SEO gør dig synlig på den største digitale kanal

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 danskere bruger Google, når de skal finde produkter eller ydelser? Og at 63% af alle klik går til de første tre organiske søgeresultater i Google? Med en skræddersyet SEO-strategi fra OnlinePlus kan du blive synlig på den absolut største digitale markedsføringskanal og få ledt relevant organisk trafik til dit website. I en SEO-aftale hos os indgår blandt andet:

Ingen betaling pr. klik
Strategisk rådgivning ud fra dit behov
Linkbuilding med fokus på stærke og relevante links
Rapportering på effekten af SEO-arbejdet
Gennemarbejdede løsninger udført af specialister
Overvågning af dit website
Beregn din pris
- nemt og hurtigt

Modtag et prisestimat direkte i din indbakke

Få et professionelt prisestimat på dit projekt

Prisestimat SEO
  Hvilken type forretning driver du? *

  Hvad er SEO?

  SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, der på dansk betyder søgemaskineoptimering. I bund og grund handler SEO om at optimere hjemmesider, så de opnår langt bedre placeringer i de organiske søgeresultater på Google. Dette indebærer blandt andet en søgeordsanalyse, der bruges til at finde netop de søgeord, som dine potentielle kunder søger efter på Google.

  Via en effektiv SEO analyse finder specialisterne frem til den strategi, der giver dig de bedste betingelse for at opnå en bedre og større synlighed på Google. Hos OnlinePlus har vi et team af dygtige specialister, der hjælper dig til at stryge til tops i søgeresultaterne. Dette gør vi blandt andet gennem on page SEO og off page SEO, der er med til at sikre, at dit website er blevet søgeoptimeret på alle parametre.

  Har du brug for hjælp til SEO?

  Få en 360-graders løsning med et professionelt SEO bureau

  Dit websites placering i Googles søgeresultater har en afgørende betydning for den trafik, der bliver ledt hen til dit website. Vidste du for eksempel, at

  • over 35% klikker sig ind på det første søgeresultat?
  • over 17% klikker sig ind på andet søgeresultat?
  • over 10% klikker sig ind på tredje søgeresultat?

  Vores SEO specialister forstår vigtigheden af at ligge på første side, og vi har en holistisk tilgang til både SEO analyse og content optimering. Det betyder, at vi som SEO bureau sørger for målrettet søgemaskineoptimering, og vi overser intet i vores arbejde.

  Vi tilbyder en 360-graders løsning og holder os altid opdaterede inden for søgemaskineoptimering. Herigennem sørger vi for at komme rundt om alle aspekter i forbindelse med SEO, herunder:

  • Teknisk SEO
  • SEO-tekster
  • Linkbuilding
  • Konverteringsoptimering

  Er du i tvivl om, hvorvidt dit website performer, som det skal? Eller vil du vide mere om dit websites placeringer? Test dit website hos os, og bliv klogere på din online synlighed. Skal du bruge hjælp til SEO, står vores SEO ekspert klar til at hjælpe dig med alt lige fra en teknisk SEO analyse til den rette SEO marketingstrategi.

  35%

  klikker sig ind på det første søgeresultat

  17%

  klikker sig ind på det andet søgeresultat

  10%

  klikker sig ind på det tredje søgeresultat

  Skal vi hjælpe dig i gang med SEO?

  Kom i gang

  Ved at udfylde formularen og klikke “Kom i gang” accepteres vores Privatlivspolitik

  Øg din omsætning med søgemaskineoptimering

  Hver dag bliver der søgt tusindvis af gange på Google af danskere, der er på udkig efter ydelser, produkter eller informationer. Disse danskere kan være i den helt spæde start i salgstragten eller nået så langt, at de aktivt er på udkig efter et produkt eller en ydelse, der løser deres udfordring. Måske er det lige dig og det, du kan tilbyde, de leder efter? Derfor er det alfa og omega, at du er til stede på de kanaler, hvor dine kunder er. Dette kan vores SEO eksperter hjælpe dig med.

  Søgemaskineoptimering er en vigtig del inden for online markedsføring, som sikrer, at du er synlig i alle de relevante søgninger. SEO er derfor en nødvendighed, hvis du drømmer om at stryge til tops i de organiske søgeresultater. At komme på side 1 kan tage tid, men når først du er der, er det en placering, der kan føre til flere kliks og dermed også flere konverteringer samt øget omsætning. Det kan derfor godt betale sig at arbejde med Google optimering i form af dit SEO-arbejde.

  Vi er et SEO firma i Odense, der brænder for at skabe resultater og løfte vores kunders virksomheder, hvad end de har en webshop eller en hjemmeside. Du får en specialist tilknyttet, som gennem målrettede SEO-strategier og relevante tiltag optimerer dit website, så Google kan finde og indeksere den.

