Sommerhilsen fra OnlinePlus

25. juni 2018information-blog

Sommerhilsen fra OnlinePlus

God sommer fra OnlinePlus 

 Det er ved at være den tid på året, hvor de fleste danskere længes gevaldigt efter sol, strand, grill og kolde is. Og det varer ikke længe, før det halve af Danmark lukker computeren ned, går på sommerferie og får tid til komme helt ned i gear, til at læse bøger og nyde sommeren med venner og familie. 

Her hos OnlinePlus går vi også på ferie – men ikke alle sammen på én gang. Vi står naturligvis til rådighed hele sommeren, hvis du skulle få brug for hjælp til din Facebook-side, din webshop, eller hvis du bare har lyst til en lille sludder. 

Vi vil gerne takke alle vores kunder for en fantastisk start på 2018 – et år, hvor vi udgav vores første e-bog, hvor vi allerede har ansat flere nye medarbejdere, har fået en del nye kunder i stalden, og hvor vi har skabt fantastiske resultater for vores eksisterende kunder. Vi glæder os til at se, hvad resten af 2018 bringer af udgivelser, udvidelser og udfordringer. 

Her fra OnlinePlus vil vi gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en rigtig god sommer! Spis nogle is, tag nogle svømmeture i havet, lav en masse grillmad, og så ses vi på den anden side af sommeren fulde af energi og klar at skabe nye og spændende resultater sammen. 

Jimmy Vejlemark
Skrevet af
Jimmy Vejlemark
Partner
Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter, af forskellig art, og holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet.
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.