Hvis du skal have lagt nyt design på din eksisterende shop, lukker vi som regel shoppen under implementering (ca. 2 timer).

Hvis du ønsker at shoppen skal køre uændret videre under implementering, kan der oprettes en klon af eksisterende shop.
En klon af eksisterende shop har en fast pris hos DanDomain, og det vil være dig selv der skal få oprettet den klon såfremt du ikke har bestilt shoppen igennem OnlinePlus.

Når klonen er oprettet, skal vi selvfølgelig have alle relevante login oplysninger.

Ved implementering af design på en klon, bliver domænenavn mv. overflyttet når designet er klar, og du skal her være opmærksom på at nye ordrer der er kommet i mellemtiden, ikke bliver flyttet med over på klonen.

Har du spørgsmål hertil, skal du være velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler at du kigger igennem guiden, eller evt. kigger igennem videoerne på Youtube, da der er rigtig meget hjælp at hente her.

Har du en support aftale hos OnlinePlus, eller har du brug for hjælp til design-specifikke ting,
er du altid velkommen til at kontakte os på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Har du allerede en shop i et andet system, men ønsker at skifte til en DanDomain webshop kan vi i de fleste tilfælde hjælpe med at tage kategorier, produkter og billeder med over.

Processen og prisen er meget individuelt, da det kommer an på hvor meget brugerdefineret der er lavet, hvor mange kategorier/produkter det drejer sig om, og hvilket system du bruger i dag.

Vi har blandt andet synkroniseret data fra flere forskellige WooCommerce og ScanNet shops.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi hjælper gerne med at få aktiveret muligheden for redirects, samt giver en kort vejledning til hvordan du laver redirects.

Vi kan også klare hele opsætningen for dig, prisen herfor vil blive fastsat alt efter mængde og kompleksitet – kontakt os gerne for at høre mere.

Oftest kan du ikke logge på fordi du har glemt brugernavn eller password.

Har du fået din shop igennem OnlinePlus, kan du altid kontakte os og få oplyst/nulstillet adgangskode.

Url til administrationen er altid dinshop.dk/admin (udskift dinshop.dk med dit eget domæne).

Support af DanDomain webshop

Er du DanDomain supportkunde hos OnlinePlus, er der altid hjælp at hente på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Er du ikke kunde hos OnlinePlus i forvejen, skal du selvfølgelig være velkommen til at ringe og få en snak

Hvis du har generelle spørgsmål til din shop, anbefaler vi at kigge igennem guiden, eller gå igennem denne introduktionsvideo til webshoppens administration.