Jeg kan ikke logge på hjemmesidens administration
Som oftest skyldes det at der er angivet forkert brugernavn eller adgangskode. Du kan bruge “Mistet din adgangskode?” linket nederst på login siden, og indtaste dit brugernavn eller din e-mail. Hvis du ikke kan huske disse, kan du altid kontakte OnlinePlus support, og få hjælp til nulstilling af brugeren/adgangskoden.
Redirects kan være altafgørende ift. placeringer på Google ved skift af platform, da URL’er mange gange ændrer sig. Vi giver gerne vejledning til hvordan du selv klarer skiftet hurtigt og nemt. Er der snak om en større løsning, kan du kontakte os og høre om dine muligheder.
Som standard vurderer vi hvorvidt et sådan plugin er sikkert at bruge ift. lige netop din løsning. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at installere plugins eller udvidelser, men der ydes ikke fri support på problemer og lignende der skyldes sådan et plugin.
Når du logger ind i administrationen på din hjemmeside, vil du på kontrolpanelet se en samling af links, guides og andet du skal bruge for at komme i gang med din hjemmeside. Har du brug for hjælp til noget du ikke finder i guiden, skal du altid være velkommen til at skrive til support@onlineplus.dk eller ringe på tlf. 70 22 11 44. Den fri support indebærer også at du altid kan indsende rettelser og tilføjelse af tekst/billeder til din hjemmeside, så står vi for opdateringen.
Dette kan der være flere årsager til. Hyppige årsager kan være at en såkaldt “SPF-record” er konfigureret forkert, mangler i DNS opsætningen, eller der er opsat et aggressivt spam filter fra din mail udbyder, der sorterer disse beskeder fra. Alle hjemmesiders formularer er testet og bekræftet inden de kommer online, så uanset hvad det kan skyldes, bør du kontakte os – så laver vi en analyse, og finder en holdbar løsning.
Som udgangspunkt udleverer vi ikke FTP oplysninger, dette både for din og vores sikkerhed. For at kunne yde fri support, stå til ansvar for at hjemmesiden kører, sikre ophavsrettigheder mv., bliver der ikke udleveret FTP. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har ønsker, opdateringer, eller skal bruge noget helt særligt til lige præcis din løsning – så finder vi selvfølgelig en løsning sammen.

Support af WordPress hjemmeside

Har du en hjemmeside hos OnlinePlus har du fri support, så der er altid hjælp at hente, når du har behov for assistance til din webløsning.

Supporten kan altid kontaktes på support@onlineplus.dk eller tlf. 70 22 11 44.

Få vores nyeste WordPress guide her