Garnudsalg.dk vidste, at de havde potentiale til at nå ud til flere mennesker med deres gode budskab og konkurrencedygtige priser. Prioriteten var at ramme de kunder, som vidste, hvad de ville have, og derfor havde større sandsynlighed for at placere en ordre i varekurven hos garnudsalg.dk.

Løsning

Beslutningen om at bruge Google Adwords blev hurtigt taget, da det er et værktøj, der, med den rette ekspertise, kan bruges til at blive fundet på Google af de rigtige mennesker. Mennesker som derefter rent faktisk køber noget i din webshop. Med vores eksperters erfaring og knowhow blev der foretaget en analyse af markedet, samt hvilke søgeord, der ville være relevante for målgruppen og virksomheden. Ud fra denne analyse, blev der strikket en kampagne sammen; komplet med søgeord, prisbud og løbende opfølgning og optimering.

Resultater

Med OnlinePlus’ hjælp har garnudsalg.dk øget deres omsætning, alene på webshoppen, med over 600.000 kr. set i forhold til året før, hvor OnlinePlus ikke stod for Google Adwords. Derudover har der været mere end 1500 flere konverteringer end året før, hvilket har resulteret i, at garnudsalg.dk nu får over 23 gange pengene igen på deres investering i Adwords.

Og vi er ikke færdige. Vi fortsætter den gode udvikling her i 2018, hvor der allerede fra februar til maj havde været næsten 3500 konverteringer – det er over 1200 mere end i 2017 – hvilket har resulteret i en øget omsætning på 1,2 millioner – 293.000 kr. mere end samme periode i 2017.

Det viser virkelig, hvordan det kan betale sig at gøre brug af professionel analyse, set-up og optimering!

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.