Vi anbefaler at du kigger igennem guiden, eller evt. kigger igennem videoerne på Youtube, da der er rigtig meget hjælp at hente her.

Har du en support aftale hos OnlinePlus, eller har du brug for hjælp til design-specifikke ting,
er du altid velkommen til at kontakte os på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Vi hjælper gerne med at få aktiveret muligheden for redirects, samt giver en kort vejledning til hvordan du laver redirects.

Vi kan også klare hele opsætningen for dig, prisen herfor vil blive fastsat alt efter mængde og kompleksitet – kontakt os gerne for at høre mere.

Oftest kan du ikke logge på fordi du har glemt brugernavn eller password.

Har du fået din shop igennem OnlinePlus, kan du altid kontakte os og få oplyst/nulstillet adgangskode.

Url til administrationen er altid dinshop.dk/admin (udskift dinshop.dk med dit eget domæne).

Support af DanDomain webshop

Er du DanDomain supportkunde hos OnlinePlus, er der altid hjælp at hente på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Er du ikke kunde hos OnlinePlus i forvejen, skal du selvfølgelig være velkommen til at ringe og få en snak

Hvis du har generelle spørgsmål til din shop, anbefaler vi at kigge igennem guiden, eller gå igennem denne introduktionsvideo til webshoppens administration.