Bliv klar til årets Black Friday 

Dato: 16/09-2021

Tidspunkt: 12.30-15.30

Sted: Rugårdsvej 103D, Odense C (fysisk fremmøde)

Arrangementet er gratis! 

Tilmeld dig seminaret om Black Friday
Udfyld formularen for tilmelding til vores seminar om Black Friday

Vi har glædet os umanerligt meget til endelig at kunne invitere gæster ind til et fysisk arrangement på vores kontor i Odense – derfor er det med stor glæde at vi annoncere dette seminar!

Årets måske nok største handelsfest står for døren. Nu tænker du måske, der er da stadig tre måneder til, men inden du får set dig om, så hedder det november og Black Friday. Vil du gerne være helt klar til Black Friday og blive klogere på, hvilke elementer du bør have fokus på, og hvordan du får størst mulig succes med Black Friday?

Så inviterer OnlinePlus til et eksklusivt seminar om Black Friday!

Der er kun 35 pladser, så tilmeld dig allerede nu og se frem til en dag med fokus på, hvordan du bliver helt klar til Black Friday. Ønsker du at deltage med mere end to personer pr. virksomhed, så kontakt Jimmy Vejlemark på [email protected].

Og hvis ikke vi lige fik nævnt det, så er det helt gratis at deltage!

 

Hvad bliver du klogere på?

Til seminaret bliver du meget klogere på, hvordan du bedst muligt markedsfører din webshop og gør den klar til årets største handelsdag, når CMO & Partner i OnlinePlus, Jimmy Vejlemark, tager dig med på en tur gennem de vigtigste elementer til Black Friday. Her får du en række konkrete tips og tricks til en effektiv marketingstrategi, så du også kan få succes på årets vigtigste fredag.

I takt med at tiderne ændrer sig, kommer der nye tendenser til – og dem har vi naturligvis helt styr på! Du bliver derfor også præsenteret for en række områder, der giver dig mulighed for at slå rekorder til Black Friday 2021.

Vi gør dig blandt andet klogere på:

  • Hvordan du skaber mere synlighed omkring din webshop
  • Hvordan du kan bruge nyhedsbreve både før, under og efter Black Friday
  • Hvordan du effektivt bruger Facebook, Instagram og Snapchat i din markedsføring
  • Tips og tricks til, hvordan du får succes med Google Ads til Black Friday
  • De nyeste funktioner og muligheder inden for e-handel
  • Musthaves til årets handelsfest

 

Lyder det som noget for dig og din forretning? Så tilmeld dig via kontaktformularen her på siden og glæd dig til et seminar med en masse tips og tricks til din Black Friday.

Vi glæder os til at se dig!

 

NB! Fordi der er et begrænset antal pladser, gør vi opmærksom på, at der er et gebyr på 500 kr., hvis du udebliver fra seminaret. 

Ønsker du at framelde dig, kan du skrive direkte til Jimmy Vejlemark på [email protected].

Tilmeld dig her
Tilmeld dig seminaret om Black Friday
Udfyld formularen for tilmelding til vores seminar om Black Friday