• Søgeord i top 5 på Google100%
  • Øget omsætning via Re-marketing83.705kr.
  • Øget overskud på Adwords41.975kr.

Introduktion

Webshoppen Stetoskop.dk har specialiseret sig i at sælge klinikudstyr af enhver art. I deres imponerende store sortiment finder man foruden stetoskoper også blodtryksapparater, instrumenter, vægte og beklædning til både læger og sygeplejersker. Stetoskop.dk er en særdeles vellidt webshop med en Trust Pilot-score på hele 5 ud af 5 stjerner.

Udfordring

Stetoskop.dk havde et ønske om at nå ud til flere potentielle kunder – både dem, der tidligere havde købt varer på webshoppen og helt nye kunder, som måske ikke engang vidste, at virksomheden eksisterede. Det vigtigste var at ramme de rigtige kunder, som rent faktisk ville lægge en ordre hos den sjællandske virksomhed.

Løsning

Vi lavede en all around-løsning med både søgemaskineoptimering, Google AdWords-kampagner og Facebook re-marketing, så Stetoskop.dk bedst muligt kunne udnytte deres potentiale og nå ud til deres snævre målgruppe bestående af professionelle sundhedsfolk. Alle hjemmesidens SEO-tekster blev skrevet med fagfolk for øje og søgeordene blev nøje udvalgt, så de matchede sundhedsfolkenes søgninger.

Også AdWords og Facebook re-marketing kampagnerne blev målrettet professionelle sundhedsfolk og udnyttede deres allerede tilkendegivne interesse.

Resultat

Med hjælp fra OnlinePlus har Stetoskop.dk formået at placere sig i top 5 på samtlige udvalgte søgeord på Google og dermed øget sin synlighed markant.

På blot tre måneder har Facebook re-marketing annoncen givet 268 genbesøg i webshoppen og skaffet 69 endelige køb til en værdi af i alt 83.705,84 kroner. Og med en annoncepris på kun 2706,97 kroner kan man vidst ikke sige andet, end at det i den grad har kunnet betale sig.

Et kig på Google Adwords afslører også et rigtig fint afkast. På de tre måneder, hvor OnlinePlus har styret Stetoskop.dk’s Adwords, er overskuddet steget med hele 41.975 kroner sammenlignet med de foregående tre måneder.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.