• Søgeord flyttet til side 167%
  • Stigning i "share of voice"24%
  • Stigning i "rank vs. org. trafik"6.7

Introduktion

Havnens Gourmet er placeret i Odense og leverer catering i Odense og omegn. Der er en hård konkurrence i catering branchen i Odense, med store aktører som kan tage meget opmærksomhed fra de mindre virksomheder. Merete Hansen driver Havnens Gourmet med fokus på gæsten, smagen og den gode oplevelse.

intro havnens

Udfordring

Udfordringen, for generelt mindre virksomheder, er at trænge igennem de store aktørers benhårde markedsføring kampagne. For Havnens Gourmet betød denne udfordring, at der kom meget lidt trafik igennem den organiske, ikke betalte, søgning. Virksomheden havde kun ganske få søgeord på side 1 på Google, grundet manglende fokus på SEO optimering.

udfordring havnens

Løsning

Løsningen for Havnens Gourmet var i tæt samarbejde med OnlinePlus, at arbejde målrettet med at optimere hvilke søgeord, der skulle benyttes på og om hjemmesiden. Sammen med en god tekstforfatning, med disse ord, gode title tags, linkbuilding og optimering af billeder, skulle det løfte søgeordene til side 1, på Googles organiske søgeresultater.

løsning havnens

Resultat

Resultatet for Havnens Gourmet SEO optimering, er at 8 ud af 12 søgeord, nu ligger på side 1 på Google organiske søgeresultat. De valgte også at tilføje et ekstra ord til SEO, i forbindelse med julefrokost sæsonen. De gik i den forbindelse fra rank 78 som er side 8, i august 2017, til at ligge på rank 9 og dermed ende på side 1, i december 2017. Havnens Gourmet har også formået at hæve deres share of voice med 24 % på valgte søgeord.

OnlinePlus har skrevet alle tekster som står for inde på vores hjemmeside, de har sat alt op og de redigere alt hvad jeg sender til dem. Med deres tekster er vi gået frem på Google på alle vores sider. Deres service er i top og de er altid hurtige til at lave de ændringer vi ønsker. Ved OnlinePlus kan man selv redigerer i sine tekster på hjemmesiden men da det tager for lang tid for os har vi valgt at de gør, det er en service vi sætter stor pris på.

Merete Hansen, Havnens Gourmet

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.