Få ledt relevant trafik over til dit website med SEO

Har din virksomhed en SEO-strategi? Hos OnlinePlus sidder vores SEO-specialister klar til at skræddersy den helt rigtige løsning til dig baseret på din virksomhed og dine søgeord. Gennem en lang række tiltag kan vi hjælpe dig med at rangere højere på Google og få ledt relevant organisk trafik over til dit website.

  • Ingen betaling pr. klik
  • Linkbuilding med fokus på generiske link
  • Medarbejdere der er rendyrkede specialister
  • Strategisk rådgivning ud fra dit behov
  • Rapportering på effekten af SEO arbejdet
  • Overvågning af din hjemmeside
Skal vi hjælpe dig til tops på Google?
Skal vi hjælpe dig til tops på Google?
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, eller det vi i daglig tale kalder SEO, er arbejdet med at optimere din hjemmeside eller webshop. Optimeringen kan ske gennem en lang række af forskellige tiltag, der alle er med til at lede trafik over til dit website.

For at kunne skabe konverteringer for din virksomhed er det vigtigt, at dit website kan blive fundet på Google. Med en gennemtænkt og strategisk SEO-strategi har dit website mulighed for komme på side 1 på Google på de søgeord, som du helst vil have, at dit website findes på. Med andre ord kan SEO gøre det nemmere for dine potentielle kunder at finde dit website, ligesom du får de bedste forudsætninger for at nå ud til dem, der netop står og mangler dine produkter eller ydelser.

Af andre fordele ved SEO kan blandt andet nævnes:

  • Målrettet og langsigtet markedsføring
  • Øget synlighed
  • Branding af dit website og din virksomhed
  • Relevante besøgende baseret på din potentielle kunders søgninger på Google


SEO - brændstof til din virksomhed
https://www.youtube.com/embed/h1Hxfc77qqc
Vi er stolte af de resultater, vi har opnået for vores kunder

Vi har i længere tid samarbejdet med OnlinePlus, som er kommet med gode input til vores hjemmeside og annoncering. Deres venlige og imødekommende medarbejdere har altid taget sig tid til at give gode svar på spørgsmål.

Kent Steffensen, Uretek

Vi har hos Riwal Danmark været meget tilfredse med samarbejdet og oplevet en markant fremgang på samtlige søgeord – især på søgeord som lifte, liftudlejning og teleskoplæssere. En samlet stigning i synligheden på 94% vidner om et flot stykke arbejde, hvor vi har god dialog og kemi. Jeg kan anbefale OnlinePlus til andre.

Jakob Udesen, Riwal

Vi er glade for vores samarbejde med OnlinePlus. Gennem god planlægning, tæt dialog og en masse viden har OnlinePlus formået både at løfte vores nyhedsbreve, at højne vores SEO-placeringer og gøre vores adwords rentable. Vi føler os i gode hænder.

Helle Overgaard, Legebutikken

Få lavet en skræddersyet SEO-strategi hos OnlinePlus

At skabe øget synlighed gennem søgemaskineoptimering, så du og dit website kan få mest muligt ud af den organiske trafik og dine potentielle kunders behovssøgninger, er ikke nogen nem sag. Hos OnlinePlus kan du få hjælp af et Google Partner certificeret bureau, og vores SEO-specialister er kendetegnet ved at levere skræddersyede SEO-løsninger.

Ikke to virksomheder er ens, og derfor er der heller ikke to SEO-strategier, der er ens. Det er dit website, dine behov og dine ønsker, der danner grundlag for den helt rigtige løsning, som kan give dit website en topplacering på Google. Vores SEO-løsninger tager udgangspunkt i content optimering, linkbuilding og teknisk SEO-optimering, og alt dette vil altid tage udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres behov. Med os som jeres SEO-bureau er I derfor garanteret unikke løsninger, 100% tilpasset jer.

Hos os er du med hele vejen. Gennem grundigt samarbejde og løbende kommunikation udarbejder vi sammen en skræddersyet søgemaskineoptimeringsstrategi, der sikrer maksimal synlighed og brugervenlighed. Søgemaskineoptimering handler nemlig ikke kun om at lede trafik over på dit website. Lige så vigtigt er det at sikre en god brugeroplevelse, og at dit website er nemt at navigere rundt på for dine eksisterende – såvel som potentielle – kunder. Det spiller i sidste ende også en rigtig stor rolle, når det kommer til at skabe konverteringer.

SEO til en ny hjemmeside?

Står du overfor at skulle lancere dit nye website, kan SEO være med til at gøre potentielle kunder opmærksomme på dine produkter og dine ydelser. Vi sammensætter den korrekte SEO-strategi, der lægger vægt på det, der kan få dit website indekseret.

