Trends og tendenser i 2020

Dato: 3. marts 2020

Tidspunkt: 13.00-17.00

Lokation: Rugårdsvej 103D, Odense C

Bliv godt klædt på til de digitale trends i 2020

Hvad går Google og pønser på? Har de ændret algoritme igen? Er Facebook færdig? Og hvad har det egentlig af betydning for dig og din virksomhed?

Hos OnlinePlus går vi op i hele tiden at holde os opdateret på den nyeste viden inden for den digitale branche – vi kan faktisk slet ikke lade være! Derfor har vi også nogle kvalificerede bud på, hvilke digitale trends og tendenser, der kommer til at præge 2020. Den viden vil vi gerne dele med dig!

Derfor holder vi d. 3. marts seminar omkring Trends og Tendenser for 2020. Seminariet er helt og aldeles gratis og foregår i vores lækre lokaler i Odense.

Vi tager sammen et kig på de trends og tendenser, der har haft størst udvikling i løbet af 2019, og hvad der forventes at udvikle sig yderligere og komme til at dominere på den digitale scene i 2020. Efter foredraget er vi helt sikre på, at du vil føle dig bedre klædt på til den digitale kamp om kundernes opmærksomhed anno 2020.

Det er vores dygtige kollega, Jimmy Vejlemark, der er foredragsholder – og I kan tro, at han glæder sig! Jimmy er partner & CMO i OnlinePlus og har været rådgiver på over 700 webprojekter. Han er intet mindre end en nørd, når det kommer til digital markedsføring. Så I er virkelig i gode hænder.

”Nemt” og ”bekvemt” har været de helt store buzzwords i 2019. Men hvordan kan det egentlig være? Og endnu vigtigere, hvordan ser det ud for 2020? Det bliver du klogere på til foredraget via nedenstående emner, så dig og din virksomhed kommer til at føle jer helt klar til at lege med på den digitale scene i 2020.

Der vil blive gennemgået trends og tendenser indenfor følgende områder:

  • Design
  • Funktionalitet
  • SEO
  • Google Ads
  • Sociale medier
  • E-mail marketing

Du har mulighed for at framelde dig seminaret frem til klokken 10.00 d. 3. marts 2020. Udebliver du uden at framelde dig, koster det et gebyr på 500 kr. Du framelder dig direkte ved at skrive til Jimmy Vejlemark på [email protected].

Vi glæder os til at se dig!

 

Tilmeld dig seminar i trends og tendenser 2020
Udfyld formularen for tilmelding til seminar i trends og tendenser 2020
*