DanDomain webshops

Er du DanDomain supportkunde hos OnlinePlus, er der altid hjælp at hente på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Er du ikke kunde hos OnlinePlus i forvejen, skal du selvfølgelig være velkommen til at ringe og få en snak :)

Hvis du har generelle spørgsmål til din shop, anbefaler vi at kigge igennem guiden, eller gå igennem videoen nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke logge på min webshop

Oftest kan du ikke logge på fordi du har glemt brugernavn eller password.

Har du fået din shop igennem OnlinePlus, kan du altid kontakte os og få oplyst/nulstillet adgangskode.

Url til administrationen er altid dinshop.dk/admin (udskift dinshop.dk med dit eget domæne).

Jeg har brug for redirects ifbm. med ny shop hos OnlinePlus

Vi hjælper gerne med at få aktiveret muligheden for redirects, samt giver en kort vejledning til hvordan du laver redirects.

Vi kan også klare hele opsætningen for dig, prisen herfor vil blive fastsat alt efter mængde og kompleksitet – kontakt os gerne for at høre mere.

Jeg har brug for at få overført mine produkter fra en anden shop til min nye shop

Har du allerede en shop i et andet system, men ønsker at skifte til en DanDomain webshop kan vi i de fleste tilfælde hjælpe med at tage kategorier, produkter og billeder med over.

Processen og prisen er meget individuelt, da det kommer an på hvor meget brugerdefineret der er lavet, hvor mange kategorier/produkter det drejer sig om, og hvilket system du bruger i dag.

Vi har blandt andet synkroniseret data fra flere forskellige WooCommerce og ScanNet shops.

Kontakt os for at høre nærmere

Jeg har brug for hjælp til oprettelse af produkter, billede slider, indholdssider eller lignende i min shop

Vi anbefaler at du kigger igennem guiden, eller evt. kigger igennem videoerne på Youtube, da der er rigtig meget hjælp at hente her.

Har du en support aftale hos OnlinePlus, eller har du brug for hjælp til design-specifikke ting, er du altid velkommen til at kontakte os på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelse

Eller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.