Innovativt design tiltrækker fremtidens unge

Tornbjerg Gymnasium er et STX-gymnasium, der ligger i Odense. OnlinePlus har arbejdet sammen med dem om deres hjemmeside siden 2012, og denne gang skulle de flyttes fra en DynamicWeb-løsning til en WordPress hjemmeside.

At valget endnu engang faldt på OnlinePlus var en helt naturlig overgang. Tornbjerg Gymnasium har hele tiden haft en god proces med alle de involverede lige fra samarbejdet med sælgeren til udvikleren.

Trods en (kommunikationsbrist) i overførslen fra den ene løsning til den anden, blev dette problem løst til Tornbjerg Gymnasiums fulde tilfredshed og der blev efterfølgende udviklet et særligt modul med et interaktivt billede – for at give et anderledes udtryk, samtidig med at levere information let og effektivt.

Generelt er Tornbjerg Gymnasiums hjemmeside design innovativt og friskt. Brugen af farver, infobokse og billeder samt video, giver siden et levende design. Alt sammen i håbet om at tiltrække nye elever.

Det [red: hjemmesiden] ser fint ud og de fordele vi syntes der var ved det er der, så i den forstander vi godt tilfredse. Vi har også nogle ønsker indimellem, der ikke lige umiddelbart findes en gængs løsning på […] Så har I været rimelig gode til rimelig hurtigt at finde en løsning, når vi så har henvendt os.

Lars Rahbek Nielsen, Tornbjerg Gymnasium
Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.