Eksisterende hjemmeside?

Har du haft dit website i et stykke tid, og har du enten brug for hjælp til at tage hånd om din søgemaskineoptimering eller til at få det meste ud af dit arbejde, så kan OnlinePlus hjælpe dig med at forbedre og vedligeholde dine placeringer på Google.

Sådan kan vi give dig gode resultater med vores SEO-aftaler

Søgemaskineoptimering er en påvirkningsproces, som du langt hen ad vejen kan arbejde med selv. Men SEO er også vedvarende optimering, der kræver løbende vedligeholdelse, og hos OnlinePlus kan du overlade det vigtige optimeringsarbejde til os, så du kan fokusere på din virksomhed i stedet for. Med os som jeres SEO-bureau, behøver I nemlig ikke at fokusere på optimeringsarbejdet – det skal vi nok tage os af.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din søgemaskineoptimering er formet efter dit website og dine behov. Derfor har vi valgt at inddele vores processer i to kategorier, der hver især retter sig mod forskellige typer af websites.

Antal søgeord

I denne SEO-aftale er der aftalt et bestemt antal søgeord eller termer og ud fra disse udvikler, vi vores strategi. Her varetager vi nogle af dit websites landingssider, og i samarbejde med dig lægger vi en strategi for at få de bedste resultater. Denne aftale egner sig særligt til websites, der sælger ydelser og services. Dog anbefaler vi ikke denne løsning til større webshops, da der ikke bliver taget fat om hele siden.

Det betyder ikke, at dette er en dårlig løsning, selvom der kun bliver taget hånd om udvalgte landingssider. Tilbyder du gennem dit website services, uanset om du er tømrer eller frisør, er dette en god strategi. Disse websites har ofte ikke mange undersider, og derfor kan det have stor betydning for dig og dit website at fokusere på enkelte kerneområder.

Timebaseret søgemaskineoptimering

Med denne aftale arbejder vi ikke med faste sider på dit website, men vi tager hånd om hele siden. Så har du et stort website med mange undersider, er det vigtigt, at din side som helhed bliver løbende vedligeholdt.

Med denne aftale har du hver måned et aftalt antal timer, hvor vores konsulenter arbejder med din søgemaskineoptimering. Det kan både være din SEO-specialist, en tekstforfatter eller en udvikler, der gør et stykke arbejde for din SEO.

Denne aftale er dynamisk. Det betyder, at den kan blive tilpasset løbende efter dine behov. Derfor egner den sig særligt til de større websites. Vi udvikler og vedligeholder en individuel linkstrategi tilpasset dit website. Det har til formål at ramme din målgruppe, så du kan få mere trafik og flere konverteringer.

Hvad består søgemaskineoptimering af?
Søgeordsanalyser
Inden vi går i gang med dit SEO-arbejde, udfærdiger vi en grundig søgeordsanalyse. En søgeordsanalyse har til formål at finde dit websites søgeord. Det er ud fra disse ord, at vi laver søgeordsoptimering på dit website, så du er sikker på at blive fundet på Google.
Konkurrentanalyser
Dine konkurrenter er vores og din vigtigste reference. Gennem en konkurrentanalyse kan vi finde frem til, hvad der fungerer, og hvad der skal gøres ved dit website, så du kan opnå samme eller bedre resultater end dine konkurrenter.
Hastighedsoptimering
En del af dit websites brugervenlighed er dens hastighed. Google er kvalitetsbevidst, og især hastighed er en vigtig faktor. Du har få sekunder til at fange dine potentielle kunders opmærksomhed, så derfor skal dit website være hurtigt. Blandt andet billeder der ikke er blevet komprimeret og rodet programmering kan være med til at gøre din hjemmeside langsom.
SEO-tekster
Dit websites indhold er en hjørnesten i din søgemaskineoptimering. Derfor skal dit indhold være beskrivende, godt forfattet og af en vis længde – og selvfølgelig skal indholdet være originalt.
Linkanalyser
Linkbuilding indenfor SEO er ekstremt vigtigt. Derfor foretager vi linkanalyser, så vi kan finde den type links, der vil give mest værdi til dit website.
Linkbuilding
Vi arbejder med både intern og ekstern linkbuilding. Den interne linkbuilding gør dit website brugervenligt og fortæller Google, hvilke sider der er vigtige for dig. Den eksterne linkbuilding fungerer som referencer, og jo flere eksterne links du har, desto mere værd er dit domæne.
Skal jeg hjælpe dig videre med din søgeoptimering?
Jimmy Vejlemark
Partner & CMO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig