Kom til gratis seminar i søgemaskineoptimering og Google Ads

Dato: 22. maj 2019

Tidspunkt: 14.00-17.00

Lokation: Rugårdsvej 103D, Odense C

Har du et website? Og vil du gerne findes på Google af dine potentielle kunder? Men ved du ikke helt, hvad du selv kan gøre for at komme til at ligge i toppen af Googles søgeresultater?

Vi er et full-service webbureau, og hver dag sidder vores skarpe team af SEO-specialister og Google Ads-specialister og laver skræddersyede strategier for vores mange kunder. Hver især sidder de på en værktøjskasse af viden, som vi rigtig gerne vil dele med dig!

Den 22. maj 2019 fra klokken 14 til 17 byder vi derfor velkommen i vores lokaler på Rugårdsvej til et seminar i søgemaskineoptimering og Google Ads. Vi kan allerede nu garantere, at det bliver en eftermiddag fuld af tips og tricks, som du kan gå i gang med at implementere med det samme. Seminaret er gratis, og det foregår i vores lækre, lyse lokaler på Rugårdsvej i Odense.

Under seminaret kommer vi hele vejen rundt om søgemaskineoptimering og Google Ads. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan du laver effektive annoncer med Google Ads, så du er sikker på at blive vist, når folk søger efter dine produkter og ydelser. Du vil også få en grundig indføring i, hvordan du kan optimere dit site, så du kan stige til tops i de organiske søgeresultater. Derudover vil du også lære noget om:

  • Forskellige annoncemuligheder på Google
  • Hvordan du skaber leads med Google Ads
  • Budstyring
  • Søgeordsanalyse
  • On-site SEO
  • Og meget, meget mere…

Det er Jimmy Vejlemark, Partner og CMO i OnlinePlus, der i denne omgang kommer til at tage dig på en rejse gennem digitale strategier og online markedsføring. Når eftermiddagen er omme, vil du være godt klædt på til at tage fat i arbejdet med Google Ads og søgemaskineoptimering.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig allerede i dag. Men skynd dig! Der er begrænsede pladser til seminaret.

Praktiske informationer

Seminaret foregår d. 22. maj på Rugårdsvej 103D, Odense C og holdes mellem klokken 14-17. Når seminaret er færdigt, vil du få adgang til materiale og præsentation om SEO og Google Ads, hvori du kan læse mere om de forskellige værktøjer, og hvor du får gode råd til at eksekvere din egen SEO- og Google Ads strategi.

Du har mulighed for at framelde dig seminaret frem til klokken 10.00 d. 22. maj. Udebliver du uden at framelde dig, koster det et gebyr på 500 kr. Du framelder dig direkte ved at skrive til Jimmy Vejlemark på jv@onlineplus.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig seminar i søgemaskineoptimering og Google Ads
Tilmeld dig seminar i søgemaskineoptimering og Google Ads