Jeg skal overdrage mit domæne
Dette gøres nemmest ved at logge på selvbetjening til DK-hostmaster, og vælge det fra listen til højre, hvor du har flere forskellige muligheder for at styre dit domæne.
DK-hostmasters selvbetjening kan du slette et domænenavn direkte fra listen som vist under overdragelse. Husk at opsige de forskellige services hos OnlinePlus hvis du sletter et domænenavn, da vi desværre ikke får besked om det fra DK-hostmaster.
Hvis du skal købe nyt domæne, anbefaler vi at du ringer ind på tlf. 70 22 11 44, så kan vi give den nødvendige rådgivning hertil.
Redelegering er en flytning af navneservere. Dette er en nødvendighed, hvis vi skal stå for at sætte jeres nye hjemmeside online, hjælpe med skift af mail system m.v. Vi sørger selvfølgelig for at have opsat hele den eksisterende DNS således at hverken din eksisterende mail eller hjemmeside går ned. Er du i tvivl om bekræftelse af redelegering, eller har du yderligere spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.
Det kan desværre ikke lade sig gøre at give login til DNS administration. Hvis du skal have tilføjet/rettet/slettet i din DNS, kan du altid sende det ind til support@onlineplus.dk. Har du DNS der skal rettes på et bestemt tidspunkt eller lignende, kan du altid ringe ind på tlf. 70 22 11 44 og lave en aftale omkring dette.

Support af domæne og DNS

Her finder du info der vedrører alt omkring domæne og DNS hos OnlinePlus.