Fra fysisk forretning til trivende webshop

Mosters Butik i Bogense har eksisteret i mere end 17 år og har i løbet af den tid gennemgået store forandringer. Fra udelukkende at handle med store størrelser, favner de i dag bredt over smarte og eksklusive mærker til alt fra en str. 34 – str. 56, i både butik og på deres webshop.

Samarbejdet mellem OnlinePlus og Mosters Butik begyndte for et par år siden på en ganske anden løsning end den seneste. Den tidligere løsning opfyldte ikke de krav der var til lagerintegration. Derfor blev DanDomain løsningen integreret, da mulighederne for sammenkobling med det eksisterende lagersystem blev meget bedre.

Ombygningen af løsningen blev gennemført yderst hurtigt, grundet den gamle løsning. Kontakten til OnlinePlus beskriver Annie, fra Mosters Butik, som effektiv og hurtig. Ved rettelser oplever hun som kunde at der bliver lyttet og taget hånd om tingene. Og selve administrationen i DanDomain løsningen er ifølge Annie, simpel og overskuelig at arbejde i.

Mosters Butik er blevet utrolig glade for den nye løsning, som tilgodeser ikke kun deres lagerstyring, men også deres brede sortiment, hvor det i designet er gjort enkelt at differentiere deres to kundegrupper.

Med et lille grafisk element bliver det tydeligt hvilke størrelser tøjet sælges i, og det hele styres i administrationen med blot et enkelt klik.

”Det virkede bare troværdigt, at det ikke er et kæmpe firma, hvor man bare er et nummer […] Jeg har oplevelsen af, at når jeg kontakter jer [red: OnlinePlus], om det er på mail eller telefon, at så ved I, hvem I snakker med. ” […] ”Jeg kan rigtig godt lide, at når jeg skriver en mail, så inden for noget der ligner en halv time der har jeg et svar, og ofte har jeg også fået løst mit problem”

Annie Jedorf, Mosters Butik
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.