Domæne og DNS

Her finder du info der vedrører alt omkring domæne og DNS hos OnlinePlus.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg skal overdrage mit domæne

Dette gøres nemmest ved at logge på selvbetjening til DK-hostmaster, og vælge det fra listen til højre, hvor du har flere forskellige muligheder for at styre dit domæne.

Jeg ønsker at opsige mit domæne

DK-hostmaster’s selvbetjening kan du slette et domænenavn direkte fra listen som vist under overdragelse.

Husk at opsige de forskellige services hos OnlinePlus hvis du sletter et domænenavn, da vi desværre ikke får besked om det fra DK-hostmaster.

Jeg skal købe et nyt domæne

Hvis du skal købe nyt domæne, anbefaler vi at du ringer ind på tlf. 70 22 11 44, så kan vi give den nødvendige rådgivning hertil.

Hvad er redelegering?

Redelegering er en flytning af navneservere. Dette er en nødvendighed, hvis vi skal stå for at sætte jeres nye hjemmeside online, hjælpe med skift af mail system m.v.

Vi sørger selvfølgelig for at have opsat hele den eksisterende DNS således at hverken din eksisterende mail eller hjemmeside går ned.

Er du i tvivl om bekræftelse af redelegering, eller har du yderligere spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Jeg skal have rettet i min DNS - kan jeg få et login?

Det kan desværre ikke lade sig gøre at give login til DNS administration. Hvis du skal have tilføjet/rettet/slettet i din DNS, kan du altid sende det ind til support@onlineplus.dk.

Har du DNS der skal rettes på et bestemt tidspunkt eller lignende, kan du altid ringe ind på tlf. 70 22 11 44 og lave en aftale omkring dette.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelse

Eller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.