  Kontakt os

  Beregn din pris- nemt og hurtigt

  Modtag et prisestimat direkte i din indbakke.

  Skræddersyet SEO, der matcher din virksomhedsprofil

  En af de vigtigste ting for os som SEO bureau er at kunne levere skræddersyede SEO strategier, der passer til dit website og din virksomhed. Derfor starter vi altid vores arbejde med en grundig gennemgang af dit website og forretning foruden en gennemarbejdet SEO analyse.

  Ud fra vores gennemgang laver vi en målrettet SEO strategi, der er tilpasset din virksomhed og dine behov. Dette indebærer blandt andet en søgeordsanalyse, hvor vi finder frem til netop de søgeord, din hjemmeside skal optimeres med. Vi arbejder fokuseret med de områder, der skal forbedres, så du kan opnå en højere rangering på Google. Det gælder, uanset om det drejer sig om on page SEO, off page SEO eller en teknisk SEO analyse. Vi skaber en rød tråd på din side, så Google ikke er i tvivl om, hvilke intentioner du har med dit website. Herigennem får dine kunder en god brugeroplevelse, når de besøger dit website.

  De gode organiske placeringer tager længere tid at opnå end via betalt annoncering på Google. Men med tålmodighed og en strategisk plan kan dit website opnå stabile placeringer i de organiske søgeresultater, hvor du er synlig 24/7 og ikke kun, når du betaler for placeringerne, som er tilfældet ved annonceringer. Søgemaskineoptimering er derfor en vedvarende arbejdsproces, hvorfor vi som SEO bureau altid sørger for et løbende arbejde på alle vores SEO-kunder.

  Har du brug for hjælp til SEO?

  Vi fokuserer blandt andet på…

  Overvågning af et websites tekniske SEO er meget vigtigt for at sikre, at søgemaskiner altid har mulighed for at læse sitet, og at der ikke er fejl, der enten blokerer eller besværliggøre indlæsningen af sitet. Dette kan være fejl, som sider blokereret af robots.txt til server- og crawlproblemer. Tekniske fejl kan have store konsekvenser og betydning for ens synlighed i søgeresultaterne – og bør løbende overvåges.

  Relevant og værdifuldt indhold er vigtigt på ethvert website. Dine tekster fungerer som en virtuel salgsassistent, der oplyser dine kunder om dine produkter og ydelser, ligesom dine tekster kan servere vigtige oplysninger til Google herunder søgeord, relaterede søgeord samt semantik.

  Linkbuilding, eller off page SEO, henviser til relevante links, der kommer fra eksterne websites. Disse links skaber autoritet og er med til at fortælle Google, at din side har en høj relevans. I vores SEO-bureau arbejder vores SEO-specialister målrettet på at finde værdifulde links, der er med til at løfte websitets værdi.

  Dine besøgende er ikke meget værd, hvis ikke de foretager en konvertering i form af et køb, en tilmelding eller lignende, hvorfor vores SEO-eksperter målrettet arbejder med at få så meget værdi ud af dine kunder som muligt. Her kigger vi blandt andet på dit sites design, brugervenlighed, CTA’er samt indhold.

  OnlinePlus anbefaler

  Online tilstedeværelse er en vigtig del af din markedsføring. At være til stede på de kanaler, hvor dine kunder er, giver ikke kun mulighed for flere konverteringer og øget omsætning. Det bidrager også til positiv branding af din virksomhed, hvorigennem der opbygges tillid til dig og det, du tilbyder.

  Søgemaskineoptimering kræver en investering af tid og arbejde, men til gengæld får du en placering på den største digitale kanal – og så er det endda helt gratis. Udover SEO anbefaler vi, at du er til stede på flere kanaler. Kombiner din SEO strategi med Facebook-annoncering og annoncering på Google, og du er sikker på at være til stede på alle de kanaler, hvor dine kunder er. Som en ekstra bonus styrker SEO også de andre kanaler, hvilket kan føre til lavere klikpriser på eksempelvis Google Ads. Google Ads gør det også muligt for dit website at blive højt placeret på de mere konkurrenceprægede ord. Placeringer, der ville tage længere tid at opnå gennem SEO.

  Vælger potentielle kunder ikke at klikke sig ind på dit website via søgeresultater i Google eller annoncer på forskellige kanaler til at starte med, er du stadig i deres bevidsthed, da de bliver præsenteret for dig og din virksomhed. Det øger sandsynligheden for, at de vil komme til at tænke på din virksomhed, den dag de står og mangler netop det, du tilbyder.

  Kontakt os

  Skal jeg hjælpe dig videre med din digitale markedsføring?
  Mathias Dall
  Salgschef
  Vi kan også kontakte dig
  Vi kan også kontakte dig