Trends & Tendenser: E-mail marketing 2021

Dato: 25. februar 2021

Tidspunkt: 10.00-12.00

Afholdes som et webinar

Tak for din interesse i vores Trends & Tendenser - E-mail Marketing 2021 webinar. Vi har desværre ikke plads til flere, men hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du løbende blive opdateret med hvornår vi afholder vores seminarer og webinarer.

Webinaret er for dig, der:

  • Enten er i gang eller overvejer at satse på e-mail marketing i 2021
  • Er nysgerrig på, hvordan man får mest ud af sin e-mail marketing i 2021
  • Gerne vil have nogle tips og tricks til at højne dine åbnings- og klikrater
  • Har brug for inspiration og viden om blandt andet designtendenser, muligheder, sendefrekvens og do’s og dont’s i emnelinjerne

 

Uanset om du blot overvejer at gå i gang, om du lige er startet, eller du måske allerede har benyttet dig af platformen i mange år, så kan du snildt deltage i dette webinar.

 

Hvorfor skal vi tale om e-mail marketing?

E-mailen er en gammel kending og har i mange år været en fast del af online markedsføring. I de seneste par år har der dog været en tendens til, at e-mail marketing som kanal er blevet overhalet af de hurtigt udviklende sociale medier og alle Googles muligheder. E-mail marketing er hos mange derfor blevet tilsidesat og nedprioriteret i jagten på konverteringer på nye spændende platforme. Heldigvis har det ikke skræmt livet af kanalen – tværtimod. E-mail marketing er kommet stærkt igen, og du kan som virksomhedsejer ikke gå ind i 2021 uden en e-mail marketingstrategi.

 

Det vil du blive klogere på

På webinaret vil vi gennemgå alt fra designtendenser til automatiseringer, og du vil gå derfra med et indblik i, hvordan du kan få mest ud af din e-mail marketing i 2021. Vi vil tage dig igennem emner som:

  • E-mail marketing 101
  • Leadgenerering – hvordan skal du opbygge dit publikum
  • Hvordan vælger du den rigtig platform
  • Den gode emnelinje
  • Design anno 2021
  • Marketing Automation – klassens ’nye’ dreng

Når vi skilles igen efter to timer, har du fået en forståelse for, hvorfor du ikke må tilsidesætte denne markedsføringskanal, hvordan du holder dine læsere til ilden, og sidst, men ikke mindst, så har du nogle konkrete værktøjer til at gå i gang med eller finpudse dine udsendelser.

 

Kursus: Trends og Tendenser i E-mail Marketing 2021

Sted: Online via et link, du får tilsendt, når du tilmelder dig, så husk at holde øje med indbakken

Dato: Torsdag d. 25/02-2021

Tidspunkt: Kl. 10-12:00

Varighed: 2 timer

Q&A: Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs

Praktisk: Du modtager link til webinaret, så husk at holde øje med din indbakke – også spamfilteret

Pris: Gratis (ja, du læste rigtigt… det er ganske gratis!)

 

Tilmeld dig her

Tak for din interesse i vores Trends & Tendenser - E-mail Marketing 2021 webinar. Vi har desværre ikke plads til flere, men hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du løbende blive opdateret med hvornår vi afholder vores seminarer og webinarer.