Introduktion

On Robot er en innovativ B2B virksomhed beliggende i Odense. On Robot har været på markedet siden 2015 og producerer ”collaborative grippers”, hvilket for de fleste danskere er det samme som ”robot-arme”. Efterspørgslen på On Robots flagskib, griberen ”RG2” er i de sidste år eksploderet og robotvirksomheden er inde i en rivende udvikling.

Udfordring

I takt med at On Robot er vækstet voldsomt de seneste to år, opstod behovet for en ny hjemmeside, hvorved virksomheden kunne opnå en mere innovativ profilering af virksomheden. Sammen med On Robot fik vi defineret virksomhedens konkrete behov og udfordringer. Det var yderst vigtigt, at virksomhedens hjemmeside kunne illustrere innovative løsninger, have et højt niveau af sikkerhed samt altid holde kunden i fokus.

Som kernen i On Robots forretningsområde var det også centralt at få gjort produkterne på hjemmesiden mere præsentable og overskuelige. Endelig var det et krav at On Robots partnere havde en særskilt sektion, hvorpå de kan dele materialer og bestille produkter direkte på hjemmesiden.

Løsning

I denne case har vi taget udgangspunkt i kundens særlige profil og ønsker til udvikling af hjemmesiden. Ud fra de ønsker og udfordringer som On Robot definerede, udarbejdede vi et design som On Robot fik til korrektur og herefter blev det rettet til efter kundens ønsker. Efter tilretning godkendte On Robot designet til deres nye hjemmeside og arbejdet med implementering kunne gå i gang. Designet på den nye hjemmeside gav mulighed for, at produkterne kunne præsenteres med det samme: let og overskueligt. Hjemmesiden gav samtidig mulighed for at indeholde videoer til præsentation af produkterne. Herefter var der bare tilbage at indsætte det indhold, som On Robot havde valgt, at hjemmesiden skulle indeholde, herefter gik hjemmesiden i luften.

Resultat

Med On Robots nye hjemmeside har virksomheden fået et helt nyt og forbedret visuelt udtryk med et lyst og venligt design, samt en række muligheder for at præsentere deres produkter og forretning. Den nye hjemmeside er gearet til at håndtere alle fremtidige udfordringer og muligheder, som On Robot måtte få.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.