Introduktion

Tekstforfatning er et forsømt værktøj hos mange virksomheder, men det kan sagtens betale sig at få noget værdifuldt content på sin webshop eller hjemmeside.

Webshoppen Shiny.dk sælger modetøj og accessories til kvinder i alle aldre. Shoppen har et stort sortiment af dametøj i alle afskygninger og forhandler samtidig nogle store nationale og internationale brands.

Udfordring

Shiny.dk opsøgte OnlinePlus i håb om at få en bredere kundekreds og nå ud til flere potentielle kunder i fremtiden. I dag er det en udfordring for alle virksomheder at nå længere frem på Googles organiske søgninger, men specielt i tøjbranchen er der stor konkurrence, så der stilles især store krav til indholdet på disse sider.

For Shiny.dk var det ikke udvalget af produkter, der var problemet, men i stedet beskrivelserne af disse. Den manglende beskrivelse gjorde nemlig, at virksomheden ikke blev fundet på Google. Shiny.dk ønskede derfor bedre beskrivelser af deres produkter, så de kunne rangere bedre.

Løsning

Tekstforfatterne hos OnlinePlus gik fluks i gang med at kreere kreativt content til Shiny.dk. Alle produktkategorier fik nye og spændende tekster, og brandkategorierne fik tilføjet ekstra værdi med målet om, at siderne ville rangere højere.

Resultat

Ved hjælp af en simpel gennemgang af teksterne på Shiny.dk rangerer virksomheden nu højere på næsten alle deres søgeord. I en branche med så høj konkurrence som denne, må man sige, at det er ret gode resultater.

Brandkategorien ’’Meraki’’ er eksempelvis gået 91 pladser frem med 3.600 antal søgninger, og kategorien Y.A.S gik fra en placering som nr. 502 til en plads som nr. 11 på Google.

Tallene taler for sig selv – værdifuldt, spændende og kreativt tekstindhold kan betale sig, hvis man ønsker at rangere bedre på Google og dermed skabe mere trafik på sin hjemmeside eller webshop.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.